FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 22 jan 2013, 17:12

gerdmuller je napisao/la:Misimović: "Ja sam Bayernovo dijete. U Bayernu sam postao igrač, osvojio sa Bayernom prvo prvenstvo, tako da su moja osjećanja prema Bayernu zaista velika." 8-)
Posto smo krenuli spasavati klubove od bankrota,mozda smo mogli poceti i igrace spasavati od zavrsetka karijere... cuj on dijete bayerna nema 10nastupa za bayern kako treba...

EDIT: 3 nastupa za prvi tim Bayerna!!!
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jan 2013, 17:28

Nakon ove izjave Mismovića neko će pomisliti da je ostavio dubok trag u Bayernu. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jan 2013, 17:28

proFCB je napisao/la: on dijete bayerna nema 10nastupa za bayern kako treba...

EDIT: 3 nastupa za prvi tim Bayerna!!!
Pa ne moras igrati za prvi tim da bi bio neciji omladinac. :)
Igrao je za mlade uzraste, sto je dovoljno da se smatra djetetom Bayerna.

Sto se tice ove rasprave oko Pepa i evetnualnih promjena u timu, istih ce sigurno biti ali sve u granicama a ne onako kako mediji pisu i najavljuju pravu najezdu Bayernovih miliona prema adresama najvecih klubova.

Poprilicno sam siguran da ce Pep dovesti jedno ili dva pojacanja za koja on smatra da su potrebna iako kad pogledamo u ovakvom Bayernu je trenutno sve idilicno i svi igraci koji su tu nisu dovedeni nikakvom silom, nego svojim rezultatima i svojim zalaganjima . Odlican roster koji ne treba ni pod razno mijenjati, samo nadograditi. ;)
anton 1983 je napisao/la:PRCAO.
:lol: :lol:
Za smisljeni nadimak sav respect, savrseno mu stoji.

Inace, kad smo kod istog, on je moja prva zelja, pa dalje slijedi masina iz Napolija i tako dalje.

Dante. Zasluzio je svoj debi u dresu Brazila. 8-)
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 22 jan 2013, 17:34

L. Suarez: Mogu se zamisliti u Bayernu. To je jedan od najboljih europskih klubova, a Bundesliga je fantastična liga sa odličnom perspektivom.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 jan 2013, 17:37

secer je napisao/la: papke, kakve veze ima gov.njezov odlazak sa eventualnim pojacanjima :roll:
Pa zato što ti napišeš 5 postova u prvom kažeš da nevjeruješ da će biti pojačanja i da će biti isti kadar, dok u petom pišeš kako će se neki igrači prodati i neki novi će doči. Eto sad ti je valjda jasTnije.
secer je napisao/la:sto se tice tvog gome, niko ziv ne primjecuje njegovo otsustvo, ili :?
jos da se nadje neka budala koja bi uplatila jedno 3 milona (to je njegova vrijednost) :twisted: pa da olaksamo konto za ogromne novce koje doticna krampa prima na ime plate. koja je to nepravda :twisted:
zasto bayern ne preuzme plate alemanijinih igraca? jer, ak ima kakve koristi od tih igraca, ima i od gov.njeza.
nego, reci ti meni koliko si vec zaljubljen u gomu?
Znači ono što ti tvrdiš je slijedeće:

Kada bi Bayern imao umjesto Manđukića Falcaa i umjesto Schweinia recimo Fabregasa, onda bi Bayern pobjedio i Leverkusen i Gladbach i BvB, te bi imao 18 bodova u ligi Prvaka? Jel tako, to ti tvrdiš? Poreci ako nije tako ;) Reci jer pričaš da Bayern dobiva tekme u odsudstvu Gomeza te da on nevalja, pa onda isto tako da ima ta dva bolja igrača onda bi imali perfekt skor. Jer kao što vidim tvoja nogometna filozofija po ovom pitanju, je na razini toga kakav je Klinsmann taktičar.

Ti koji tvrdiš da znaš nešto o nogometu smatraš, da je Bayern ovako dobar samo zato jer? :roll:
secer je napisao/la:zato sto si glup. kratko i jasno. pazi, to da si glup je cinjenica, nikako provokacija.
Nemoj se uvrijediti, ali imaš ti što šta od mene za naučiti :)

Pogledaj samo što sam ti po pitanju Kroosa učinio 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jan 2013, 18:19

KSIVLE je napisao/la:L. Suarez: Mogu se zamisliti u Bayernu. To je jedan od najboljih europskih klubova, a Bundesliga je fantastična liga sa odličnom perspektivom.
Padavičar kao što je Suarez nije za gospodski klub poput Bayerna.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 jan 2013, 18:22

Valjda ce vam sada biti malo jasnija situacija...

