Dugo gluplju sliku nisam vidio.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vjerovatno je Kalifornija pretražila Čelzi nekih 5 hiljada puta, i to je puno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
+Felix
Bolesnici bolesni
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa nije ni da su prije tog period nesto bolje prolazili s napadacima lova se istresala za:
Krespa, Sevcenka, Kezmana, Toresa - od Abramovica pa na ovamo od napadaca odlican je bio Drogba, dobri/vrlodobri - Kosta i Anjelka - i ne znam da je ijedan vise ostavio neki trag (svi su bili ispod ocekivanog nivoa). i Demba Ba, i Ziru su bili OK. Izgleda da nije lahko biti napadac u Chelseu - pogotovo ne onaj udarni glavni.
Ljudi se dive gladanosti fudbala u nekoj Americi gdje ljudi fudbalom zovu sport koji mi zovemo ragbi (ili lici ragbiju), gdje je to neki 6-7 sport po popularnosti, i velika vecina i ne zna pravila a ne sta drugo. To sad kao da okacis sliku po nasim kantonima i entitetima i opcinama - gdje su najvatreniji navijaci bejzbol ili kriket timova.Beko023 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:53Dugo gluplju sliku nisam vidio.
Curse je poceo sa Suttonom na pocetku milenijuma.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
U ovu Villu kako ko dođe dovodi i novog beka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Poredjenje otprilike na mjestu.Sport90 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 07:56Ljudi se dive gladanosti fudbala u nekoj Americi gdje ljudi fudbalom zovu sport koji mi zovemo ragbi (ili lici ragbiju), gdje je to neki 6-7 sport po popularnosti, i velika vecina i ne zna pravila a ne sta drugo. To sad kao da okacis sliku po nasim kantonima i entitetima i opcinama - gdje su najvatreniji navijaci bejzbol ili kriket timova.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Stize Felix. Treba racunati na Chelsea ozbiljno u LP.
Oni su svakako jedini Englezi koji mogu uzeti.
Oni su svakako jedini Englezi koji mogu uzeti.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Sad će ti se onaj nerkolfc nasmijati.

Ili se možda pravi blesav samo na moje postove.
P.S. Ne znam može li Felix igrati za Chelsea u LP? Jesu li izmijenili to pravilo?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Chelsea gospoda kolko para? izvolite
Arsenal od transfera ovog malog Ukrajinca napravio špansku sapunicu
Arsenal od transfera ovog malog Ukrajinca napravio špansku sapunicu

Arsenal All The Way !
Bukvalno došao na godišnji i da pričeka novog trenera u Madridu koji će mu pasati više od CholaJoão Félix has officially extended his contract with Atlético Madrid until June 2027 ahead of Chelsea loan move, as club statement confirms
Loan deal will be valid until end of the season and doesn’t include any buy option clause.

Prejaki su. Vjerujem da i EPL uzimaju ove godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne znam što ovdje neki forsiraju priču o Felixovom transferu. Niti je ko rekao da ćemo mi biti nešto ekstra, mega, giga jaki poslije njega i da će se sve promijeniti, čak štaviše ocjenjujemo ga kao loš transfer bez opcije otkupa. Izgleda da je mnogima krivo što je odabrao Chelsea, a ne Arsenal i United.
-
- Kontakt:
Ma pogriješio je s odabirom kluba vjv, šteta.
Pouzdana ko izbor za forumasa godine.Beko023 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:53Dugo gluplju sliku nisam vidio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prica se da mu se svidja projekat.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:31Ne znam što ovdje neki forsiraju priču o Felixovom transferu. Niti je ko rekao da ćemo mi biti nešto ekstra, mega, giga jaki poslije njega i da će se sve promijeniti, čak štaviše ocjenjujemo ga kao loš transfer bez opcije otkupa. Izgleda da je mnogima krivo što je odabrao Chelsea, a ne Arsenal i United.
Ma i ovo je nasiljeno kao i izbor. Samo sto je na forumu pravi covjek reagovao.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma brate nebitno šta mu se sviđa, uglavnom je frajer odabrao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.