nije on za nastm87gigo je napisao/la:eno Balak slobodan igrac a mozemo da govest netreba obestecenje placati, bilo bi ga lijepo vidjetu u svetom dresu![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
i to dobro me yebeSeyo_TM je napisao/la:yebe te malo perspektiva...stoji 2m iza i sagnute je glave

koji će nam k... špic kad imamo Mujkana, koji je btw kako čujem eksplodirao, u punom smislugollum je napisao/la:Kako se Amar nije toga sjetio?Iker C je napisao/la:Ja ne zna zašto klub ne organizuje jednu prijateljsku utakmicu na GRbavici protiv npr. Famosa.Došlo bi otprilike 5000 gledaoca, to je zarada oko 25 000 KM. To je fina cifra za koju bi mogli dovesti solidnog napadača.![]()
Gdje bi ti to nasao napadaca za 25 000 KM?
Postoje samo dvije mogucnosti: ili dovedi igraca dzaba ili ga masno plati. Posto je ovo drugo nerealno, ostaje prvo.

Mario Batinić je visok oko 195 cm. Ima dvadesetak godina, igra sve defanzivne pozicije. Prije godinu došao iz Zaprešića.
Nije ovo Batinic njega sam vidjao a nisam siguran ni da je ovo onaj juniorNormalan je napisao/la:Mario Batinić je visok oko 195 cm. Ima dvadesetak godina, igra sve defanzivne pozicije. Prije godinu došao iz Zaprešića.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom 

A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ebo te spalevic!!EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
tm87gigo je napisao/la:eno Balak slobodan igrac a mozemo da govest netreba obestecenje placati, bilo bi ga lijepo vidjetu u svetom dresu![]()
cccccccccc
pasa moj on ce u sarajevo...
dogovorit ce nova uprava

Por que ? Por que somos los mejores...
Taj je nepoželjan u Dolini.EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel Facin sin?vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
eto "nasih" upucenih navijaca,zalosno....Virtu4l je napisao/la:Taj je nepoželjan u Dolini.EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
ma daidza mu valjda,koji je sam rekao svim momcima koji treniraju sa zerom da ce naravno prvo svog progurati kao sto bi i svako drugi uradio,a zaista momak nije nista posebno,da ne pricam u duelu kakav je,cim vjetar puhne odnese,mada mozda ima taj kakav takav zadnji pas,sve u svemu meni nedorastao za prvog tima,mnogo boljih igraca ima u nasem pogonu...mirzza je napisao/la:Jel Facin sin?vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Mali doprinos...
(desni klik >> View image)

(desni klik >> View image)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
nesto mi nelogicno da mu je dajdza, jer se ne bi isto prezivali al eto, vidjet cemo, ima amar pa nek cijenivjeran1987 je napisao/la:ma daidza mu valjda,koji je sam rekao svim momcima koji treniraju sa zerom da ce naravno prvo svog progurati kao sto bi i svako drugi uradio,a zaista momak nije nista posebno,da ne pricam u duelu kakav je,cim vjetar puhne odnese,mada mozda ima taj kakav takav zadnji pas,sve u svemu meni nedorastao za prvog tima,mnogo boljih igraca ima u nasem pogonu...mirzza je napisao/la:Jel Facin sin?vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom

Cuva Bog Zelju svog!
ma dajdza, amidza tako nešta, uglavnom u srodstvu su, al mu nije otac 100%mirzza je napisao/la:nesto mi nelogicno da mu je dajdza, jer se ne bi isto prezivali al eto, vidjet cemo, ima amar pa nek cijenivjeran1987 je napisao/la:ma daidza mu valjda,koji je sam rekao svim momcima koji treniraju sa zerom da ce naravno prvo svog progurati kao sto bi i svako drugi uradio,a zaista momak nije nista posebno,da ne pricam u duelu kakav je,cim vjetar puhne odnese,mada mozda ima taj kakav takav zadnji pas,sve u svemu meni nedorastao za prvog tima,mnogo boljih igraca ima u nasem pogonu...mirzza je napisao/la: Jel Facin sin?
i to je da je govorio da će ga gurati i da će kod njeg uvijek igrati, je tačno
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Visoki igrac na pripremama, kojeg ste spominjali, je Damir Poturović necak Face i Senada Zerica tj. sin njihove sestre! @Strauss je bio u pravu samo je malo masio sa prezimenom .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- cinclatorTM
- Kontakt:
Ma pusti lopte na tim clipovima se vidi jedno zajednistvo i to treba da nas veseli jer su svi kao jedna velika porodica i odma se bolje i borbenije igra kao brat za brata, lijepo nema sta.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
kako je za SportSport.ba potvrdio Irfan Redžepagić, menadžer našeg reprezentativca, u ponedjeljak počinju pregovori nakon kojih bi mnoge stvari trebale biti jasnije. Naime, Džeko će čelnicima Wolfsburga jednostavno poručiti: Želim otići!
Idi vise
Idi vise

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Uvijek nam je dobrodošao, + je napadač 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 78 gostiju.