Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pospan sam i dalje. sinoc kasno leg'o. trebalo bi se nesto ucit, a mrsko mi.muhovic je napisao/la:..Sabahajrullah narode
..sta se radi ?!
..hehe,ma kakvo ucenje crnojasmin256 je napisao/la:pospan sam i dalje. sinoc kasno leg'o. trebalo bi se nesto ucit, a mrsko mi.muhovic je napisao/la:..Sabahajrullah narode
..sta se radi ?!![]()
neutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima.
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
Ako ga oslobode to znači da je godinama džaba ležo u prdekani i ima pravo tražiti odštetu.muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
Pa zatrazio on odstetu od 10 miliona jer sud nije nista dokazao protiv njega.Samo ne znam jel ako ga oslobode dobija 10 miliona?muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
ma šta vam je ,koda će ga osloboditi ,naće oni nešta da ga osude ,oni neće bezveze bacati pareneutralan__ je napisao/la:Pa zatrazio on odstetu od 10 miliona jer sud nije nista dokazao protiv njega.Samo ne znam jel ako ga oslobode dobija 10 miliona?muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
..ma i meni to glupo stvarnolegenda reala je napisao/la:ma šta vam je ,koda će ga osloboditi ,naće oni nešta da ga osude ,oni neće bezveze bacati pareneutralan__ je napisao/la:Pa zatrazio on odstetu od 10 miliona jer sud nije nista dokazao protiv njega.Samo ne znam jel ako ga oslobode dobija 10 miliona?muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
pa ja ti kažem ,naće oni nešta da ga osude ,neće sami sebi skakti u ustaneutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
neutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
Bravo legendo.legenda reala je napisao/la:pa ja ti kažem ,naće oni nešta da ga osude ,neće sami sebi skakti u ustaneutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 125 gostiju.