AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zenga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zenga » 14 dec 2025, 22:19

Kad niželigaš do jučer, Sassuolo, ima veću širinu, i ljude koje čine razliku s klupe, onda ti je jasno kakve su cicije vlasnici Milana.

Međutim, ni to nije opravdanje za brukanje protiv davljenika. Pustite priče o suđenju, zabiješ još jedan, i mirna Hercegovina :stop:

Bartesaghi kao tinejdžer školuje Estupidana. Aferim momčiću! Kamo sreće da i onog drugog dječaka koji je bio na tribinama, grlio Leaoa, dovedu nazad. Camarda!

Neka dovedu koga hoće, samo ne onog luzera Vlahovića, isti vajb kao Kalinić birvaktile, me's čini da je i on bio igrač Viola....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 dec 2025, 22:53

Niclas Fullkrug is the profile which Milan consider ideal as the forward reinforcement in January. Tare is working intensely and will continue to work in the coming days to sign him. Further contacts between Milan and West Ham and between Milan and Fullkrug’s agent in an aim to block the German striker. There are other profiles considered by Milan but the intention is to accelerate for Fullkrug considering the characteristics and the especially the costs
To je taj, pun krug, ovaj pogodak. Mozda dovesti i Dzeku da uci uz ovog, trebar ce nam za buducnost 😀
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 dec 2025, 23:12

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 14 dec 2025, 23:40

2/8 - 4 boda

Nkunjkunj idalje opravdava moje očekivanje da je bačeni 40 mil kroz prozor. P*nis više nema nikakve šanse da zaigra u momčadi. Allegretto je morao zatvorit tekmu jer nema napadača a na tribinama mladi Camarda došao u posjetu. Camarda ne moze igrat, al zato moze Njuknjknjkun i Bebote. Jos sad ki stigne penzioner Fula krug ma idemooo.
Za Vlahovića mislim da bi nam bolje pomogao nego ovaj Njkunjkunjku ako ga dovedemo besplatno za malu platu.

Šteta neriješeno, sad jedan ne interesantan kup koji smo prošle sezone osvojili i nista nismo dobili vec digli mister Sinana u nebesa.

Ja se nadam da ce Bebote proradit i da ce postat napadac koji nam treba, al teško. Evo jos je povrijeđen

Stim je sezona gotova za ovu godinu

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 14 dec 2025, 23:59

Beduin je napisao/la:
14 dec 2025, 12:36
Ide danas Nkunku zivotom, makar 1 gol.
Jbo li ga i RLC vise, jedva cekam da ode iz kluba pa makar danas dao 2 gola.
Aferim poznavaoce (don Corleone Tuzlanski), ide Nkunku, ideee!
P.S. Nemoj misliti da nemam odgovor na tvoju repliku na moj koment. nego mi se ne da raspravljati sa nekim ko pojma nema, i jedini koji odobrava to sto radi Moncada, i kako je on "otkrio" Kjaera, Thea i ostale ;)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 15 dec 2025, 08:39

Nevjerovatno je da mi nikoga ne mozemo pritisnuti kad ganjamo rezultat. Imam osjecaj da sve sto je ova ekipa i dobila da je velika doza srece bila zasluzna ua to.
Doduse nas game plan ne postoji, nece ni postojati dok imas ovakvog trenera. Ubija 5-6 igraca do maksimuma , ostale je ubio jer nemaju ritma.
Dovoljno ti govori da on u 90 pravi dvostruku zamjenu. Ili oh je trebao mjenjati na 2-2 jer bi imali malo vremena da se adaptiraju i probaju nesto na svjezinu.
Nas Sasuolo rasipa na San Siru.
Zao mi je Sto ova 45 iz Sasuola nije kod nas jer bi monak isporucio vise nego Leao.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2025, 11:08

Adi33 je napisao/la:
14 dec 2025, 23:59
Beduin je napisao/la:
14 dec 2025, 12:36
Ide danas Nkunku zivotom, makar 1 gol.
Jbo li ga i RLC vise, jedva cekam da ode iz kluba pa makar danas dao 2 gola.
Aferim poznavaoce (don Corleone Tuzlanski), ide Nkunku, ideee!
P.S. Nemoj misliti da nemam odgovor na tvoju repliku na moj koment. nego mi se ne da raspravljati sa nekim ko pojma nema, i jedini koji odobrava to sto radi Moncada, i kako je on "otkrio" Kjaera, Thea i ostale ;)
Sidji mi s qurca jazavac jedan. Ako ne znas normalno komunicirati na forumu gdje iznosimo svoja misljenja i zelje, a ne raspiremo znanje, onda odj3bi od mene. Sta tu nije jasno?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 dec 2025, 19:22

Iako Max već desetak dana tvrdi kako se Santijev zglob oporavio i da će se vratiti full treninzima, to se i dalje ne dešava, a sad novinari pišu kako bi moglo doći i do operacije.

Priče su da postoje problemi sa mentalnim zdravljem, što bi možda objasnilo njegovu formu i ovu pseudo povredu kojom se pokušava prikriti stvarni problem.

Šta god bila istina, nadam se da će se izvući iz ovoga, i meni je ovaj momak baš drag. :|
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 dec 2025, 20:54

Steta momka.
Ali eto stize puni krug sad, a na ljeto Dusan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.