auh

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Shategabri je napisao/la: ↑28 sep 2021, 12:01A jbg nisam navikao![]()
Aha, sigurno da je to razlog što nije pozvao fuckin Diaza u selekcijuL-Train je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:47Koji je brat ovaj Enrique,pozove Gavia koji se juce pojavio a nece da pozove Diaza koji se ove godine isprofilirao u jednog od najboljih igraca Milana,valjda zato sto je ugovorim i dalje vezan s Realomsvidja mi se poziv Yeremi Pina,ozbiljan talent,mnogo veci od Gila.
Pa u takvoj je formi da je bolji od pola ovih sa spiska,pero bueno...nece ga moci stalno ignorisati.let3 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:49Aha, sigurno da je to razlog što nije pozvao fuckin Diaza u selekcijuL-Train je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:47Koji je brat ovaj Enrique,pozove Gavia koji se juce pojavio a nece da pozove Diaza koji se ove godine isprofilirao u jednog od najboljih igraca Milana,valjda zato sto je ugovorim i dalje vezan s Realomsvidja mi se poziv Yeremi Pina,ozbiljan talent,mnogo veci od Gila.
![]()
Pa tako reci.L-Train je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:54Pa u takvoj je formi da je bolji od pola ovih sa spiska,pero bueno...nece ga moci stalno ignorisati.let3 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:49Aha, sigurno da je to razlog što nije pozvao fuckin Diaza u selekcijuL-Train je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:47Koji je brat ovaj Enrique,pozove Gavia koji se juce pojavio a nece da pozove Diaza koji se ove godine isprofilirao u jednog od najboljih igraca Milana,valjda zato sto je ugovorim i dalje vezan s Realomsvidja mi se poziv Yeremi Pina,ozbiljan talent,mnogo veci od Gila.
![]()
De ti meni reci po cemu je Gavi zasluzio,a Diaz nije?![]()
Iskreno, i ne pratim koga je sve pozvao.
Teško da bi i EL osvojili sa ovakvom igrom, a ono kao glavni favoritiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 okt 2021, 18:30Prije da je do toga što ne mogu naći zamjenu. Finansijski svakako više gube ako ga ostave na klupi budući da vrlo vjerovatno neće izboriti LP naredne sezone a ove će igrati EL od proljeća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.