NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Imal kakvih novosti za stopera i napadaca? Sta je sa Puricem trenirali jos i hoce li potpisivati. Kakav je Kapetan na treninzima?
Imali kakvih pripremnih utakmica?
Hajde malo ozivite temu, nesto se svi usutili poslije jucerasnjeg izvlacenja. Nije valjda da smo se us rali zbog Sisoja i Hancica?!?
Hajde malo ozivite temu, nesto se svi usutili poslije jucerasnjeg izvlacenja. Nije valjda da smo se us rali zbog Sisoja i Hancica?!?
U subotu protiv ingrama na našem stadionu
Je si se ti raspekmezijo bas je neko tvoj uso u ovoj krizni stab pa ti dusa na mjestu hehehe.combe je napisao/la:Imal kakvih novosti za stopera i napadaca? Sta je sa Puricem trenirali jos i hoce li potpisivati. Kakav je Kapetan na treninzima?
Zasto raspekmezio ako pitas informacije za klub koji volim. Ja protiv kluba nikad i nisam govorio nego protiv pojedinaca koji su vukli poteze da te glava boli. Dvije godine su imali dres ligu potrosili dobrih para a nisu nista napravili.zmajevac je napisao/la:Je si se ti raspekmezijo bas je neko tvoj uso u ovoj krizni stab pa ti dusa na mjestu hehehe.combe je napisao/la:Imal kakvih novosti za stopera i napadaca? Sta je sa Puricem trenirali jos i hoce li potpisivati. Kakav je Kapetan na treninzima?
Ja sam mislio da to nije dobro i zato sam kritikovao.
Ovo mi trenutno sto ljudi rade lici na dobru pricu. Liga takode nikad jaca. Ako se opet sve raspadne opet kritika. A za ovo dosad po meni vise nego dobro i za to pohvale.
Po meni realno smo za poziciju od 3-6 mjesta. Sve iznad treceg bi smatrao uspjehom, ispod 6 neuspjehom.
Realno ako dovedemo solidnog stopera i napadaca od nasvsu trenutno mozda jace samo dvijevekipe(Olimpik i Sisoje).
I jos jedna napomena ja nikada nisam imao nikoga u klubu niti sam ja bio pa ni sada. A doce vrijeme kada ce te i to skontati.
Smijsan si mi, ista ti je ovo prica ko i prije godinu dvi kad si se prepucavo hehe. U ovoj ligi bit drugi il deseti ti je isto.combe je napisao/la:Zasto raspekmezio ako pitas informacije za klub koji volim. Ja protiv kluba nikad i nisam govorio nego protiv pojedinaca koji su vukli poteze da te glava boli. Dvije godine su imali dres ligu potrosili dobrih para a nisu nista napravili.zmajevac je napisao/la:Je si se ti raspekmezijo bas je neko tvoj uso u ovoj krizni stab pa ti dusa na mjestu hehehe.combe je napisao/la:Imal kakvih novosti za stopera i napadaca? Sta je sa Puricem trenirali jos i hoce li potpisivati. Kakav je Kapetan na treninzima?
Ja sam mislio da to nije dobro i zato sam kritikovao.
Ovo mi trenutno sto ljudi rade lici na dobru pricu. Liga takode nikad jaca. Ako se opet sve raspadne opet kritika. A za ovo dosad po meni vise nego dobro i za to pohvale.
Po meni realno smo za poziciju od 3-6 mjesta. Sve iznad treceg bi smatrao uspjehom, ispod 6 neuspjehom.
Realno ako dovedemo solidnog stopera i napadaca od nasvsu trenutno mozda jace samo dvijevekipe(Olimpik i Sisoje).
I jos jedna napomena ja nikada nisam imao nikoga u klubu niti sam ja bio pa ni sada. A doce vrijeme kada ce te i to skontati.
Nema veze ja sam smijesan ti si OK. Po tvom rezonu ako je isto biti drugi ili 10 onda ne znam cemu se takmicit i igrat ligu. Al ako ti tako mislis no sikiriki furaj to i dalje.
I jos nesto prica ni priblizno nije ista jer je liga 4 puta jaca nego prije godinu dvije. A mi smo tada vazili za neke favorite a znamo kako smo zavrsili.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Situacija je daleko od iste. Prvo zato sto je liga jaca nego ikad. Drugo zbog Ensara, kojem bar ja vjerujem sto posto. Isti taj Ensar je u klub privukao koliko toliko ljudi s parama, koji 100% ne bi bili tu da nije njega.
