Vidite s crnkom, ja mislim da je slobodan a pristo bi na te pare.TRUST je napisao/la:Ko zeli da trenira Slobodu za 800KM, a da je neki sto zna, Slobodno nek se javi Azmiru il neka ga neko Azmiru preporuci,
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
lukavac_21
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
On je gori od Smajla, trazimo nekog ko zna il nam genije ostaje,al et vjerujem Azmiru i cekam njegove poteze, za koje je sam rekao da ce se cuti za to. Valjda od pondeljka krene bolje azmir, nacelnik i vijecnici na Tusnju, mislim prvi put u zadnjih 10g da se to u Tuzli desilo, i da ce poltika stati na stranu Slobode i gurat je u PLlukavac_21 je napisao/la:Vidite s crnkom, ja mislim da je slobodan a pristo bi na te pare.TRUST je napisao/la:Ko zeli da trenira Slobodu za 800KM, a da je neki sto zna, Slobodno nek se javi Azmiru il neka ga neko Azmiru preporuci,
Rekao je čovjek "a da je neki što zna"...lukavac_21 je napisao/la:Vidite s crnkom, ja mislim da je slobodan a pristo bi na te pare.TRUST je napisao/la:Ko zeli da trenira Slobodu za 800KM, a da je neki sto zna, Slobodno nek se javi Azmiru il neka ga neko Azmiru preporuci,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ferguson je crnka za DRVO..Ferguson....30 godina pratim Slobodu....nikad al nikad nisam vidio veceg odrona od ove slinelukavac_21 je napisao/la:Vidite s crnkom, ja mislim da je slobodan a pristo bi na te pare.TRUST je napisao/la:Ko zeli da trenira Slobodu za 800KM, a da je neki sto zna, Slobodno nek se javi Azmiru il neka ga neko Azmiru preporuci,
a i da ne nadzu nikog...hladno mogu bez trenera izgurat ova 3 kola jer OVO nicim ne doprinosi na utakmici osim sto iritira do bola
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bice minus 10 u ova 3 kola, a ne minus 5 ako ovi iz struke vide da im je noga...il ih odma mijenjaj il im daj punu podrsaku a ne ostavit ih 3 kola i da znaju da ce otic...sjebat ce i sto mogu i sto ne mogu u ta tri kola..
cekat cemo ponedjeljak taj i transu opcine pa da vidimo ko nas je.e...a dobro ljudi rekose, bez trenera bi igrali bolje 3 kola...a uostalom kakva je to prica bez trenera, Sakib vodi juniore, Denis Karic kadete, Lepina Mujezinovic djecu neku nema tu ba price, radis u Slobodi picka ti materina ima da vodi neko od vas tim 3 kola, ako treba sva trojica da budete na klupi ako vam je do Slobode, a radite tu...+ Marjan Djuric iz kluba 7 i oni su sad uvezani...imamo mi dovoljno struke u svom kadru, ne moras dalje od Slobode trazit , ne znam sta seru, kakva ba 3 kola ovim majmunima...Hadzic i Djuric u strucni stab,vratit Mitketa Memisevica i Malkocevic sef struke..najjaci strucni stab u ligi citavoj, ne znam sta glume, cuj oni kao nece
cekat cemo ponedjeljak taj i transu opcine pa da vidimo ko nas je.e...a dobro ljudi rekose, bez trenera bi igrali bolje 3 kola...a uostalom kakva je to prica bez trenera, Sakib vodi juniore, Denis Karic kadete, Lepina Mujezinovic djecu neku nema tu ba price, radis u Slobodi picka ti materina ima da vodi neko od vas tim 3 kola, ako treba sva trojica da budete na klupi ako vam je do Slobode, a radite tu...+ Marjan Djuric iz kluba 7 i oni su sad uvezani...imamo mi dovoljno struke u svom kadru, ne moras dalje od Slobode trazit , ne znam sta seru, kakva ba 3 kola ovim majmunima...Hadzic i Djuric u strucni stab,vratit Mitketa Memisevica i Malkocevic sef struke..najjaci strucni stab u ligi citavoj, ne znam sta glume, cuj oni kao nece
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovo je stopostotno istinita tvrdnja. Nosi gamad dalje od klubaultrasstyle_tz je napisao/la:bice minus 10 u ova 3 kola, a ne minus 5 ako ovi iz struke vide da im je noga...il ih odma mijenjaj il im daj punu podrsaku a ne ostavit ih 3 kola i da znaju da ce otic...sjebat ce i sto mogu i sto ne mogu u ta tri kola..