Uli Hoeneß ist nämlich der Meinung, dass Pep gar nicht mal so viele Neuzugänge braucht – geschweige denn will. „So, wie ich ihn verstanden habe, ist er der Ansicht, dass unsere Mannschaft nicht mit vielen Spielern verstärkt werden muss“, so der Bayern-Präsident. „Er will mit unseren Spielern arbeiten, denn sie gefallen ihm.“
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 22 jan 2013, 18:58

Ja samo zelim da Bayern zadrzi dusu,da zadrzi onaj divovski karakter.Ne bih volio da Bayern skrene sa ovog zdravog puta kojim ide,ne zelim pojacanja od hrpu miliona to nikome nije donijelo uspjeh.Pep ce biti mozda dobar,ali mi se ne svidja to sto je najskuplji od trenera,tu gubimo onu nasu prepoznatljivost.Ja zelim da je u Bayernu mentalitet onaj koji ga je krasio oduvjek,a ne mentalitet jednog Pep Gvardiole,jer inace ce mo se us*ati.Ne bih volio da se Bayern priblizi ovim ostalim sto se tice kupovanja i ogromnih ulaganja,ja zelim da se Bayern svi boje i kad mu ne ide bas najbolje kao sto je bio slucaj do sada.Bayern sad ima ekipu koju respektuje cijeli svijet,da ima sve od odbrane do napada,ali ovdje neki bi izgleda citav sastav bayerna da se mijenja,Da je Van Gal volio Gomeza sad bi se o njemu pisalo kao najboljem napadacu na dunjaluku :mrgreen:
VOLIM BAYERN

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 jan 2013, 19:03

Saurman je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:L. Suarez: Mogu se zamisliti u Bayernu. To je jedan od najboljih europskih klubova, a Bundesliga je fantastična liga sa odličnom perspektivom.
Taj kako ga ti nazivas padavicar je medju tri najbolja napadaca na svijetu!!! U Bayernu ne bi mogao niko prismrditi pocetnom sastavu pored njega! Pizaro,Mandzo i Gomez ne vrijede zajedno kao on sam!!!
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jan 2013, 19:26

proFCB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Taj kako ga ti nazivas padavicar je medju tri najbolja napadaca na svijetu!!! U Bayernu ne bi mogao niko prismrditi pocetnom sastavu pored njega! Pizaro,Mandzo i Gomez ne vrijede zajedno kao on sam!!!
:lol: :lol: Uredu je.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 jan 2013, 19:35

anton 1983 je napisao/la:Pa zato što ti napišeš 5 postova u prvom kažeš da nevjeruješ da će biti pojačanja i da će biti isti kadar, dok u petom pišeš kako će se neki igrači prodati i neki novi će doči. Eto sad ti je valjda jasTnije.
i sta sad? je l´ ti i sam uli rekao da najvjerovatnije nece biti pojacanja?
to isto si mog´o procitati u mojim postovima. dakle, najvjerovatnije nece kupovati nove igrace, a ako se pak predomisle, onda ce dopeljati jednog ili dvojicu. nebuloza je da ce bayern skrsiti stotine miliona - cifre koje ovih dana kruze u medijima.
ali, to ih nece sprijeciti da se rijese gomeza cija bi prodaja + plate dopeljali finu sumicu.
anton 1983 je napisao/la:Kada bi Bayern imao umjesto Manđukića Falcaa i umjesto Schweinia recimo Fabregasa, onda bi Bayern...
... uradio vise negoli je uradio sa ovim kadrom. cekaj, hoces li malo preciznije? sa jednim falkaom i fabregasom umjesto gome i svajna + dobar trener na bencu, bayern ne bi iz sezone u sezonu gubio od istih momcadi, na isti nacin. 8-)
anton 1983 je napisao/la:Nemoj se uvrijediti, ali imaš ti što šta od mene za naučiti
moze bit. :) pazi, kad kazem da si lud i glup, ne mislim na one klasicne mentole koji ne mogu zavrsiti 2 razreda.
kad kazem glup, najprije pomislim na one zaludjene, vatrene navijace, sto ti ustvari i jesi.
za tebe je gomo sveta krava koju ne smijemo dirati. :)
zato je najprece da na svaki tvoj post odgovorim sa ´ofskroz anto, u pravu si´, a tak ce i da bude.
proFCB je napisao/la:Taj kako ga ti nazivas padavicar je medju tri najbolja napadaca na svijetu!!
hmmmm :? ne znam, ne pratim ga redovno. ako cemo ga ocjenjivati na osnovu par utakmica koje ispratih, onda moram reci da suarez nije ni medju 10 najboljih, a kamoli medju trojicom.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 22 jan 2013, 19:41