Ako si bio na zadnjoj (ili predzadnjoj) skupstini, cuo bi kako se u nekim trenucima spominjalo gasenje Zvijezde. Naravno to je samo bezveze spomenuto kao opcija, nista ozbiljno. Ali kad tako nesto spomenes i u sali, to nije dobro.
Napustili su nas skoro svi, i opet smo uspjeli stvorit respektabilnu ekipu koja nece mozda na sva zvona najavljivat premijer ligu, ali sigurno biti u uzem krugu koji ce se boriti za to prvo mjestu. Sve to bez privatizacije.
Ako si bio na zadnjoj (ili predzadnjoj) skupstini, cuo bi kako se u nekim trenucima spominjalo gasenje Zvijezde. Naravno to je samo bezveze spomenuto kao opcija, nista ozbiljno. Ali kad tako nesto spomenes i u sali, to nije dobro.
Napustili su nas skoro svi, i opet smo uspjeli stvorit respektabilnu ekipu koja nece mozda na sva zvona najavljivat premijer ligu, ali sigurno biti u uzem krugu koji ce se boriti za to prvo mjestu. Sve to bez privatizacije.
⭐
Ima tu ljudi koji su vjeruj bitniji nego i ensar i zdravko, ali to je nebitno treba podrzati ovo da se stane na zdrave temelje.
Tako je mi smo u fazi konsolidacije kluba, i moje misljenje najavljati neku borbu za pl nerealno pored recimo te sloge koja je privatiziran klub i klub bez problema. Najbitnije da klub stane na noge i da se napravi strategija kluba, imamo primjer Veleza izgradnja infrastrukture, ulazak juniora u omladinsku pl. Nije uspjeh kad ti junior trenira sa prvim timom, nego kad boljeg juniora prodas negdje, a onaj losi ostane igrat za Zvijezduspiska je napisao/la:Ima tu ljudi koji su vjeruj bitniji nego i ensar i zdravko, ali to je nebitno treba podrzati ovo da se stane na zdrave temelje.
Ensar je 24h Zvijezda takav nam je momak trebao uz jake privrednike kako se priča dosta dobrih planova imaju za infrastrukturu ali idu korak po korak
-
- Kontakt:
U koliko se igra?fender13 je napisao/la:U subotu protiv ingrama na našem stadionu
- theboss_RD07
- Kontakt:
u 18h ja mislimzmaj348 je napisao/la:U koliko se igra?fender13 je napisao/la:U subotu protiv ingrama na našem stadionu
⭐
hvala za info..theboss_RD07 je napisao/la:u 18h ja mislimzmaj348 je napisao/la:U koliko se igra?fender13 je napisao/la:U subotu protiv ingrama na našem stadionu
Danas svi na banju u 18:00 podržati novu projekat novu Zvijezdu
-
- Kontakt:
Muju vratit,covjek nije stao citavu utakmicu,i eto stoper ingrama 9 broj sale,krkan kakav nam treba za gostovanja 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Kako smo igrali danas,koji je rezultat bio,kakvi su novi igraci? -Znam da je mnogo pitanja,ali eto ne stizem nikako da pogledam ovu novu ekipu..
Dosta fino izgleda nije protivnik kvalitetan danas nikog nije lako pobijediti
Dzaba se mi izgleda nadamo stoperu i napadacu. Trener eto izjavi da je 90% ekipe gotovo ceka se jos jedno mjesto.
Tesko ce sezonu bit iznijet sa jednim napadacem ili sa dva klasicna stopera.
Ima igraca koji mogu krpiti te dvije pozicije ali nije to to.
Cak se danas vidjelo da ce skripati i na lijevom beku. Neko je ovdje vec pisao a i danas se vidjelo da je onaj Delic tanak.
Po meni ono danas korektno.
Tesko ce sezonu bit iznijet sa jednim napadacem ili sa dva klasicna stopera.
Ima igraca koji mogu krpiti te dvije pozicije ali nije to to.
Cak se danas vidjelo da ce skripati i na lijevom beku. Neko je ovdje vec pisao a i danas se vidjelo da je onaj Delic tanak.
Po meni ono danas korektno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.