Pocni od termina derbija kola. Subotom u 13:00, barem 1000 ljudi vise bi doslo da je nocni termin.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:41Kakvu ovu smijuriju tvoja Arena pravi od naše lige. Komentatori, izjave, još fali samo da sad prekinu utakmicu radi derbija Proletera i Radnika.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Obrati se Mirzi Viliću.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:41Kakvu ovu smijuriju tvoja Arena pravi od naše lige. Komentatori, izjave, još fali samo da sad prekinu utakmicu radi derbija Proletera i Radnika.
E moj vasoski, nek ti i dalje igraju bagaric hebibovic i varesanovic, yebali ti oni mrtvu majku u pi.cku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- NisamInSajder
- Kontakt:
Hajmo reci da je to najmanji problem. Jer oni ovakvim komentatorima i prenosima prezentuju našu ligu. A neko ko ne prati naš fudbal, iz Hrvatske, Srbije, zbog ovakve realizacije prenosa ne bi nikad ni pogledao utakmicu.napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:42Pocni od termina derbija kola. Subotom u 13:00, barem 1000 ljudi vise bi doslo da je nocni termin.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:41Kakvu ovu smijuriju tvoja Arena pravi od naše lige. Komentatori, izjave, još fali samo da sad prekinu utakmicu radi derbija Proletera i Radnika.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Telefon ti zvoniFajl je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:44Obrati se Mirzi Viliću.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:41Kakvu ovu smijuriju tvoja Arena pravi od naše lige. Komentatori, izjave, još fali samo da sad prekinu utakmicu radi derbija Proletera i Radnika.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- f0rest1946
- Kontakt:
Mujakic i Bagaric najvise krivi za ovo do sad.
Ma nista ocam, prvaci svemira ha huu, Avramovski Catakovic Suljic sve ce pobjeditii, yebem i nama majku euforicnu
PA JEL VIDITE DA NIKO NE ZASLUZUJE VISE OD 1 500 KM??????????????‽??????????????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Catakovic je Torres sa Aliexpressa. Muku mucimo sa spicem ima dvije godine, dovedes vrhunskog napadaca a on uzasan. Fkt smo qrate srece...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Jebote više pimplanje, isto ko da su Barselona pa hoće da uđu u gol.
Jedan udarac i go. Kakvi smo mi pehovi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako nije. Pa Sablić je bio jedini kirvac za loš plasaman prošle polusezone. Sad igramo, dobijamo, igra puca od ljepote.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Kapicu da se zabrani sutanje.
Hebibu fudbal opcenito
Nihi prvih 11
Hebibu fudbal opcenito
Nihi prvih 11
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Čataković, Kobiljar, Ahmetović bolje da nisu ni ulazili, ne zna se koji je gori.
Mada na ovoj oranici Mančester Siti ne bi igrao bolje. Sramota je ovo, za nas, za grad, za ligu, za državu. Svaka lopta se ukopa u blatu, nemoguće odigrati dupli pas, brže krenuti...

Mada na ovoj oranici Mančester Siti ne bi igrao bolje. Sramota je ovo, za nas, za grad, za ligu, za državu. Svaka lopta se ukopa u blatu, nemoguće odigrati dupli pas, brže krenuti...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Niko nam nije kriv. Sami krivi. Loši smo u završnici i kraj.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kapica niko ne spominje uz nihada najgori na terenu nemogu vjerovat da ne moze kvalitetan sut da uputi ka golu
- ElCartel11
- Kontakt:
Kar.ina svegami.
Pa mi nismo ni za Europe.
Pa mi nismo ni za Europe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:

Ma haj za Mersu je i opravdano, covjek je u godinama. Catakovic je na dobrom putu da bude veci flop od Tine Susica i Mesanovica zajedno.bodi123 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:49Čataković, Kobiljar, Ahmetović bolje da nisu ni ulazili, ne zna se koji je gori.
Mada na ovoj oranici Mančester Siti ne bi igrao bolje. Sramota je ovo, za nas, za grad, za ligu, za državu. Svaka lopta se ukopa u blatu, nemoguće odigrati dupli pas, brže krenuti...![]()
![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Okrenuti se kupu i tjt.
Na ljeto nam treba 2 Stopera, lijevi bek, desno krilo i veznjak, ovako nema napretka s ovakvim igracima.
Na ljeto nam treba 2 Stopera, lijevi bek, desno krilo i veznjak, ovako nema napretka s ovakvim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hazarder, MaroonBjelave, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pena, Vanja8 i 57 gostiju.