@Marsal gdje pročita to za Diabya?

Ako ne bude igro' nadam se da Ox ide u sredu a Gervinha stavit na krilo.
Al svi mi znamo da će Ramsey igrat 99%

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pardon, po čemu su to oni komercijala?Orion87 je napisao/la:Ja slusam Rock i Metal,ali ovaj nemoj se zabrinjavat sto se turbo shita tice on ce otici kako je i dosao,brzo i ne primjetno!..nedim1993 je napisao/la:imal ovde ko da ne sluša ovaj turbo folk ?![]()
jes da je off al me zabrinjavate, stalno neke hakale se objavljuju po pdf
@Arnel ne moze se bit okorijeli roker uz slusanje komercijale poput Linkin Parka
Semir bvb je napisao/la:Ovaj vaš Francuz napade nam Gotzea na pravdi Boga...![]()
![]()
J.ebena FIFA 13 i gayotine u EA-ju...![]()
Wenger :'' So when you have Arteta, Diaby, Cazorla and Song, one can't play."'
Bolje da su uradili onu dvojcu derpeta Skolsa i Gery Nevilla...Semir bvb je napisao/la:Ovaj vaš Francuz napade nam Gotzea na pravdi Boga...![]()
![]()
Semir bvb je napisao/la:Ovaj vaš Francuz napade nam Gotzea na pravdi Boga...![]()
![]()
http://www.sportlemon.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; NAJBOLJIDamir05 je napisao/la:nek neko da za sutra kakav dobar link..za tekmu..nemam SK prime...molim vas
Jbt kod nas u klubu sve kontranedim1993 je napisao/la:
ode i Wilshere
Pa bas zbog toga vecina Nu Metala je pozeraj obicni,i brzo prodje,old school rock je najbolji i uvijek ce biti najbolji,a ako vec volis rap metal bendove onda Rage Aganist the Machine tu dominira !Arnelinho je napisao/la:Pardon, po čemu su to oni komercijala?Orion87 je napisao/la:Ja slusam Rock i Metal,ali ovaj nemoj se zabrinjavat sto se turbo shita tice on ce otici kako je i dosao,brzo i ne primjetno!..nedim1993 je napisao/la:imal ovde ko da ne sluša ovaj turbo folk ?![]()
jes da je off al me zabrinjavate, stalno neke hakale se objavljuju po pdf
@Arnel ne moze se bit okorijeli roker uz slusanje komercijale poput Linkin Parka
I usput, nisu oni klasični rokeri, više nu-metal i rap metal.
Tema: Sad si me uvrijedio, neću više da pričam ni o Arsenalu.
Tu ce najvjerovatnije uletit Gervinho umijesto Ox-a, i sad ne znam kakava je situacija s Boss-om mislim da bi i on trebo bit u pocetnih 11 ?!Evolution87 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.