Broj 15 sinoc odlican, izuzev par losih i nesigurnih intervencija na samom pocetku. Vujaklija nista.UBIPITAR je napisao/la:LjoZee je napisao/la:E koliko su ovi novinari najavljivali onog Vujakliju nigdje veze. Primijetio sam ga samo kad je izasao.
Strpo ga br.15 u dzep!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- desnibocni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Neka je Bog na pomoci nasoj odbrani sa onim crncem iz Mladosti. On je jucer razvalio Velez u odbrani.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- desnibocni
- Kontakt:
Ma vala LjoZee, ono sto sam juce vidio od Veleza je bas malo. Ocito su se kod njih precijenili kad su mislili da sa ekipom iz drugog ranga mogu uraditi nesto u ovoj ligi. Bez 5, 6 provjerenih igraca koji su vec igrali ovaj rang mislim da nisu smjeli ni poceti prvenstvo. Sada zelim da vjerujem da ce naci model da zaustavi onog crnog iz DK., u ovih 7 dana do subote.LjoZee je napisao/la:Neka je Bog na pomoci nasoj odbrani sa onim crncem iz Mladosti. On je jucer razvalio Velez u odbrani.
U nekim situacijama nisu imali srece, ali jesu se presli ako su mislili da ce bez nekih pojacanja napraviti nesto. Ne mislim da ce ispasti daleko od toga, ali oni su imali veliku euforiju i sa pripremnih i ulaskom i onda obicno te neko podsjeti tad na realnost. Fakat je crnac bio dobar. Daj Boze da ne ponovi onu partiju.desnibocni je napisao/la:Ma vala LjoZee, ono sto sam juce vidio od Veleza je bas malo. Ocito su se kod njih precijenili kad su mislili da sa ekipom iz drugog ranga mogu uraditi nesto u ovoj ligi. Bez 5, 6 provjerenih igraca koji su vec igrali ovaj rang mislim da nisu smjeli ni poceti prvenstvo. Sada zelim da vjerujem da ce naci model da zaustavi onog crnog iz DK., u ovih 7 dana do subote.LjoZee je napisao/la:Neka je Bog na pomoci nasoj odbrani sa onim crncem iz Mladosti. On je jucer razvalio Velez u odbrani.
- desnibocni
- Kontakt:
Ono u cemu mi 100% mozemo traziti sansu u subotu je onaj spori Isakovic. One visoke lopte mu jos i odgovaraju, ali spor je toliko da se to mora iskoristiti. Juce kod gola Veleza mu treba 10 sekundi da se okrene. Udvaja nekad bez potrebe, onaj Behram (cini mi se) tri puta gura loptu u njegov prostor... Pokusava se postaviti na iskustvo, a Bogami snaga mu je na izmaku. Duel na zemlji, i taj prostor koji ne stize pokriti morali bi iskoristiti. Tako sam to juce vidio, jer me interesovalo kakav nam je naredni protivnik. Mozda je neko vidio drugacije, apsolutno postujem tudje misljenje.
Ma treba samo udariti na početku svim silama, mi što se duže razvlačimo to smo bezidejniji. A Mušijina brigada je sve osim naivna.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
5.350 zvanicna posjeta, solidno nakon svega i prosle sezone i nakon prosle sezone.
Nije Mladost neka jaka ekipa, ali nije ni naivna da kazes nakantat ce ih neko. Ja mislim da se to moze reci samo za Zvijezdu trenutno u ligi. Nadam se da ce se vise ovi povrijedjeni oporavati. Sa Erminom pa neka ne igra i cijelu utakmicu vec odredjene minute bili bi konkretniji naprijed. Sipovic ce vraca, ali nema Boje. Sreca samo jednu utakmicu pa cemo izdeverati valjda nekako. Ja bih bio zadovoljan i sa 0-1 samo da uzmemo tri boda, ali iskreno sumnjam.
Nije Mladost neka jaka ekipa, ali nije ni naivna da kazes nakantat ce ih neko. Ja mislim da se to moze reci samo za Zvijezdu trenutno u ligi. Nadam se da ce se vise ovi povrijedjeni oporavati. Sa Erminom pa neka ne igra i cijelu utakmicu vec odredjene minute bili bi konkretniji naprijed. Sipovic ce vraca, ali nema Boje. Sreca samo jednu utakmicu pa cemo izdeverati valjda nekako. Ja bih bio zadovoljan i sa 0-1 samo da uzmemo tri boda, ali iskreno sumnjam.
Mi baš nikad nismo ni dobili Mladost kod njih jer smo igrali na skok igru i jer je Aladin to iskusno rješavao.desnibocni je napisao/la:Ono u cemu mi 100% mozemo traziti sansu u subotu je onaj spori Isakovic. One visoke lopte mu jos i odgovaraju, ali spor je toliko da se to mora iskoristiti. Juce kod gola Veleza mu treba 10 sekundi da se okrene. Udvaja nekad bez potrebe, onaj Behram (cini mi se) tri puta gura loptu u njegov prostor... Pokusava se postaviti na iskustvo, a Bogami snaga mu je na izmaku. Duel na zemlji, i taj prostor koji ne stize pokriti morali bi iskoristiti. Tako sam to juce vidio, jer me interesovalo kakav nam je naredni protivnik. Mozda je neko vidio drugacije, apsolutno postujem tudje misljenje.
Treba loptu spustiti na zemlju, odigrati koji pas i siguran sam u pozitivan ishod.
Pustiti Bogija da crnju kastrira i to je to.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ali ovaj video sto je Irfo stavio. Veselinovicu nije jasno sto mu ovaj pritiska glavu, a Bogi se zanio. 

Ma daj pobjedu kakvu takvu što se mene tiče nek i Zaim samo 4 gola zabije, zadovoljiću se i sa tim skromnim učinkom
Koliko je gnjevan Bogi vidjelo se po njegovom striptizu
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Danas slobodno ulozite kucu na pobjedu Zrinjskog
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Izdaja vijeka, a BogicevicOsim13 je napisao/la:Nemam kuće ni doma, moj dom je Zaimovo srce <3
U Bogija vjerujemLjoZee je napisao/la:Izdaja vijeka, a BogicevicOsim13 je napisao/la:Nemam kuće ni doma, moj dom je Zaimovo srce <3
- desnibocni
- Kontakt:
Znaci da sam "ubo" sa analizom, hehehehe...Rokoko87 je napisao/la:Mi baš nikad nismo ni dobili Mladost kod njih jer smo igrali na skok igru i jer je Aladin to iskusno rješavao.desnibocni je napisao/la:Ono u cemu mi 100% mozemo traziti sansu u subotu je onaj spori Isakovic. One visoke lopte mu jos i odgovaraju, ali spor je toliko da se to mora iskoristiti. Juce kod gola Veleza mu treba 10 sekundi da se okrene. Udvaja nekad bez potrebe, onaj Behram (cini mi se) tri puta gura loptu u njegov prostor... Pokusava se postaviti na iskustvo, a Bogami snaga mu je na izmaku. Duel na zemlji, i taj prostor koji ne stize pokriti morali bi iskoristiti. Tako sam to juce vidio, jer me interesovalo kakav nam je naredni protivnik. Mozda je neko vidio drugacije, apsolutno postujem tudje misljenje.
Treba loptu spustiti na zemlju, odigrati koji pas i siguran sam u pozitivan ishod.
Pustiti Bogija da crnju kastrira i to je to.
Bogi je svetac
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.