Raonffa je napisao/la:PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Raonffa je napisao/la:PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se
Pa dobro, al' za ovog trenutnog Želju je Veseli puno bitniji i produktivniji igrač od Zeca, jer Veseli je jedan od onih što nešto pokušavaju iskreirati, a Zec je jedan od onih što uspiju sjebati ono malo jada što drugi iskreiraju.HongKong je napisao/la:Pozivam se na najveceg znalca lopte u regionu.
"Igrac koji puca ce zabit gol"
Osim13 je napisao/la:Raonffa je napisao/la: PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se![]()
Kad je Stana na poluvremenu sad otiso da se pozdravi sa Kajkutom, podsjeti me kako se Braco izdera na Pedju Simica kad se pozdravljo sa Zeljinim igracima: "Dodji vamo Pedja, sta se imas sad pozdravljat, sta s se pozdravljat, pozdravit ces se ti kasnije"braco je napisao/la:Hvala
O cemu pricas momcino, to je najbolji bek ligeRaonffa je napisao/la:Istina, vidjeli smo prošle sezone da krila Zec-Zaim, Veseli-Zec i Veseli-Zaim ne funkcionišu baš najbolje, tu negdje ubaciti Mujezinovića šta ja znam jbg, ili dovesti nekog 'kapitalca' za krilnu poziciju, mada bih ja više volio vidjeti 'kapitalca' na stoperu, a krilo može biti i neka prinova, al' opet treba tražiti krilo sa pravim karakteristikama koje nama trebaju, ne sumnjam da Amar zna šta nam treba tu.
Treba probati Stanu gurnuti na desno krilo, ne može biti gori nego kada igra na bekovskim pozicijama, je l' tako Irfo hehe?
Znaci nema ga do zimeirfo je napisao/la:Pa lik je iz Gane, dok se kontaktira njihov savez, pa oni papire posalju pa citava ta birokratija, ne moze se bas sve za dan zavrsit
Živiš u periodu 2012-2014 momakeeirfo je napisao/la:O cemu pricas momcino, to je najbolji bek ligeRaonffa je napisao/la:Istina, vidjeli smo prošle sezone da krila Zec-Zaim, Veseli-Zec i Veseli-Zaim ne funkcionišu baš najbolje, tu negdje ubaciti Mujezinovića šta ja znam jbg, ili dovesti nekog 'kapitalca' za krilnu poziciju, mada bih ja više volio vidjeti 'kapitalca' na stoperu, a krilo može biti i neka prinova, al' opet treba tražiti krilo sa pravim karakteristikama koje nama trebaju, ne sumnjam da Amar zna šta nam treba tu.
Treba probati Stanu gurnuti na desno krilo, ne može biti gori nego kada igra na bekovskim pozicijama, je l' tako Irfo hehe?![]()
Sto se krila tice, tu vise ne moze pomoci nazalost
Pa u tom je periodu bio najbolje krilo ligeRaonffa je napisao/la:Živiš u periodu 2012-2014 momakeeirfo je napisao/la:O cemu pricas momcino, to je najbolji bek ligeRaonffa je napisao/la:Istina, vidjeli smo prošle sezone da krila Zec-Zaim, Veseli-Zec i Veseli-Zaim ne funkcionišu baš najbolje, tu negdje ubaciti Mujezinovića šta ja znam jbg, ili dovesti nekog 'kapitalca' za krilnu poziciju, mada bih ja više volio vidjeti 'kapitalca' na stoperu, a krilo može biti i neka prinova, al' opet treba tražiti krilo sa pravim karakteristikama koje nama trebaju, ne sumnjam da Amar zna šta nam treba tu.
Treba probati Stanu gurnuti na desno krilo, ne može biti gori nego kada igra na bekovskim pozicijama, je l' tako Irfo hehe?![]()
Sto se krila tice, tu vise ne moze pomoci nazalost
Pa ja, na beku je vazda propuh bioirfo je napisao/la: Pa u tom je periodu bio najbolje krilo lige
Ti si jos gori za ZaimaOsim13 je napisao/la:Baci Stanu da brani ako treba, samo nek je na terenu. Jel de irfo.
pa ako hocemo da pobjedjujemo tako bi trebalo, ako nas remiji i porazi zadovoljavaju onda ne mora igratOsim13 je napisao/la:Baci Stanu da brani ako treba, samo nek je na terenu. Jel de irfo.
Ma to su uvijek oduzi, ja bih ga ocekivo negdje oko 5-6 kola tekAdmir74 je napisao/la:Čeka se sigurno međunarodni certifikat o transferu. On se čeka nekoliko dana,u pravilu. Te se još mora prijaviti za boraviište jer je stranac,tako da je to jerovatno ta papirologija.
Po ovome može dati ruke baš.
Pa onda definitivno vrijedi, čim su spremni peglati se toliko. Can't waitirfo je napisao/la:Ma to su uvijek oduzi, ja bih ga ocekivo negdje oko 5-6 kola tekAdmir74 je napisao/la:Čeka se sigurno međunarodni certifikat o transferu. On se čeka nekoliko dana,u pravilu. Te se još mora prijaviti za boraviište jer je stranac,tako da je to jerovatno ta papirologija.
Po ovome može dati ruke baš.
Imo je i nekakvih problema s vizom vec, nije lako iz Gane dobit vozi za nasu drzavu, trebo je on doci na pocetak priprema, ali je to potrajalo duze od mjesec dana
Zaim je ključ uspjeha ove ekipeLjoZee je napisao/la:Ti si jos gori za ZaimaOsim13 je napisao/la:Baci Stanu da brani ako treba, samo nek je na terenu. Jel de irfo.