Drugovi, da vas pitam nesto. Ima li u Sarajevu negdje da se uzme neki Bayernov duks, ili da se naruci sa neke stranice ? Ili ako ima neko da bi prodao. Hvala :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 jan 2013, 19:46

secer je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Taj kako ga ti nazivas padavicar je medju tri najbolja napadaca na svijetu!!
hmmmm :? ne znam, ne pratim ga redovno. ako cemo ga ocjenjivati na osnovu par utakmica koje ispratih, onda moram reci da suarez nije ni medju 10 najboljih, a kamoli medju trojicom.
Deffinitivno ga ne pratis dovoljno, mali je stvarno jeb.eni vrh!!! I vjeruj mi da kad bi potpisao za bayu,da mu niko ne bi mogao prismrditi...
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jan 2013, 19:57

@proFCB: Pretjerao si ga dobro, čuj ko Gomez, Pizarro i Mandžo.....Pa ebemu miša....
Pa za jednog Falcao ne možemo reći da vrijedi ko dvojica ovih gore nabrojanih, a Falcao je beton svih betona i vjerovatno najjači napadač današnjice.

Suarez jeste dobar, spada u vrhunsku klasu, ali mislim ima boljih od njega i neki dan mi se npr nije svidio nimalo, mislim da je bila utakmica protiv Uniteda na koju sad mislim, ne znam jesam li ga poslije još gledao. A inače je bilo partija kad je znao oduševit.
A teško ga je ionako s trojicom nabrojanih poredit, jer on jeste ofanzivac, ali igra iza špica ili špiceva.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 22 jan 2013, 19:59

DrinaLights je napisao/la:Drugovi, da vas pitam nesto. Ima li u Sarajevu negdje da se uzme neki Bayernov duks, ili da se naruci sa neke stranice ? Ili ako ima neko da bi prodao. Hvala :D
Vidi na piku, ima sigurno dosta zanimacija.
Zadnja izmjena: MMarcos, dana/u 22 jan 2013, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
MIA SAN MIA!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 jan 2013, 20:00

Ma Suarez izgleda mocno jer je istice u moru svojih netalentovanih saigraca :D
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 jan 2013, 20:05

effe_sa je napisao/la:@proFCB: Pretjerao si ga dobro, čuj ko Gomez, Pizarro i Mandžo.....Pa ebemu miša....
Pa za jednog Falcao ne možemo reći da vrijedi ko dvojica ovih gore nabrojanih, a Falcao je beton svih betona i vjerovatno najjači napadač današnjice.

Suarez jeste dobar, spada u vrhunsku klasu, ali mislim ima boljih od njega i neki dan mi se npr nije svidio nimalo, mislim da je bila utakmica protiv Uniteda na koju sad mislim, ne znam jesam li ga poslije još gledao. A inače je bilo partija kad je znao oduševit.
A teško ga je ionako s trojicom nabrojanih poredit, jer on jeste ofanzivac, ali igra iza špica ili špiceva.
Ok nemojte me sad bukvalno drzati za rijec,sta uvijek moram stavitii neki smiley? Nije kao ova trojica zajedno, ali je bolji od svakog ponaosob!!! Neki ce poput burze reci da je dobar zato sto igra sa debilima, ja se necu sloziti s tim!!!
Mali je beton!!!
Stern des Südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 22 jan 2013, 20:10

slika
RIBERY :lol: pink :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 22 jan 2013, 20:25

Evo sad baš čitam i vidim da se ispunila velika želja Dantea, dobio je poziv za Selecao. Debitovat će protiv Engleza na Wemblyu 8-)

Baš mi je drago radi njega, zaslužio je on ovaj poziv i prije
Agieren statt reagieren

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 jan 2013, 20:34

Evo idem sa jednog sportskog portala na drugi i citam, o igracima koje ce Pep dovesti. Al prevashodno pitanje je koji ce igraci napusitit Bayern (osim ovih sigurrni odlazaka v. Buyten, Tymo i Pizza). Moram reci da se potpuno slazem sa Secer-om, da je Gomez prvi na listi onih koji ce napusitit klub a sljedi ga Schweini jer se obojica ne uklapaju u Guardiolin sistem igre. A sto se tice dolazaka tipujem na Isca iz Malage kao alternativu za Riberyia i Pjanica koji ce sa Kroos-om biti bayernov Xavi-Iniesta.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.