Pa zna se covjece 95 % prve postave.. Sta ia tu diskutovati. To je taj tim sto si naveo, jedino mozda Pavic ispadne umjesto egzistencije.. Krpic takodjer igra.Alipasino je napisao/la:Hajmo prvih 11 **** dres vise.
Eric Sinisa Pavic Osmankovic Bogi Hajdar Zec Bojo Zaim Sinan Veseli.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma neka bude kao i u Dinama, ona fluoroscentno zelena, malo za promjenu.AtlaZ je napisao/la:Mogli bi ove godine igrati vise u trecoj, naprimjer Radnik away, Tuzla City away... hmm i to bi bilo toOsim13 je napisao/la:Ja se nadam da će treća garnitura biti teško smeće, jer su obično treće garniture najjače a gotovo se nikako ne koriste pa mi bude krivajaMa treca garnitura je bespotrebna ali eto.. Naprimjer Dinamo koristi trecu kao gostujuci dres u Evropi. U HNLu igraju sa dva.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Kad ga Alpa zanese Remzi nakon zgoditka Stojana za 3:1
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sumnjam da će krenuti bez Dade,Sinan dabogda na klupi bude.Alipasino je napisao/la:Hajmo prvih 11 **** dres vise.
Eric Sinisa Pavic Osmankovic Bogi Hajdar Zec Bojo Zaim Sinan Veseli.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Fareus1921
- Kontakt:
Kupio sam danas dres!Zadnja strana materijal je odličan.Mislim smo daleko ispred svih klubova u BiH što se tiče dresova.Lično iako mrzim torpedo njihov mi je dres očajan iako se oni hvale da nose NIKE a dres nisu 4 sezone promijenili.Mislim da bi za treću garnituru trebali neku otkačenu boju npr žutu,ljubičastu ili tirkiznu,sivu sa motivom na dnu modela stdaiona na dnu.Također trebali bi u njima igrati barem kup utakmice i neke manje značajne utakmice.Problem je fan shop u kojem nema dovoljno gostujucih i trecih dresova nego uvijek se samo prodaju plavi.Trebalo bi pojačati taj marketing a sigurno kad bi bio neki treci dres sa potpuno novom bojom mislim da bi dosta navijaca ga kupilo.Ovaj dres je odličan a čak me malo podjeća na retro.Nama su pruge sigurno najsretnije jer smo uvijek sa njima nešto osvijli:dres 1971/72,97/98 onda 2010/2011 i 2017/2018 kup.Istina ono svi navijačima Želje nedostaje samo jedan detalj a to je zvijezdica.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Meni je za komsije i njihov dres preglupo. Jeste Nike i to sve, ali isto neka majica i nalijepljen grb. Nit ima sta zanimljivo nit sta vezano za simbol kluba ili sta znam. Yebat onda i Nike i te famozne marke. Ovako je za nas super. Prosle sezone pogotovo, ali i ovaj je stvarno lijep na pruge. Cini mi se da i bijeli ima nesto po sebi, ali ne vidi se fino na onoj slici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kaze i ako mrzim Torpedo , e sad kontam reci ce imaju mocan dres a on kaze imaju losFareus1921 je napisao/la:Kupio sam danas dres!Zadnja strana materijal je odličan.Mislim smo daleko ispred svih klubova u BiH što se tiče dresova.Lično iako mrzim torpedo njihov mi je dres očajan iako se oni hvale da nose NIKE a dres nisu 4 sezone promijenili.Mislim da bi za treću garnituru trebali neku otkačenu boju npr žutu,ljubičastu ili tirkiznu,sivu sa motivom na dnu modela stdaiona na dnu.Također trebali bi u njima igrati barem kup utakmice i neke manje značajne utakmice.Problem je fan shop u kojem nema dovoljno gostujucih i trecih dresova nego uvijek se samo prodaju plavi.Trebalo bi pojačati taj marketing a sigurno kad bi bio neki treci dres sa potpuno novom bojom mislim da bi dosta navijaca ga kupilo.Ovaj dres je odličan a čak me malo podjeća na retro.Nama su pruge sigurno najsretnije jer smo uvijek sa njima nešto osvijli:dres 1971/72,97/98 onda 2010/2011 i 2017/2018 kup.Istina ono svi navijačima Želje nedostaje samo jedan detalj a to je zvijezdica.
Hoce li golmanski dres ostati isti kao prosle sezone ili ce doci do nekih promjena?
Derbiji će biti odigrani u Sarajevu. Prvi je na programu u subotu od 20:30 na stadionu Grbavica, a sastat će se Željezničar i Borac. Pravdu na toj utakmici će dijeliti Sabrija Topalović iz Zenice.
Svijetlo zeleni sa zadnje pripremne, ne sjećam se njega prošle sezone?LjoZee je napisao/la:Hoce li golmanski dres ostati isti kao prosle sezone ili ce doci do nekih promjena?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Svijetlo zeleni sa zadnje pripremne, ne sjećam se njega prošle sezone?LjoZee je napisao/la:Hoce li golmanski dres ostati isti kao prosle sezone ili ce doci do nekih promjena?

- Fareus1921
- Kontakt:
Željini dresovi su daleko ispred svih u BiH.Jedini koji nas slijedi je Zrinjski koji ima fine dresove a i kvalitetnog sponzora dresova.Torpedini dresovi ama baš ništa nemaju pa i onaj ljiljan na crnom dresu je štampa a kod nas svaki natpis na dresu ušiven.Pitari su nam se smijali za No1 a zaboravili za njihov HAAD a nosili ga 4 godine.Moj najljepši dres je dres iz sezone 2015/16
Ma Umbro prekucao prošle sezone, a i ove Bgm, daleko najbolji dresovi u zadnjih 10ak godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fareus1921
- Kontakt:
Da!!!Neki su pisali da dresove pravi Selimović i da prodaje Želji ko UMBRO.Nikad smiješnije nisam ništa čuo.Raonffa je napisao/la:Ma Umbro prekucao prošle sezone, a i ove Bgm, daleko najbolji dresovi u zadnjih 10ak godina.
Koja Tv prenosi tekmu u subotu ?
A MojatvPlavii11 je napisao/la:Koja Tv prenosi tekmu u subotu ?
- Fareus1921
- Kontakt:
To je glupo što usrana MojaTV prenosi.Željo bi trebo da prenosi ArenaSport BiH ili BHT1 koji su svima dostupni.Željinih pola navijača koji neidu na utakmice imaju Telemach i moraju gledati preko LIVE streamova koji nerade i koji donesu samo viruse.Mislim da najgledajniji klub u BiH to zaslužuje
Hvala na odgovoruLjoZee je napisao/la:A MojatvPlavii11 je napisao/la:Koja Tv prenosi tekmu u subotu ?
Nisam trenutno u Sarajevu ,ali radi navijaca iz drugih gradova sramota .Dosta vise i Moja tv i Bh telekomaFareus1921 je napisao/la:To je glupo što usrana MojaTV prenosi.Željo bi trebo da prenosi ArenaSport BiH ili BHT1 koji su svima dostupni.Željinih pola navijača koji neidu na utakmice imaju Telemach i moraju gledati preko LIVE streamova koji nerade i koji donesu samo viruse.Mislim da najgledajniji klub u BiH to zaslužuje
- desnibocni
- Kontakt:
Moze li se odmah kad kupis dres dati da nastampa broj i prezime na njemu?
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.