I meni je to brate cudo, imas trenere 100% bolje od Smajla, koji rade u mladim kategorijama, prvi Sakib prima platu, a cuj nece na klupu prvog tima, malo mi to komicno,al etultrasstyle_tz je napisao/la:bice minus 10 u ova 3 kola, a ne minus 5 ako ovi iz struke vide da im je noga...il ih odma mijenjaj il im daj punu podrsaku a ne ostavit ih 3 kola i da znaju da ce otic...sjebat ce i sto mogu i sto ne mogu u ta tri kola..
cekat cemo ponedjeljak taj i transu opcine pa da vidimo ko nas je.e...a dobro ljudi rekose, bez trenera bi igrali bolje 3 kola...a uostalom kakva je to prica bez trenera, Sakib vodi juniore, Denis Karic kadete, Lepina Mujezinovic djecu neku nema tu ba price, radis u Slobodi picka ti materina ima da vodi neko od vas tim 3 kola, ako treba sva trojica da budete na klupi ako vam je do Slobode, a radite tu...
Midhat Memisevic bi ih sigurno treniro za te pareTRUST je napisao/la:Ko zeli da trenira Slobodu za 800KM, a da je neki sto zna, Slobodno nek se javi Azmiru il neka ga neko Azmiru preporuci,
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Midhat Memisevic i Marjan Djuric su MOOOZDA jedini ljudi na ovom kantonu koji bi ove levati mogli nauciti da mozda igraju nesto sto se zove fudbal ili bar lici na tu igru
Sakib trenira i juniorsku reprezentaciju.TRUST je napisao/la:I meni je to brate cudo, imas trenere 100% bolje od Smajla, koji rade u mladim kategorijama, prvi Sakib prima platu, a cuj nece na klupu prvog tima, malo mi to komicno,al etultrasstyle_tz je napisao/la:bice minus 10 u ova 3 kola, a ne minus 5 ako ovi iz struke vide da im je noga...il ih odma mijenjaj il im daj punu podrsaku a ne ostavit ih 3 kola i da znaju da ce otic...sjebat ce i sto mogu i sto ne mogu u ta tri kola..
cekat cemo ponedjeljak taj i transu opcine pa da vidimo ko nas je.e...a dobro ljudi rekose, bez trenera bi igrali bolje 3 kola...a uostalom kakva je to prica bez trenera, Sakib vodi juniore, Denis Karic kadete, Lepina Mujezinovic djecu neku nema tu ba price, radis u Slobodi picka ti materina ima da vodi neko od vas tim 3 kola, ako treba sva trojica da budete na klupi ako vam je do Slobode, a radite tu...
Jbt. pa imamo Rizu Meskovica, Lepinu, Memisevica, ljudi su ozbiljni, jbg. ne mogu se trenutno sjetiti jos nekog od muke, danas kad nisam dobio nervni slom necu nikada....
- TzBulevar87
- Kontakt:
KadetskuClaus je napisao/la:Sakib trenira i juniorsku reprezentaciju.TRUST je napisao/la:I meni je to brate cudo, imas trenere 100% bolje od Smajla, koji rade u mladim kategorijama, prvi Sakib prima platu, a cuj nece na klupu prvog tima, malo mi to komicno,al etultrasstyle_tz je napisao/la:bice minus 10 u ova 3 kola, a ne minus 5 ako ovi iz struke vide da im je noga...il ih odma mijenjaj il im daj punu podrsaku a ne ostavit ih 3 kola i da znaju da ce otic...sjebat ce i sto mogu i sto ne mogu u ta tri kola..
cekat cemo ponedjeljak taj i transu opcine pa da vidimo ko nas je.e...a dobro ljudi rekose, bez trenera bi igrali bolje 3 kola...a uostalom kakva je to prica bez trenera, Sakib vodi juniore, Denis Karic kadete, Lepina Mujezinovic djecu neku nema tu ba price, radis u Slobodi picka ti materina ima da vodi neko od vas tim 3 kola, ako treba sva trojica da budete na klupi ako vam je do Slobode, a radite tu...Ne može na tri mjesta.
