Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Ima li zutog kartona za one robijase iz stuttgarta , sudija pusi tuki.
Hocetel okrenuti? Ne pase nam dvicaeaglebvb09 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:15Ima li zutog kartona za one robijase iz stuttgarta , sudija pusi tuki.
1946-1987
Zamisli koje tele moras bit da budes izvizdan i na gostujucem terenu.
jos autogol, samo da ostane ovako bolje bi bilo nego 0-5. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta ovaj komentator trkelja o ofsajdu, cist gol
Hocete kura.cleo1946 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:47Hocetel okrenuti? Ne pase nam dvicaeaglebvb09 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:15Ima li zutog kartona za one robijase iz stuttgarta , sudija pusi tuki.![]()
1946-1987
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sudija na BVB - Stutgart 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Golovi i pobjeda nakon gresaka Antona i Guirasya. 
15.10.2013.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta je fora sa Antonom?
Što njemu zvižde, a Guirasyu nisu?
Kako je meni mocno kad nekome onako zvižde. Normala navijanje, cim primi Anton loptu, odjednom drama i hor zvižduka
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pa za Guirasya se znalo da nema sanse da ostane, bilo je samo pitanje gdje ce pa su navijaci vec bili spremni na to jer je imao klauzulu cini mi se 17 miliona a i on je bas ispao gospodin na kraju.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:08Sta je fora sa Antonom?
Što njemu zvižde, a Guirasyu nisu?
Kako je meni mocno kad nekome onako zvižde. Normala navijanje, cim primi Anton loptu, odjednom drama i hor zvižduka![]()
Dok se ovaj "kleo" u klub i navijace, govorio da nece nigdje da ide i da mu je tu super, postao cak i kapiten, vodio navijanje na ogradi i onda kad je dosla ponuda Dortmunda rekao ko vas yebe ovo necu da odbijem.
Ne znam sjecas li se prve tekme u ovoj sezoni, kako mu se tad zvizdalo mislim da se jedino moze porediti sa onim kad je bila albanska himna u Beogradu.
15.10.2013.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I danas je slično bilo.
Ne znam jesu li zuti sutili na početku radi nečega ili se slabo čulo navijanje, ali su se zvižduci pravo dobro čuli.
I kao takav, tek prvi put da pocrveni.
Švabe djelovale svježije uprkos tome što su imali kup utakmicu.
Dortmund na stranputici, još dobili trenera kao vrlo lošeg gubitnika. Nezaslužena pobjeda, vrlo sretna bla bla ...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dilah druze kakvi su ti ovo navijači, nisu u stanju ni citavu utakmicu Bajerna pregledati.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 13:09Ovaj drugi penal nisam ni vidio, toliko je utakmica bila dosadna da sam ugasio nekad u 80 i nekoj minuti.
Ti kao stari navijac trebaš ovog Bundesligu malo disciplinovati, nije mi baš pravi navijač, ko da je ubačeni element
Kao da je navijač lažne Borusije, pa naučio da gubi i da rezultatski visi, pa mu onda bilo dosadno u suverenoj pobjedikraljttbvb je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:36Dilah druze kakvi su ti ovo navijači, nisu u stanju ni citavu utakmicu Bajerna pregledati.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 13:09Ovaj drugi penal nisam ni vidio, toliko je utakmica bila dosadna da sam ugasio nekad u 80 i nekoj minuti.
Ti kao stari navijac trebaš ovog Bundesligu malo disciplinovati, nije mi baš pravi navijač, ko da je ubačeni element![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pusti Dilaha da ovo riješi sa Bundesligom, ovo je izmedju njih dvojicearmando je napisao/la: ↑08 feb 2025, 21:04Kao da je navijač lažne Borusije, pa naučio da gubi i da rezultatski visi, pa mu onda bilo dosadno u suverenoj pobjedikraljttbvb je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:36Dilah druze kakvi su ti ovo navijači, nisu u stanju ni citavu utakmicu Bajerna pregledati.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 13:09Ovaj drugi penal nisam ni vidio, toliko je utakmica bila dosadna da sam ugasio nekad u 80 i nekoj minuti.
Ti kao stari navijac trebaš ovog Bundesligu malo disciplinovati, nije mi baš pravi navijač, ko da je ubačeni element![]()
![]()
Hehe, dobra
Baš sam se nećkao da li da se ubacim. Vidim da sam pogriješio.
Bratjo, postali se popularni, nastavite se slagati i na ostalim temama.
Publika je jača od ove Štutgartove na Westfalenu.
Baš sam se nećkao da li da se ubacim. Vidim da sam pogriješio.
Bratjo, postali se popularni, nastavite se slagati i na ostalim temama.
Publika je jača od ove Štutgartove na Westfalenu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa da nisam navijač ne bih gledao ni 45 minuta onog smora od sinoć. Ovako sam zbog Baye izdržao do 2:0 kada sam znao da pobjeda neće doći u pitanje. 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Leverkusen ostvario 26 utakmica u gostima bez poraza ( dosadašnji rekord izjednačen sa Lattek-ovim Bayernom) te bi on mogao biti oboren u narednom gostovanju. Respekt.
VfB bije BvB četvrti put zaredom ( jesenas 5:1).
Anton van sebe, na terenu, na mrežama ili bilo gdje.
Izgleda da momčiluku još nije jasno što ga ultrasi toliko mrze ( kao i @ kralju
) pa je ostavio komentar na Instagramu " opsjednuti" ( sa njim
) i onda ga obrisao svjestan svoje gluposti.
VfB bije BvB četvrti put zaredom ( jesenas 5:1).
Anton van sebe, na terenu, na mrežama ili bilo gdje.
Izgleda da momčiluku još nije jasno što ga ultrasi toliko mrze ( kao i @ kralju
kraljttbvb je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:36Dilah druze kakvi su ti ovo navijači, nisu u stanju ni citavu utakmicu Bajerna pregledati.
Necu nista pred dusmanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.