FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2019, 17:34

Raonffa je napisao/la:PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se :mrgreen:
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2019, 17:34

HongKong je napisao/la:Pozivam se na najveceg znalca lopte u regionu.
"Igrac koji puca ce zabit gol"
:kafa:
Pa dobro, al' za ovog trenutnog Želju je Veseli puno bitniji i produktivniji igrač od Zeca, jer Veseli je jedan od onih što nešto pokušavaju iskreirati, a Zec je jedan od onih što uspiju sjebati ono malo jada što drugi iskreiraju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2019, 17:39

Osim13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se :mrgreen:
:rol: :rol:
:rol:
braco je napisao/la:Hvala
Kad je Stana na poluvremenu sad otiso da se pozdravi sa Kajkutom, podsjeti me kako se Braco izdera na Pedju Simica kad se pozdravljo sa Zeljinim igracima: "Dodji vamo Pedja, sta se imas sad pozdravljat, sta s se pozdravljat, pozdravit ces se ti kasnije" :rol: :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 23 jul 2019, 17:39

@braco nema na cemu. Fakti su fakti
Ne znam Veseli je u onoj prici krava. Bori se covjek da nesto napravi, a na kraju sve usere losim potezom. Zec kao da ima magnet da mu lopta dodje, a i on na kraju usere. Na terenu se moze jedan podnjeti, zavisno od toga sta nam treba, obojica tesko.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jul 2019, 17:42

@Raonffa dobar šuk :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2019, 17:45

Istina, vidjeli smo prošle sezone da krila Zec-Zaim, Veseli-Zec i Veseli-Zaim ne funkcionišu baš najbolje, tu negdje ubaciti Mujezinovića šta ja znam jbg, ili dovesti nekog 'kapitalca' za krilnu poziciju, mada bih ja više volio vidjeti 'kapitalca' na stoperu, a krilo može biti i neka prinova, al' opet treba tražiti krilo sa pravim karakteristikama koje nama trebaju, ne sumnjam da Amar zna šta nam treba tu.

Treba probati Stanu gurnuti na desno krilo, ne može biti gori nego kada igra na bekovskim pozicijama, je l' tako Irfo hehe?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2019, 17:47

Raonffa je napisao/la:Istina, vidjeli smo prošle sezone da krila Zec-Zaim, Veseli-Zec i Veseli-Zaim ne funkcionišu baš najbolje, tu negdje ubaciti Mujezinovića šta ja znam jbg, ili dovesti nekog 'kapitalca' za krilnu poziciju, mada bih ja više volio vidjeti 'kapitalca' na stoperu, a krilo može biti i neka prinova, al' opet treba tražiti krilo sa pravim karakteristikama koje nama trebaju, ne sumnjam da Amar zna šta nam treba tu.

Treba probati Stanu gurnuti na desno krilo, ne može biti gori nego kada igra na bekovskim pozicijama, je l' tako Irfo hehe?
O cemu pricas momcino, to je najbolji bek lige :kafa:
Sto se krila tice, tu vise ne moze pomoci nazalost :(

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jul 2019, 17:49

irfo je napisao/la:Pa lik je iz Gane, dok se kontaktira njihov savez, pa oni papire posalju pa citava ta birokratija, ne moze se bas sve za dan zavrsit
Znaci nema ga do zime :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2019, 17:50

irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Istina, vidjeli smo prošle sezone da krila Zec-Zaim, Veseli-Zec i Veseli-Zaim ne funkcionišu baš najbolje, tu negdje ubaciti Mujezinovića šta ja znam jbg, ili dovesti nekog 'kapitalca' za krilnu poziciju, mada bih ja više volio vidjeti 'kapitalca' na stoperu, a krilo može biti i neka prinova, al' opet treba tražiti krilo sa pravim karakteristikama koje nama trebaju, ne sumnjam da Amar zna šta nam treba tu.

Živiš u periodu 2012-2014 momakee :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2019, 17:51

Abubakar izgleda nije lažirao godine. Ovakvi u njegovom "uzrastu" su tipa 99 godište a imaju 35 godina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2019, 17:51

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Živiš u periodu 2012-2014 momakee :kafa:
Pa u tom je periodu bio najbolje krilo lige :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2019, 17:53

irfo je napisao/la: Pa u tom je periodu bio najbolje krilo lige :kafa:
Pa ja, na beku je vazda propuh bio :mrgreen:

Benjo Čolić mu iz SportPlusa uzimao mjesto u timu :D

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 23 jul 2019, 17:56

Saliha treba pitat:du ju hev šnel kazns in Afrika?
Vi nid strajker.
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2019, 17:56

Baci Stanu da brani ako treba, samo nek je na terenu. Jel de irfo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jul 2019, 17:57

Osim13 je napisao/la:Baci Stanu da brani ako treba, samo nek je na terenu. Jel de irfo.
Ti si jos gori za Zaima :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2019, 17:59

Osim13 je napisao/la:Baci Stanu da brani ako treba, samo nek je na terenu. Jel de irfo.
pa ako hocemo da pobjedjujemo tako bi trebalo, ako nas remiji i porazi zadovoljavaju onda ne mora igrat :kafa:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 jul 2019, 18:02

Čeka se sigurno međunarodni certifikat o transferu. On se čeka nekoliko dana,u pravilu. Te se još mora prijaviti za boraviište jer je stranac,tako da je to jerovatno ta papirologija.

Po ovome može dati ruke baš.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2019, 18:06

Admir74 je napisao/la:Čeka se sigurno međunarodni certifikat o transferu. On se čeka nekoliko dana,u pravilu. Te se još mora prijaviti za boraviište jer je stranac,tako da je to jerovatno ta papirologija.

Ma to su uvijek oduzi, ja bih ga ocekivo negdje oko 5-6 kola tek
Imo je i nekakvih problema s vizom vec, nije lako iz Gane dobit vozi za nasu drzavu, trebo je on doci na pocetak priprema, ali je to potrajalo duze od mjesec dana

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 23 jul 2019, 18:06

Eric
Stanic,Osmankovic,Sipovic,Stevanovic
Sadikovic
Alispahic
Mujezinovic,Ramovic,E.Zec
Krpic
23

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2019, 18:07

irfo je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:Čeka se sigurno međunarodni certifikat o transferu. On se čeka nekoliko dana,u pravilu. Te se još mora prijaviti za boraviište jer je stranac,tako da je to jerovatno ta papirologija.

Ma to su uvijek oduzi, ja bih ga ocekivo negdje oko 5-6 kola tek
Imo je i nekakvih problema s vizom vec, nije lako iz Gane dobit vozi za nasu drzavu, trebo je on doci na pocetak priprema, ali je to potrajalo duze od mjesec dana
Pa onda definitivno vrijedi, čim su spremni peglati se toliko. Can't wait :opaopa:

LjoZee je napisao/la:
Ti si jos gori za Zaima :lol:
Zaim je ključ uspjeha ove ekipe :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 43 gosta.