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nace se ko ce uzet juniore tri kola, ne mora za stalno ostat al se prica o ta tri kola famozna...NE SMIJU OVA TELAD OSTAT JOS 3 KOLA i tacka
tj uzvicnik
ta 3 kola se moze poturit malo ako je "vojnik Slobode", valjda je prvi tim najpreci---valjda

ta 3 kola se moze poturit malo ako je "vojnik Slobode", valjda je prvi tim najpreci---valjda
kako bi njima mido lagano mamicu **** kad se ne bi zalagali a i slazem se stobom da bi ih mogo i nauciti da igraju ovu igru zvanu nogomet/fudbalultrasstyle_tz je napisao/la:Midhat Memisevic i Marjan Djuric su MOOOZDA jedini ljudi na ovom kantonu koji bi ove levati mogli nauciti da mozda igraju nesto sto se zove fudbal ili bar lici na tu igru
Niko Azmiru nista ne rece, samo je bio odgovor necemo da se mijesamo u kadrovsku politiku, a covjek otvoreno ponudi da mu se javi i preporuci dobar trener, cak je u nizu kritika na Smajla rekao et dovedite vi igrace ako mozete da samo igraju za platu, da dodu za 0KM, svi smo usutili i pristale su Fukare da ce biti strpljive i nece praviti incidente. Svi vjerujemo Azmiru, a i on sam rece da mu je mnogo stalo, i da nebi dzaba bacao i gubio pare, ako mu cilj nije uspjeh Slobode
Ako ih jos sutra ne otjera svu trojicu onda nesto nije uredu, onda je sve lafina sto je pricao
I Galin se sprda sa vasim trenerom preko svoga fb profila. Sad smo isti, i kod nas ovaj trener je drvo 
Jagodić je neki dan se rastao sa Čelikom, dovedite njega...
-
wienultras
- Kontakt:
ako je istina sto pricate da je azmir rekao dovest kompletnu ekipu,vjerujte da ce to uciniti,ali sta dotle...karic mora odma ici,definitivno...kada smo gostovali mramoru,posto mi je deda komsija,isao sam sa njima u busu,pita deda karica vidi balavurdije,mogli bi mi popusiti,kaze karic,boli me k...i odvalise se smijati...grado i Oma sjedili nazad na seciji,grado vrti glavom..mislite sta hocete,ovo je istina,taj covjek je trebao davno otici..pitam dedu ljetos prije samog pocetka,sta ima komso,ulazimol,smije se boli me k...kaze,plata redovna,kuci sam,mozemo i u tojsice,smije se hinjski...sta ce biti bog zna....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa eto mu imena nek predlozi pa nek kaze sto nece ovi od navedenih: Memisevic, Mujezinovic , Denis Karic, Sakib, Marjan Djuric...znaci radi se o 3 kola..a ko ce mu predlozit, ovih 5% koji znaju su pod emocijama nije im do imena njihovog, a ostali je.i me ako znaju i ko je Lepina ili Mitke ili prepoznat Rizaha u gradu itd itd...
eto ko kontaktira s njim ispred udruzenja dobio je ovdje 5-6 imena najmanje , nek se pitaju ljudi, mozda nece niko od njih ali bar da znamo da ih ne kujemo u zvijezde vise- pojedince bar
eto ko kontaktira s njim ispred udruzenja dobio je ovdje 5-6 imena najmanje , nek se pitaju ljudi, mozda nece niko od njih ali bar da znamo da ih ne kujemo u zvijezde vise- pojedince bar
Trenutno korisnika/ca: Beduin, tuzlanskinacin i 21 gost.