anton 1983 je napisao/la:Pa zato što ti napišeš 5 postova u prvom kažeš da nevjeruješ da će biti pojačanja i da će biti isti kadar, dok u petom pišeš kako će se neki igrači prodati i neki novi će doči. Eto sad ti je valjda jasTnije.
i sta sad? je l´ ti i sam uli rekao da najvjerovatnije nece biti pojacanja?
to isto si mog´o procitati u mojim postovima. dakle, najvjerovatnije nece kupovati nove igrace, a ako se pak predomisle, onda ce dopeljati jednog ili dvojicu. nebuloza je da ce bayern skrsiti stotine miliona - cifre koje ovih dana kruze u medijima.
ali, to ih nece sprijeciti da se rijese gomeza cija bi prodaja + plate dopeljali finu sumicu.
anton 1983 je napisao/la:Kada bi Bayern imao umjesto Manđukića Falcaa i umjesto Schweinia recimo Fabregasa, onda bi Bayern...
... uradio vise negoli je uradio sa ovim kadrom. cekaj, hoces li malo preciznije? sa jednim falkaom i fabregasom umjesto gome i svajna + dobar trener na bencu, bayern ne bi iz sezone u sezonu gubio od istih momcadi, na isti nacin.
anton 1983 je napisao/la:Nemoj se uvrijediti, ali imaš ti što šta od mene za naučiti
moze bit.

pazi, kad kazem da si lud i glup, ne mislim na one klasicne mentole koji ne mogu zavrsiti 2 razreda.
kad kazem glup, najprije pomislim na one zaludjene, vatrene navijace, sto ti ustvari i jesi.
za tebe je gomo sveta krava koju ne smijemo dirati.
zato je najprece da na svaki tvoj post odgovorim sa ´ofskroz anto, u pravu si´, a tak ce i da bude.
proFCB je napisao/la:Taj kako ga ti nazivas padavicar je medju tri najbolja napadaca na svijetu!!
hmmmm

ne znam, ne pratim ga redovno. ako cemo ga ocjenjivati na osnovu par utakmica koje ispratih, onda moram reci da suarez nije ni medju 10 najboljih, a kamoli medju trojicom.