lMladost i sa kombinovanim sastavom je vjerovatno jača od mnogih u ovoj napacenoj ligi,tako da je ovo za nas odlican rezultat...amar009 je napisao/la:mladost kombinovana..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Izjava igraca mladosti da je zvijezda uputila jedan sut i dala gol,ko sad laze.nadam se da ce neko ko je bio napisati neki izvjestaj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaki grub start na našeg igrača je bio popraćen sa bravo edis je klosar ulazi u teren tako uci i ekipu prgavi i grubi Zvijezda je imama bar tri do četiri 100% šanse svi su igraci dobili priliku kod nas su u drugom dobili juniori i ostali šansu njihovi kažu da smo extra odigrali
Na ovo sto trenutno imamo tri dobra igraca al jos jednom ponavljam dobra na pozicije stopera, vezni kreativni i napadac i dala bi se cuda napravit.
Bili bi sigurno medu prvih 5-6. A mozda iz prikrajka mogli ganjat i nesto vise.
Jer po meni Sloga i Olimpik ce se do polusezone poklat i jedan ce ispuhat.
Velez to nece moc pratit jer nemaju neku ekipu. Ruku na srce njima su pojacanja Dolja i Kuduz. Da se nelazemo dobri igraci ali nikakva prevaga(pogotovo Kuduz koga su godine i nesportski zivot doyebali). Imali smo ih priliku obojicu gledati ovdje.
Velez to nece moc pratit jer nemaju neku ekipu. Ruku na srce njima su pojacanja Dolja i Kuduz. Da se nelazemo dobri igraci ali nikakva prevaga(pogotovo Kuduz koga su godine i nesportski zivot doyebali). Imali smo ih priliku obojicu gledati ovdje.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nisam bio, ali sudeci po prenosu sa stranice, mogli smo zabit jos bar 2-3 gola.
⭐
Armin Kapetan iz Viteza vezni igrac navodno se treba pojavit na treningu u ponedjeljak. Inace kazu da su nasi jucer odlicno odigrali i da je Mladost igrala skoro sa prvom ekipom. Zanima me dal je Abid igro od pocetka @fender ako si bio moze odg...combe je napisao/la:Na ovo sto trenutno imamo tri dobra igraca al jos jednom ponavljam dobra na pozicije stopera, vezni kreativni i napadac i dala bi se cuda napravit.
-
- Kontakt:
Dobar je igeac kapetan,ako je to taj iz viteza,odlicno pojacanje
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jest to je taj, nije se po meni nesto pokazao u Vitezu zadnju sezonu. Ako moze neko od njihovih da podijeli s nama svoje poglede na njegovu igrucrvenobijeli je napisao/la:Dobar je igeac kapetan,ako je to taj iz viteza,odlicno pojacanje
⭐
kako se nije pokazo a bio standardan u prvih 11 i kad je Vitez igro najbolje u prvom djelu sezone
Jos napadac i stoper i vrh ekipa.bitno je da smo cisti nikom duzni i krenut od prve utakmice jako.kod kuce treba igrat jako marisat sve redom a na strani ne igrat kao pice.
Po meni najbolje bi bilo premije uvest za gostujuce utakmice i bujrum
Po meni najbolje bi bilo premije uvest za gostujuce utakmice i bujrum
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vise nego dobro pojacanje. U Vitezu standardan i medu boljim.
Jos stoper i spic barem njegove(Kapetanove) kvalitete i boj moze pocet. Mnogi ce na nama polomit kicmu.
Jos stoper i spic barem njegove(Kapetanove) kvalitete i boj moze pocet. Mnogi ce na nama polomit kicmu.
Abid je ušao u drugom nista nije pokazao, naši su jednostavno orali teren bilo je finih šansi Damjanovic prečka ...
Bgm me strah kad ti tako pisescombe je napisao/la:Vise nego dobro pojacanje. U Vitezu standardan i medu boljim.

p.s. nista zlonamjerno combe
Radovanovic mozda
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Drug moj ja sam samo uvijek bio realan. Tako i sada ekipa bi bila vise nego solidna sa jos jednim dobrim napadacem i stoperom. Mogli bi iz prikrajka nesto vrebati.ludiloo je napisao/la:Bgm me strah kad ti tako pisescombe je napisao/la:Vise nego dobro pojacanje. U Vitezu standardan i medu boljim.
Jos stoper i spic barem njegove(Kapetanove) kvalitete i boj moze pocet. Mnogi ce na nama polomit kicmu.izgleda da se radi dobar poso oko kluba cim si i ti zadovoljan, aj hvala Bogu dragom da je tako
kad vec spominjes napadaca jel zna neko da li je Glisic jos u kombinacijama il je to zavrsena prica
p.s. nista zlonamjerno combe
Prethodne dvije godine ja sam kritikovao iz razloga jer liga nikad nije bila losija a mi to nismo iskoristili da se vratimo u PL.
Sto se tice Glise cisto sumnjam sad kad je i Obradovic napustio Radnik. Tu se njemu otvara prostor.
Radovanovic il mozda Buba mada tesko.
Buba je vise krilo dobro bi doso mada sumnjam..kakav je taj Guzina mozda bi mogo bit ko Cvijanovic kad je doso totalna nepoznanica a dobrim se pokazo..ajde combe napisi kako ti vidis prvu ekipu iako nije fenderu mrsko da napise jucerasnju formaciji od prve minute
-
- Kontakt:
..............................kurbasic
Huseinspahic......devedzic.....adzem......delic
....................damjanovic.......civa.................
Brckalic...................cvijanovic.......ivanovski
..............................guzina.......................
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
To je jučerašnji prvih 11crvenobijeli je napisao/la:..............................kurbasic
Brckalic igrao iza napadača
Uz kvalitetnog napadaca i stopera imat cemo bolju ekipu nego prosle godine, mozda za nijansu losiju u napadu al opet mozda grijesim. Cak nam je klupa jaca, moglo bi se iz prikrajka sta i ganjat 

Po meni ovako:
.......................Kurbasic.......................
Brckalic....Devedzic(Adzem)..novi stoper....Delic
..................Dario.................Civic.........................
......................Kapetan(ako dode)......................
Cvija....................................................Himzo
............................(spic novi-dobar).....................
Klupa vise nego solidna sa Guzinom, Facom(samo dok ne ude u formu jer za njega treba bit mjesta u prvoj postavi), Huseinspahicem, Ivanovskim, Osmicem, Prljacom itd.
A i nasa djeca silidno zastupljena.
.......................Kurbasic.......................
Brckalic....Devedzic(Adzem)..novi stoper....Delic
..................Dario.................Civic.........................
......................Kapetan(ako dode)......................
Cvija....................................................Himzo
............................(spic novi-dobar).....................
Klupa vise nego solidna sa Guzinom, Facom(samo dok ne ude u formu jer za njega treba bit mjesta u prvoj postavi), Huseinspahicem, Ivanovskim, Osmicem, Prljacom itd.
A i nasa djeca silidno zastupljena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.