Ma prijavi mu post bratewadethegreat je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:08Brate spominjes to 15ti put.
Otisla su nam dva stopera moralo se ulagati Chilwell povrijedjen vise nego sto nije morao se bek dovesti itd da ne idem dalje.
Na to sve pogledaj nam injury list sve je jasno.
Dovoljno je prelistati ovu ekipu kad su svi zdravi pa vidjeti da nemamo ekipu koja je blizu vrha a ne u ovoj situaciji.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem Felixa je sto ball striking ne postoji, to ne postoji ni kod Wernera ni kod Havertza. Tako da nista nece popraviti.
Ironicno je da danas u fudbalu, niko ne zna lopte osutati prema golu. Ball strikera u ligi na prste jedne ruke mozes nabrojati.
Bale
Ironicno je da danas u fudbalu, niko ne zna lopte osutati prema golu. Ball strikera u ligi na prste jedne ruke mozes nabrojati.
Bale
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 09 jan 2023, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Chapman1886
- Kontakt:
ahahahha pa šta neće mudrik u golemi ČELSKI KLAB USA/SSSR
Tod Bojler i njegovi "stručmjaci" dovode ko na sokeru igrače
falix maunt havertz aubamajanga, prognoziram čitava 4 gola zajednički
čelski klab jedini klub u emgleskoj koji je uspjeo sabra ti 9 jajnika u npadu, valjda se ne sudare menstrualni ciklusi havertu mauntu i felixu inače bi mogla biti još veča pušiona za herija potera

nastavi niz felixA

Tod Bojler i njegovi "stručmjaci" dovode ko na sokeru igrače

falix maunt havertz aubamajanga, prognoziram čitava 4 gola zajednički

čelski klab jedini klub u emgleskoj koji je uspjeo sabra ti 9 jajnika u npadu, valjda se ne sudare menstrualni ciklusi havertu mauntu i felixu inače bi mogla biti još veča pušiona za herija potera

nastavi niz felixA

Samo Sloboda | COYG

Još davne 2018 sam znao ono što su neki tek sad skontali.Kad se sjetim kakav je bio hype oko ovog panja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Felixians4
- Kontakt:
Duljevinho,Felix je itekako važio kao odličan šuter s obje noge u Benfici
Btw. Poslije Oršića,Soton kupio Carlos Alcaraza. Imenjak i prezimenjak Španjolskog novog teniskog cara,Argentinac,hit roba na tržištu. Maxime Perrone blizu Citya
Btw. Poslije Oršića,Soton kupio Carlos Alcaraza. Imenjak i prezimenjak Španjolskog novog teniskog cara,Argentinac,hit roba na tržištu. Maxime Perrone blizu Citya
Ko smisli ove dresove kod Arsenala, svaka mu cast. Brojeva na vidiku nema, isto ko da igraju u majicama
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Our commitment continues
No More Red is our joint initiative with adidas Football to give young people more opportunities and tackle the root causes of violent youth crime.
Earn it to wear it. Never for sale.
Our adidas Football No More Red shirt has to be earned through positive action.
Volunteer your time at one of our partners, and you could earn yours.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
UCLChapman1886 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 19:24ahahahha pa šta neće mudrik u golemi ČELSKI KLAB USA/SSSR![]()
![]()
![]()
Tod Bojler i njegovi "stručmjaci" dovode ko na sokeru igrače![]()
![]()
falix maunt havertz aubamajanga, prognoziram čitava 4 gola zajednički![]()
![]()
čelski klab jedini klub u emgleskoj koji je uspjeo sabra ti 9 jajnika u npadu, valjda se ne sudare menstrualni ciklusi havertu mauntu i felixu inače bi mogla biti još veča pušiona za herija potera![]()
![]()
nastavi niz felixA![]()
![]()
Chelsea - Shitsenal 2:0
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Ima li neki članak ili komentar o toj krizi, jer koliko ja vidim samo se priča o tome da je Chelsea propao ko kauč.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nema, lažu nas da smo drugi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Jel ovaj Jose uvijek ovakva fosna ili je ovo nesto novo? Nisam ga upratio nesto do sad.
Uozbiljite se momci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ti prvi vrijedjas covjeka pa trazis ban. Tvoj diler zna sta radi.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Ma ti beko ne znas citati izgleda. Gdje sam ja njega uvrijedio?
Ti valjda znaš da Enzo nije playmaker?wadethegreat je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:25Ma ne znam brate na osnovu cega?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:14Felix može biti jedan od najboljih igrača u ligi. Ne znam samo kakav je u glavi.
Istina Simoene gusi svaki napadacki talenat al opet ne vjerujem da ce zapaliti ligu.
Na to sve mi nemamo profil igraca da ti podvali neki pas kod nas moze rupa biti u odbrani 10 metara i napadac ce napraviti utrcavanje a nasa sredina ce loptu vratiti nazad. Zato jesu i Enza ganjali po meni nam je sredina isto kriticna i utice na napad. I na to sve kolege u napadu su mu u uzasnoj formi.
Znaci osim nekog individualnog mega performansa tesko ce ista uspjeti al eto vidjet cemo nadam se da grijesim.
Postoji razlog sto 10 puta bolje izgledamo kad James igra jer jedini nesto kreira...
Teska situacija![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.