FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
VAS VELIKI MESSI NAJJACI IGRAC SVIJETA FULI PENAL, A NAS "PROPALITET" OD 50 MILIONA NAS ODVEDE U FINALE!
ON YOUR FACE!
ON YOUR FACE!
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Stari dugovi na naplatu došlithenaturalone je napisao/la:Nisu ovo cista posla, ovo je nekakvo prokletstvo. Fudbal je nepravedan samo tako.

Torres zabio

Messi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jedna ozbiljna ekipa koja zeli u finale mora sa igracem vise stvoriti barem jednu 100%sansu...Barcelona u zadnje vrijeme protiv ozbiljne ekipe ne moze meda...odbrana primi gol kad god suparnici krenu prema njihovom golu! 

jaka vam odbrana ... šteta što nije 2-3... ona prilika Kalou ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Joj kad sam ja pisao, da Barca neće odbraniti titulu LP, jednostavno nema šanse da iko to odbrani
Smijali mi se , evo sad ispostavi se tačno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
2liga hajmo raspaliGenghis je napisao/la:jaka vam odbrana ... šteta što nije 2-3... ona prilika Kalou ...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
a 2009 je bio pravedanthenaturalone je napisao/la:Nisu ovo cista posla, ovo je nekakvo prokletstvo. Fudbal je nepravedan samo tako.

Torkeeeee

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 24 apr 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
pa et...nisu zasluzili finale, ali opet ponavljam 2009 godine su zasluzili i sad im se vratilo....uvijek dode cica na kolica.
.Barsa je i dalje broj 1 tu nema dileme vratice oni pehar gdje trenutno zasluzuje da bude .

Ovo nisam ocekivao,jednostavno zbog ovog se voli fudbal.
Messi tragicar,zao mi ga je,ali sta je tu je.
Messi tragicar,zao mi ga je,ali sta je tu je.
- inacefindecko
- Kontakt:
nije Barca ni zaslužila da prođe. dosta više gledanja posjeda lopte, koliko xavi ima dodavanja, igra barce je očito pročitana, svaka ekipa koja odigra fin bunker dobro prođe.. vrti se lopta sa jedne strane na drugu, ubacit se ne može jer su prskalice na terenu visočije od svih napadača Barce tako da na kvalitetan bunker kvalitetnog tima barca nema odgovora (svi igraju bunker protiv barce, govorim o jačim klubovima).
odbrana kriza, valdes ne zna jel pošao il došao..
zasluženo ispadanje!
odbrana kriza, valdes ne zna jel pošao il došao..
zasluženo ispadanje!
Messi je inače u gustim tekmama u choke modeu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zasto Messi, zasto
???
Ajmo Bavarci, svim sam srcem uz vas, mada nisam siguran da bih navijao za chelski i ako real prodje

Ajmo Bavarci, svim sam srcem uz vas, mada nisam siguran da bih navijao za chelski i ako real prodje

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sto??Sta je rekao pogresno, odbrana koja primi dva gola s igracem vise je smijesna...Ado1921 je napisao/la:2liga hajmo raspaliGenghis je napisao/la:jaka vam odbrana ... šteta što nije 2-3... ona prilika Kalou ...
Izgleda ove godine zero tituli. Barcelona puno bolja ali đabe kada je sve to jalovo. Osvetilo se Guardioli to što nije dovodio pojačanja Tello i Cuenca još uvijek nisu nivo LP. Nemanja Supić je dobio otkaz u Vojvodini šta mislite može lii zamjeniti VAldesa? 

Koliko mi fali

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
da, ti si bas znalac koji je znao da ce barcelona od 38 sansi, penala, stativa, precki sve to fuliti i ispasti. znalac si nema sta. prije bih rekao da si bolestan...legenda reala je napisao/la:Joj kad sam ja pisao, da Barca neće odbraniti titulu LP, jednostavno nema šanse da iko to odbrani![]()
neka se navijaci ne ljute na Messija sto je fulio penal, pa jbg znao je i Zeba fuliti u derbiju, a ne Messi
Kakok brani u zadnje vrijeme, ja bih ga mogao zamjeniti...Semper je napisao/la:Nemanja Supić je dobio otkaz u Vojvodini šta mislite može lii zamjeniti VAldesa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.