kelner je napisao/la:
Izvini Begonja,KAKO ANDERSON ZAVRSI
Edit-Zao mi zbog legende reala,da je mene pitao i to bi prosao
ma ništa nego sutra ranom zorom izanaliziraj tog tenisa za kvote 7-8 ,dogovoreno
Ma bit ce sutra nesto,ne brini,vec sam poceo s analizama...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
ever je napisao/la:Zna li neko sta ako kliknem na isplatu u poslovnici? Gdje onda to mogu dici ? Nakucao sam jos 10 eura Ne vjerujem ja u ovo..Bosanska posla
Pojavice ti se kod koji ces odnijeti u neku wiliams poslovnici dati onoj zeni sto radi , a ona ce te radi verifikacije pitati cetvrti znak od tvoje sifre koju si unio na wwin.ba
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ever je napisao/la:Zna li neko sta ako kliknem na isplatu u poslovnici? Gdje onda to mogu dici ? Nakucao sam jos 10 eura Ne vjerujem ja u ovo..Bosanska posla
Pojavice ti se kod koji ces odnijeti u neku wiliams poslovnici dati onoj zeni sto radi , a ona ce te radi verifikacije pitati cetvrti znak od tvoje sifre koju si unio na wwin.ba
E hvala,sad cu im guzove poderati..Prepadoh se,jer sam mislio da moras imati "maticnu" poslovnicu u kojoj imas otvoren racun kao npr. na premieru ili tako nesto,pa reko onda sam ga popusio..Dobro je,odoh isplatiti i vidjeti sta se desava Hvala !
@legenda - moras instalirati i onda pritisnes na money(vidjeces,tesko objasniti) i prebacis svoj bonus novac,i kako igras tj prelazis bonus novac,taj prelaz se pretvara u stvarni novac..Hebo te kvote 1.3..
Zadnja izmjena: ever, dana/u 18 apr 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
ever je napisao/la:Ali ja nisam nikad bio u njihovoj poslovnici? Sta ako to kliknem,kako cu onda dici?U kojoj poslovnici ? A poker...Odes na naslovnicu i prva slicica ( pise na njoj " download softwer")..Ja sam inace stari kockar i poker mi je u krvi
Neko iz mase- ne mogu da vjeurjem da ti je ulog 0.05..Mogao si biti bogat sada..Meni ulog 1 euro..Mogao si ladno dobiti 20ak eura ja mislim :S Igraj na malo jace,bar pola eura..
E hvala,sad cu im guzove poderati..Prepadoh se,jer sam mislio da moras imati "maticnu" poslovnicu u kojoj imas otvoren racun kao npr. na premieru ili tako nesto,pa reko onda sam ga popusio..Dobro je,odoh isplatiti i vidjeti sta se desava Hvala !
@legenda - moras instalirati i onda pritisnes na money(vidjeces,tesko objasniti) i prebacis svoj bonus novac,i kako igras tj prelazis bonus novac,taj prelaz se pretvara u stvarni novac..Hebo te kvote 1.3..
Nebrini ja sam im poslao mail prije desetak dana sa tim pitanjem , dobio sam odgovor, samo mislim da su mogli nekako jednostavnije da to rijese .. ali svejedno ces dobiti instrukcije kad zatrasis isplatu , pa to postaj ovdje...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ever je napisao/la:Neko iz mase- ne mogu da vjeurjem da ti je ulog 0.05..Mogao si biti bogat sada..Meni ulog 1 euro..Mogao si ladno dobiti 20ak eura ja mislim :S Igraj na malo jace,bar pola eura..
Ma nisam igrao ovo ima ciganska godina, pa da vidim kako ide
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ever je napisao/la:Ali ja nisam nikad bio u njihovoj poslovnici? Sta ako to kliknem,kako cu onda dici?U kojoj poslovnici ? A poker...Odes na naslovnicu i prva slicica ( pise na njoj " download softwer")..Ja sam inace stari kockar i poker mi je u krvi
@ Bosnier,vazi jarane,ali necu odmah isplatu..Imam jos dosta bonus novca,pa da probam jos nakucati..Sve sto dobijem preko bonusa odmah isplacujem,pa cu vidjeti dokle i onda isplata..Moram to veceras zavrsiti,jer mi je ovo zadnje slobodno vece u sljedecih mjesec dana,pa idem do kraja
kelner je napisao/la:
Izvini Begonja,KAKO ANDERSON ZAVRSI
Edit-Zao mi zbog legende reala,da je mene pitao i to bi prosao
Svaka cast majstore - a znam da je Anderson poder'o par dobrih guza u zadnje vrijeme + tvoje jako lijepe analize i predikcije + tvoje ponasanje = dobitak
alal vera šinko - tako se to radi
mene zguzi Dundalk u 90oj hebo ih caca
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ever je napisao/la:@ Bosnier,vazi jarane,ali necu odmah isplatu..Imam jos dosta bonus novca,pa da probam jos nakucati..Sve sto dobijem preko bonusa odmah isplacujem,pa cu vidjeti dokle i onda isplata..Moram to veceras zavrsiti,jer mi je ovo zadnje slobodno vece u sljedecih mjesec dana,pa idem do kraja
Moze brate , pa pisi kako ti ide , ja da znam igrati ovog pokera i ja bih pokusao , ovaj od 0.05 do 5 €
Sta mislite za ova dva preostala para
neko_iz_mase je napisao/la:Ja ću danas probati ovo, a ni sam ne znam zašto Ovaj Torino jednom u 100 godina ide preko 3 gola, a Zwolle meščini ganja prvu ligu. Mada nikad nisam skontao onaj Holandski playoff koji kasnije igraju (j)ope sam ih odigrao
Drugi listić, pokupio nešto s foruma, nešto od sebe. Idealna kombinacija za padavac
1140 Buffalo - Philadelphia(5,5) 19.4. 01:00 Manje 1,70
7147 D.Wade (Miami) (25,5) 19.4. 01:00 Više 1,85
7181 Orebro - Gefle(s.t.) 18.4. 19:00 1 1,65
Ovaj drugi padavac
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.