FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj j.eb.em ti izvjestaj. Vazda me trema uhvati kada znam da nismo pobijedili, uvijek nadjes sansu koju su bolje mogli “odraditi.”
Mi smo juce trebali glat 3 zabiti. Bez po’ muke. Pogledaj im kurcevih šuteva. I Bojo dobi crveni zato sto je Dado mehak ko ćuna u duelima.
Mi smo juce trebali glat 3 zabiti. Bez po’ muke. Pogledaj im kurcevih šuteva. I Bojo dobi crveni zato sto je Dado mehak ko ćuna u duelima.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Losiji dres(ove) nosi Miroslav Stevanovic nego AsimOsim13 je napisao/la:Dobrih dresova majko, žali Bože ko ih sve nosi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
IronijaLjoZee je napisao/la:Losiji dres(ove) nosi Miroslav Stevanovic nego AsimOsim13 je napisao/la:Dobrih dresova majko, žali Bože ko ih sve nosi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovaj levat od sudije nije ni znao da Bojo vec ima zuti karton dok mu neko ne rece
Bilo je nekoliko puta prilike da se brze krene u napad. Jednom je Krpic zaustavljen faulom kad je onaj zuti dobio u prvom poluvremenu. Ostalo se moralo cekati i vracati lopta nazad.UBIPITAR je napisao/la:HongKong je napisao/la:Opet ce nam boljka biti tranzicija, posebno nazad. Sinoc nakon par Pavicevic centarsuteva ljudi iznesu loptu i krenu 3 na 3 4 na 4 prema nasem golu. Sreca pa se nisu bas snalazili. Isto tako nam je ocajna tranzicija naprijed. Kad uspijemo nesto brze odraditi krene malo igraca naprijed i onda nema nekih opcija. Zna se desiti i da nemamo igraca unutra da se ubaci lopta. Treba nam brzih igraca i bolje kretnje u napadu.
Vala nije ni bilo prilike za tranziciju naprijed,branili se ljudi,a nazad,nekad nam je Gošk za poluvrijem znao istrčati 5 puta,nismo ih mogli ispratiti,Borac vala nije nešto ni zaprijetio osim pokušaja Crnova.
Cuva Bog Zelju svog!
Jos veca zal kad pogledas ovaj izvjestaj, bilo je finih akcija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šteta za Boju zbog te ukupne slike na kraju, inače definitivno veliki upgrade na onaj tmurni vezni red. Dado se krije od lopte majke mi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja sam misljenja da bi Hajdar ili Alispahic bolje stajali uz Boju u veznom redu, na Grbavici kad napadamo Alispahic jer je majstor i moze nesto iskreirat protiv ekipa koje se dodju branit, a Hajdar protiv ovih jacih ekipa kad treba razbijat na sredini terena i naravno na prednjem veznom babuka Zec. A Dado po potrebi ako treba sta zakrpit.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Bila je fina akcija kad je Krpić spustio Veselom, a on traljavo šutirao, yebem mu šut, Asim barem zna opaliti
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma dobro sve u svemu, napdali smo, bilo je nekih akcija i stvarali smo povremeno veci pritisak kad su se panicno branili. To nismo imali prosle sezone i nikog nismo mogli stisnuti onako. Tada se i publika digne i nekako ga uguras. Samo eto sinoc nesreca da u tim trenucima Bojo fasova crveni.
Cuva Bog Zelju svog!
Asim tri puta pogadja igraca sa ciljem da centrira ili suta. Ne znam, neko malu tackicu da stavi on bi to pogodio, a profulao sav prazan prostor.
-
- Kontakt:
Pozdrav za sve željovce. Novi sam na forumu. Čitao sam onaj tamo forum i odlučio se prebaciti zbog dosta nickova koji su vidno podanici jednog čovjeka a ne našeg nam Želje. Nisam nikakav navijač uprava niti nekih likova, volim Želju i navijam samo za njega. Što se tice sinoćnje utakmice ja sam iskreno zadovoljan prikazanim ali očigledno je da nam fali desno krilo pod hitno, asim je na nivou federalne lige i jedva čekam da mu vidim leđa. Sve je fino djelovalo samo je falio taj pogodak da krunišemo dobru igru pogotovo u prvom poluvremenu. Biće ovo dobro aBd. Volim te Željo!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Svaku yebenu sezonu udjes bez jednog ozb8ljnog krila i nesto ocekujes,pa gledaj Asima sunce mu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
da je samo bez krila
nisam juče tekmu previše detaljno upratio, ulio sam se ko stoka, jedva sam se kući vratio, ali definitivno ovo nije bilo dobro
nisam juče tekmu previše detaljno upratio, ulio sam se ko stoka, jedva sam se kući vratio, ali definitivno ovo nije bilo dobro

Ma ja mislim da je to na nervnoj bazi nesto. Psihicki osteceni igraci. Svaki potez im je cudan, kao da gledaju da nesto naprave i previse razmisljaju u datom trenutku. Ne igraju opusteno. **** je lopta pa sam si na strani, ne vidis nekog u dobroj poziciji unutra ili nemas vremena da gledas, opali loptu na 5 metara iz sve snage. Mozda ce prozujati u aut, mozda ce pogoditi Krpica, mozda njihovog stopera. Asim pogodi covjeka ispred sebe, Pavic izbaci Borac u kontru, neke balone ubacuju.LjoZee je napisao/la:Asim tri puta pogadja igraca sa ciljem da centrira ili suta. Ne znam, neko malu tackicu da stavi on bi to pogodio, a profulao sav prazan prostor.
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moze vise od Asima sigurnokerimatomic1921 je napisao/la:Moze li sta Cabraja
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Do kada mi mozemo dovesti igraca zna li neko? Ja sam procitao da je prelazni rok zavrsio 19.07.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mislim da ne mozemo vise nikog kupiti, ali mogu ovi slobodni.
LjoZee je napisao/la:Mislim da ne mozemo vise nikog kupiti, ali mogu ovi slobodni.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.