La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Čini se da je i ove sezone Atletiko najmanje loš od ove trojke pa će opet do titule sa lopovom Simeoneom. 

Ovaj Atletico podsjeca na RM iz 16/17 i 17/18 kad su bodove uzimali u zadnjim trenucima utakmice, doslo i njihovih pet minuta slave
Plot armor, kako kažu na redditu

Rayo 4 granada 0
Rayo 3 getafe 0
Athletic 1 rayo 2
Barcelona 1 granada 1
Barcelona 2 Getafe 1
Athletic 1 Barcelona 1
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
- Kontakt:
Nešto nisam siguran da bi uzeli sva tri (pitanje bi li i jedan) da ih onaj Barsin kloc ne pogura sa crvenim.
Koševo Zapad
Suarez je taj prvi. Ostalo rame u igraca Getafea iznad.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Haha kakav gol prima Valencia : )
Mogao je Asensio već pet golova dati. 

Remember, remember the 5th of November.
Kakve su ovo arene na moja web tv, nema prijenosa reala ni na jednom ?
Kakav prijem Karima...
6 kola, 8 golova i 7 asistencija 

Sta bi bilo da je Rona ranije otisao...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Solidno je Carlo startao. 5 pobjeda i 1 remi. Iskreno mu želim da ponovi sezonu 2014/15. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gledaj ovi što se nadaju, neće Atetiko nikad osvojiti BTB La Ligi, ni u kojem paralelnom univerzumu.
Carlo sa djecom šamara.
Ovo je reći potencijal, a ne Koeman što izvodi...
Carlo sa djecom šamara.
Ovo je reći potencijal, a ne Koeman što izvodi...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šamara dok ne pregore svi tamo nekad u januaru.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Stvarno smijesno poredit raznorazne Lewandovske il Lukakue sa Karimom Velikim. Najbolji nogometas galaksije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.