FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijaci19871921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijaci19871921 » 21 jul 2019, 03:23

kerimatomic1921 je napisao/la:
Generalno, ne smeta meni to. Nek’ nekada i oduska daju. Zlatne generacije su svakako bili sve alkos do alkosa. Nadam se da ce ga zalomit’ nekada i na terenu ove sezone. Ma ne znam ustvari sta se zavaram. Zalomili bi oni da znaju i da mogu. Al’ eto...

Ne mogu da prezalim vecerasnju tekmu. Kako je niko ne ugura makar penisom. :plac:
I meni je bas zao. Osimova izjava je bas realna, dosta puta smo dosli u priliku da stvorimo sansu ali nismo uspjeli. Po strani smo ih znali fino izigrat, ali centarsutevi kriminalni, za nadat se da cemo to popravit vec u sljedecem kolu. Nekih sansi i polusansi je bilo. Mogao se zabit gol, dva sigurno. Daleko od superiorne igre, ali ima ovde nekog materijala. Valja opet cekat subotu..

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 21 jul 2019, 07:54

Ne pisem cesto, ali moram se osvrnuti na utakmicu. Zalaganje, posjed, dominacija u duelima ok, ali.... nema kvalitete, uigranosti, pravovremenih i tacnih pasova. Ovaj Borac ce vjerovatno expresno se vratiti u 1.ligu pc. Ako se po jutru dan poznaje, bice guravo.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 jul 2019, 09:42

Bezideja je napisao/la:Ramovica nisu pustili da ide, imao ponudu i naljutio se djecko...A Bojo nenamjerno dobi crveni da ne igra u Kaknju.. Jbga, sve je to slucajno..

Krpic prosle sezone ne pogleda gol u Tuzli, slucajno i tsko..
Ramović je dobio odriješene ruke,međutim nije dogovorio lične uslove.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 09:43

Veselinovića na treningu treba svega poštediti samo ga ostaviti da šuta loptu u gol. Dok to ne popravi za mene će biti krilo za sredine tabele, pa pogledaj mu statistike, naćićeš stopere sa boljim učinkom.

Ima želju, borbu, zalaganje, ali neke stvari MORA popraviti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jul 2019, 09:45

Halo mi nismo kuci pobjedili uzasan Borac a neko BI da se vadi u Kaknju ljudi Velezu tricu slozili.Varazdin Velez Borac 3 povratnika naar smo Dalí gola.Mojne vise hljeba vam.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 09:47

Kad pogledas snimak i onda na kraju statistiku jasno je da smo zasluzili pobjedu, ali nam fali to da dajemo golove iz nicega, sad da mozes reci ima neka ekipa u ovoj ligi neku igru puno bolju od nas pa haj, ali zapravo je tu to negdje, samo sto pitari i zrinjski daju golove iz svake polusanse,a nas nikako da procepi, valjda je E. Zec taj faktor koji nam je potreban za takvo nesto.

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 09:59

irfo je napisao/la:Kad pogledas snimak i onda na kraju statistiku jasno je da smo zasluzili pobjedu, ali nam fali to da dajemo golove iz nicega, sad da mozes reci ima neka ekipa u ovoj ligi neku igru puno bolju od nas pa haj, ali zapravo je tu to negdje, samo sto pitari i zrinjski daju golove iz svake polusanse,a nas nikako da procepi, valjda je E. Zec taj faktor koji nam je potreban za takvo nesto.

slika
Znam ja još nekog.. :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 10:02

Osim13 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kad pogledas snimak i onda na kraju statistiku jasno je da smo zasluzili pobjedu, ali nam fali to da dajemo golove iz nicega, sad da mozes reci ima neka ekipa u ovoj ligi neku igru puno bolju od nas pa haj, ali zapravo je tu to negdje, samo sto pitari i zrinjski daju golove iz svake polusanse,a nas nikako da procepi, valjda je E. Zec taj faktor koji nam je potreban za takvo nesto.

slika
Znam ja još nekog.. :kafa:
Ako mislis na tog sa avatara, onda dijelimo misljenje :kafa:
Ona bi zadnja zavrsila u golu, bukvalno u zadnem trenutku mu je skide onaj Jovanovic, ne bi Lucic nista mogo

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 jul 2019, 10:04

Treba se raspitat imal kakva dova za realizaciju.
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 10:12

Ma evo qarine poput Bojca moramo kući mlatiti vala, ne znam..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 10:18

Pozitivno je sto je fizicka sprema na nivou, zadnjih 15 minuta se bas vidjela razlika izmedju nas i njih, cak i sa igracem manje

Ko je btw. bio kapiten poslije Krpica sinoc? Trebamo nabavit nekakvu kapitensku traku koja se vidi, ona nekakva tamno plava, ne vidis je nikako

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jul 2019, 10:21

Ali, postalo je više tužno koliko se patimo sa bunkerom na Grbavici upravo zbog već pomenute loše realizacije.
Mora se naći način za ovo, navaliti prvih pola sata, diktirati tempo, zabiti go, natjerati protivnika da se otvori i to je ono što bismo trebali pokušavati, a ovako kad nas odvuku iza 60e minute znamo kako obično završava...
Mada sinoć bi, uz onakav pritisak sa tribina, najvjerovatnije zabili, ali crveni nas presječe i štaš.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 10:24

Joj Bogija :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 10:25

Napraviti kapitensku traku sa likom Jadranka Bogičevića

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 10:31

Ja mislim da je Zajmovic uzeo traku. Izgledalo mi je samo da je preda bilo kome ko je blizu i da izadje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 10:33

Jedva čekam Zaima da dobije ozbiljniju minutažu, zaželio sam se nekog het trika

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 jul 2019, 10:41

Oni su se sinoc branili s 6 igraci u zadnjoj liniji, na momente je bila kompletna ekipa na 30 metera. U takvim utakmicama je jako tesko igrati, pogotovo napraviti neku akciju. Kao sto Osim kaze da se nije nadao da cemo imati takav broj sansi. U najmanje dvije situacije da imamo dobrog napadaca mi bi vodili vec do 70min 2:0. Želja, trka je sve sto mi imamo od napadaca, a ostalo je tuga velika.

Zato treba ocekivati da svaku utakmicu na Grbavici se patimo i ako ga ne zabijemo u prvih 30min to bi bilo to.
Amar nije smio uci s ovim rosterom u sezonu. Zamjenski napadac Zajimovic je bas neozbiljno. Ne znam sta planira i kako, al nek mu je Bog na pomoci..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 10:45

E koliko su ovi novinari najavljivali onog Vujakliju nigdje veze. Primijetio sam ga samo kad je izasao. :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 21 jul 2019, 10:46

Dobra posjeta, mi smo opet pokazali da smo pored svega sto nam se desavalo najveci Klub, i sa najvecom navijackom bazom. JUG fantastican, ostale tribine super popunjene. Eric siguran, vladar u kaznenom prostoru. Necu na dugo i na siroko, mislim da cemo sa zdravim Zecom, Alispahicem koji ce za koju sedmicu biti spremniji, Dadom na klupi, a na sve to, sa vecom koncentracijom u zavrsnici biti pravi. Borac ozbiljan kandidan da uradi nista ove sezone.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 jul 2019, 10:53

LjoZee je napisao/la:E koliko su ovi novinari najavljivali onog Vujakliju nigdje veze. Primijetio sam ga samo kad je izasao. :lol:

Strpo ga br.15 u dzep!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.