Amire ti reče i da je Buffon najbolji golman svih vremena.Iker bi po okončanju karijere trebao imati najviše nastupa za Real i sličnih stvari.Iker je iza Di Stefana to je neupitno uz njega je Raul.Čovjek koji zaslužuje zlatnu loptu ove sezone je on
Za Ronalda bih se složio,ali ukoliko donese 3 LP i ostane tu do 36. , 37. bio bi tu negdje s njim.U to ne vjerujem,ali to nije nedostižno kao što sam i napisao.Malo sam možda i pretjerao za Ronalda povukli me neki iznad postovi
@Mona tako nekako samo meni je Iker draži od njih jer je pravi Madridista

Trebao bi biti ispred Raula jedna LP će odraditi to.
@M4kaveli valjda 3 SP imaju zajedno sa ekipama kakve Ronaldo nikad nije imao(mislim na reprezentacije)CR7 ima LP zarazliku od R9,ako su trofeji mjerilo.
Btw i Messi i CR7 bi do kraja svojih karijera trebali uzeti toliko zlatnih lopti,ali one ih ne čine niti boljim niti lošijim od njih.Zidane je najveći fudbaler ikad viđen,R9 najtalentovaniji,ali povrede su uzele danak nečemu što je moglo biti u rangu Pelea i zato kažem CR7 svojim trajanjem može dostići to.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.