Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

don_burza
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la don_burza » 23 maj 2012, 13:48

Nema nikakve sanse da dobijete Alabu u naredne 3-4 godine
Thomas Müller - Fußballgott

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 23 maj 2012, 14:02

na manutd.com forumu govore o tome a pise i na stranice kao da postoje neke spekulacije oko dovodjenja alabe ukoliko bains ne dodje kao dugorocna zamjena za evru nesto u tom smislu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 23 maj 2012, 14:33

Man United have opened talks with Everton over £12m move for England full-back...Znaci klub akcept,jos samo da snjim dogovorimo....To koliko sam ja razumio :D http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ton-844069" onclick="window.open(this.href);return false;
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2012, 15:39

Nadam se da je ovo laz. Cuj 12 miliona za beka, a vezni red nam na koljenima vec godinama. :x

Sto se tice Bainesa, ko je god pogledao polufinale kupa protiv Liverpoola zna zasto sam skeptican. Nije ni Evra kao prije, ali ne vidim po cemu je to Baines bolji osim sto ima dobru ljevicu. Evra je puno eksplozivniji, brzi i ima ogromno iskustvo iz najvecih utakmica. Ovaj u zivotu nije igrao Ligu Prvaka. I zasto sad otpisat Fabia? Momak je ogroman potencijal, sjetimo se da je lik igrao standardno pred kraj prosle sezone, izmedju ostalog i protiv Barcelone gdje je bio medju boljim igracima. Sad ce ic na posudbu u Benficu, i vratit se jaci i iskusniji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 23 maj 2012, 15:58

Cartman je napisao/la:Nadam se da je ovo laz. Cuj 12 miliona za beka, a vezni red nam na koljenima vec godinama. :x

Sto se tice Bainesa, ko je god pogledao polufinale kupa protiv Liverpoola zna zasto sam skeptican. Nije ni Evra kao prije, ali ne vidim po cemu je to Baines bolji osim sto ima dobru ljevicu. Evra je puno eksplozivniji, brzi i ima ogromno iskustvo iz najvecih utakmica. Ovaj u zivotu nije igrao Ligu Prvaka. I zasto sad otpisat Fabia? Momak je ogroman potencijal, sjetimo se da je lik igrao standardno pred kraj prosle sezone, izmedju ostalog i protiv Barcelone gdje je bio medju boljim igracima. Sad ce ic na posudbu u Benficu, i vratit se jaci i iskusniji.
Slažem se. Baines jest dobar, ali ne vidim da bismo sa njim bili jači, tj. ne vidim da je bolji od Evre. Vezni red mora biti prioritet, konkretno pozicije u sredini veznog reda, radi toga smo se doveli u situaciju da nakon milion godina nismo osvojili niti jedan trofej ako ne računamo CS.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 23 maj 2012, 16:07

Razumim vasu skeptiku,ali pazite jedno,nek se slucajno povrijedi Evra,il ga zadesi period van forme,sta onda?Fabio ode na posudbu,a dovodit neke neprovjerene bekove za 4-5 mil je smjesno...Ako nista Baines igra vec dugo u prvoj postavi na dosta solidnom nivou..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 maj 2012, 16:14

unavita je napisao/la:na manutd.com forumu govore o tome a pise i na stranice kao da postoje neke spekulacije oko dovodjenja alabe ukoliko bains ne dodje kao dugorocna zamjena za evru nesto u tom smislu
Na Alabu komotno možete zaboraviti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2012, 16:26

NObonus je napisao/la:Razumim vasu skeptiku,ali pazite jedno,nek se slucajno povrijedi Evra,il ga zadesi period van forme,sta onda?Fabio ode na posudbu,a dovodit neke neprovjerene bekove za 4-5 mil je smjesno...Ako nista Baines igra vec dugo u prvoj postavi na dosta solidnom nivou..
Ni Baines ni Evra nece prihvatit poziciju na klupi, u to sam siguran. A ne vidim zasto je smjesno dovodit jeftine bekove u slucaju povrede Evre? Meni je vise smjesno dovest igraca od 27 godina za 12 miliona da sjedi na klupi. Pricalo je se da je Clyne iz Crystal Palacea gotovo spreman za United. Dolazi kao bosman. Lik je odigrao vise od 100 utakmica u Championshipu i jos je mladi reprezentativac Engleske. Takve igrace treba dovodit za rotacije. Nismo City da bacimo 20 miliona na Kolarova da bi sjedio na klupi.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 23 maj 2012, 16:35

Pa mislim da ce Evra moci jos sezonu da odigra na vrhunskom nivou,jer pozicija full beka je vrlo zahtjevna....Mislis da Baines vec nezna kakva je situacija u Unitedu,oko te pozicije i da ce karijeru upropastit zbog kojeg miliona viska...A i Ferguson je toga svjestan,tako ako dodje il ce naci neko kompromisno rjesenje,il ce prihvatit klupu,il Evra sezonu i ode...Sto se tog malog tice,nebi rizikovo da on bude jedina alternativa,mozda jest talent,ali nek se malo kali...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 23 maj 2012, 16:35

Cartman je napisao/la:
NObonus je napisao/la:Razumim vasu skeptiku,ali pazite jedno,nek se slucajno povrijedi Evra,il ga zadesi period van forme,sta onda?Fabio ode na posudbu,a dovodit neke neprovjerene bekove za 4-5 mil je smjesno...Ako nista Baines igra vec dugo u prvoj postavi na dosta solidnom nivou..
Ni Baines ni Evra nece prihvatit poziciju na klupi, u to sam siguran. A ne vidim zasto je smjesno dovodit jeftine bekove u slucaju povrede Evre? Meni je vise smjesno dovest igraca od 27 godina za 12 miliona da sjedi na klupi. Pricalo je se da je Clyne iz Crystal Palacea gotovo spreman za United. Dolazi kao bosman. Lik je odigrao vise od 100 utakmica u Championshipu i jos je mladi reprezentativac Engleske. Takve igrace treba dovodit za rotacije. Nismo City da bacimo 20 miliona na Kolarova da bi sjedio na klupi.
potpuno se slazem, bolje tih 12 miliona ulozit u igraca sredine terena, jos par miliona i moze se dovest Asamoah iz Udina ni onaj iz PSV-a nije daleko od toga, na kraju krajeva Kagava ce toliko kostat.

Zaista se pitam zasto ce nam pojacanja u odbrani, zasto Fabia salju na posudbu da bi ulozili bruku para na lijevog beka kad to on moze ekstra odigrat samo mu treba prostora. Ova odbrana uz par pojacanja na sredini bi bila fenomenalna medjutim Fergi opet nesto eksperimentise i opet cemo bit prisiljeni gledat Parka Giggsa ili Rooneya u ulozi centralnog veznog :(
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 23 maj 2012, 16:38

Da se razumimo,i ja sam za da prioritet bude vezni igrac,ali ako ovaj vec dodje,reda je zivit s tim...Al ne sumnjam u to da cemo jos bar dvojicu dovesti.. 8-)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 maj 2012, 17:26

evra godinama nema pravu konkurenciju na beku. Ajmo biti iskreni....koliko je on losih utakmica odigrao u zadnje 3 sezone?? Bilo je tu problem i do umora,ali i do toga sto nije imao konkurencije pa tako reci nekada se i nije trudio. Ja apsolutno podrzavam dolazak bainesa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 23 maj 2012, 17:53

Niko ovdje nije protiv Bejnsa al jest protiv cifre koja se spominje. 12 miliona je mnogo posebno ako se zna finansijska situacija i stanje naseg veznog reda. Dat cemo za njega 12 tako nesto i za Kagawu i ostane ostane nam cirka 25 miliona za veznjaka :?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 23 maj 2012, 18:00

Cartman je napisao/la:Nadam se da je ovo laz. Cuj 12 miliona za beka, a vezni red nam na koljenima vec godinama. :x

Od prve do zadnje riječi se slažem. Hajde da je Baines igrač od 23-24 godine, to bi donekle i bilo logično. Ali ovako, uopšte ne vidim smisao njegovog dovođenja. Glupost je što se uopšte o tome sad raspravlja pored drugih prioriteta. Mislim da se teren pomalo priprema za malog Fabia, što je dodatni minus za dovođenje Bainesa. Jednu ili dvije jake sezone na posudbi treba odradit i to će taman da bude, da polagano preuzima svoju ulogu na lijevoj strani. Uostalom, čak i kad bi došao, ne vidim kako bi to Baines ugrozio Evru. Ali ponavljam, velika je glupost uopšte raspravljati o Bainesu pored drugih prioriteta. :|
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 23 maj 2012, 18:00

Iskreno 12 mil.je nista kad se pogledaju danasnje cjene igraca...Pa cak da je i za rezervnog golmana ta cjena...Manchester ima para,dovljno da pored Bainesa kupi jos dva igraca od po 25 mil...Uvjeren sam da je trasfer budzet oko 80 milki.... 8-)

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 23 maj 2012, 18:03

NObonus je napisao/la:Iskreno 12 mil.je nista kad se pogledaju danasnje cjene igraca...Pa cak da je i za rezervnog golmana ta cjena...Manchester ima para,dovljno da pored Bainesa kupi jos dva igraca od po 25 mil...Uvjeren sam da je trasfer budzet oko 80 milki.... 8-)
Ferguson je proslog ljeta ulozio mnogo u pojacanja, nisam siguran da bas imaju para da i ovog ljeta potrose isti iznos, pogotovo zbog losih rezultata ove godine u Evropskim takmicenjima.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 23 maj 2012, 18:08

majestic24 je napisao/la:evra godinama nema pravu konkurenciju na beku. Ajmo biti iskreni....koliko je on losih utakmica odigrao u zadnje 3 sezone?? Bilo je tu problem i do umora,ali i do toga sto nije imao konkurencije pa tako reci nekada se i nije trudio. Ja apsolutno podrzavam dolazak bainesa.
Baines <3 :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 23 maj 2012, 18:27

ja milsim da vam ne trebaju nikakva pojacanja da biste uzeli EPL pa za dlaku vam je izbjegla titula ove godine ne vidim razlog zasto u novoj sezoni isti tim sada samopouzdaniji, uigraniji i iskusniji za sezonu i bez povreda kao u prolsoj ne bi izdominirao epl... :idea: a eto imate i najmanagera
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2012, 18:29

Ode nam Pogba. http://www.espn.co.uk/football/sport/story/152104.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci dva najveca talenta kluba napustili klub za pola godine.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 maj 2012, 18:31

Cartman je napisao/la:Ode nam Pogba. http://www.espn.co.uk/football/sport/story/152104.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci dva najveca talenta kluba napustili klub za pola godine.
Za 5 godina ce igrati u 2 ligama engleske i italije 100%
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.