FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 14 jul 2019, 22:19

Da li se neko mozda sjeca da li je ikad dao gol glavom i koliko? Bio to korner, centarsut ili slobodan udarac?

Kazu strucnjaci nije napadac koji ce sam sebi napraviti sansu, slazem se.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jul 2019, 22:31

Bezideja je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Sinisa,Kemo,Bogi,Stanic
Bojo, Hajdar
Ramovic
Asim,Zaim, Veseli

Izmjene: Ermin, Alispahic, Mule
Ovo je mozda najbolji sastav koji trenutno mozemo izvesti. Iako nema sanse da igra Zaim prije kloca nad klocevima Krpica ...

E cuj slazemo se :wtf:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 jul 2019, 23:31

Krpic je igrac manje. Tip trebao u ufc ici kakav fudbal ba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 14 jul 2019, 23:42

Erić
Siniša Bogi Kemo Bojo
Meša Hajdarević
Mustafa Sinan Veseli
Krpa

Zecx2 i Zaim izmjene

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jul 2019, 01:30

MocMahale444 je napisao/la:Krpic je igrac manje. Tip trebao u ufc ici kakav fudbal ba.
Fkt ne kontam kako je vako bekoristan :crazy: Sto je najgore nemoj da se ne lazemo dobar je on igrac, za nase lige cak bi se usudio rec i iznadprosjeca, pa igra glavom bolje nego pola tima nogom...al fkt nevjerovatno koliko je beskoirsatan. Jbt zna se desit da bukvalno, al bukvalno ne dirne pet puta loptu za vrijeme utakmice :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 15 jul 2019, 09:04

Ne branim Krpica svakako, kako god pogledas nije vise ni blizu onoga od prije sezonu, dvije kad je dosao kod nas, ali treba biti realan, njemu u ovoj ekipi i nema ko dati kvalitetnu loptu na glavu, u visini kaznenog prostora, isli, pa da nesto uradi. A nije kvalitet tipa Lendric da moze nesto individualno uraditi. Proteklih pola godine vije je bio 40 metara od gola i ganjao loptu, nego u kaznenom prostoru.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 jul 2019, 09:23

Ja stvarno ne vidim kako Hajdarević može igrati? Zadnju polusezonu i cijele pripreme svaku tekmu je jedan od najlosijih , jer vi ne vidite nikad koliko vezni grijese u kretnji , u predaji , broj izgubljenih lopti! U vas ili ne valja stoper ili spic a to kad su vezni preloši ma nema veze...

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 jul 2019, 09:52

desnibocni je napisao/la:Ne branim Krpica svakako, kako god pogledas nije vise ni blizu onoga od prije sezonu, dvije kad je dosao kod nas, ali treba biti realan, njemu u ovoj ekipi i nema ko dati kvalitetnu loptu na glavu, u visini kaznenog prostora, isli, pa da nesto uradi. A nije kvalitet tipa Lendric da moze nesto individualno uraditi. Proteklih pola godine vije je bio 40 metara od gola i ganjao loptu, nego u kaznenom prostoru.
Da uzmemo da je to sve istina sto si napisao a nije, dovoljno je da uzmes posljednih 15 utakmica kao i pripremne i analizaras da 80% duela ne moze da uzme. Da je njegovo kretanje bez lopte u toku naseg napada 4 metra, bez otkrivanja i rijetko utrcavanja u prazan prostor gdje sam vezni igrac nema kome dati loptu.

Znaci mozes postaviti drugu tezu na tu tvoju, da vezni red ne moze njemu dati loptu u 16 kad nikad nije gdje treba da bude i kad se uopce ne otkriva.

Opet da uzmemo tvoju tezu da nema ko da mu da loptu, sta cemo onda reci za kornere, slobodne udarce i to cemo se izvuci da ne zna niko centritat, a to sto on nije dao gol iz tih situacija 30 utakmica to nikom nista???

Krpic je neki bijeli medvjed zasticen, zamisli mora imati vezni red. Sta mene briga za sve to, on je napadac i treba da daje golove. Tu se prica zavrsava...

A on ne da ne zabija golove, nego nema suta u okvir gola uopce u toku utakmice. Protiv Veleza nije imao niti jedan sut u okvir gola. O cemu ba pisemo, ma hajte molim vas.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 15 jul 2019, 10:18

Bezideja je napisao/la:
desnibocni je napisao/la:Ne branim Krpica svakako, kako god pogledas nije vise ni blizu onoga od prije sezonu, dvije kad je dosao kod nas, ali treba biti realan, njemu u ovoj ekipi i nema ko dati kvalitetnu loptu na glavu, u visini kaznenog prostora, isli, pa da nesto uradi. A nije kvalitet tipa Lendric da moze nesto individualno uraditi. Proteklih pola godine vije je bio 40 metara od gola i ganjao loptu, nego u kaznenom prostoru.
Da uzmemo da je to sve istina sto si napisao a nije, dovoljno je da uzmes posljednih 15 utakmica kao i pripremne i analizaras da 80% duela ne moze da uzme. Da je njegovo kretanje bez lopte u toku naseg napada 4 metra, bez otkrivanja i rijetko utrcavanja u prazan prostor gdje sam vezni igrac nema kome dati loptu.

Znaci mozes postaviti drugu tezu na tu tvoju, da vezni red ne moze njemu dati loptu u 16 kad nikad nije gdje treba da bude i kad se uopce ne otkriva.

Opet da uzmemo tvoju tezu da nema ko da mu da loptu, sta cemo onda reci za kornere, slobodne udarce i to cemo se izvuci da ne zna niko centritat, a to sto on nije dao gol iz tih situacija 30 utakmica to nikom nista???

Krpic je neki bijeli medvjed zasticen, zamisli mora imati vezni red. Sta mene briga za sve to, on je napadac i treba da daje golove. Tu se prica zavrsava...

A on ne da ne zabija golove, nego nema suta u okvir gola uopce u toku utakmice. Protiv Veleza nije imao niti jedan sut u okvir gola. O cemu ba pisemo, ma hajte molim vas.
A da recimo uzmemo za tezu da si shvati sve sta sam napisao, vidio bi u drugoj recenici da sam napisao da nije ni blizu onoga igraca koji je bio kod nas kad je tek dosao, i sve ce ti biti jasno. Poslednjih 15 utakmica, i pripreme su period od nove godine, kada je dosao Amar, a tada nas napustili igraci koji su mu igrali iza ledja, mislim na Jovana konkretno, i na taj period mislim da je igrao vise na 40 metara, nego u sesnaestercu. Od Hajdarevica i Sabana nisi ni ocekivao da mu sta naprave. Ono 5 poraza u nizu se niko nije mogao sastaviti, svi su bili losi... U Slobodi (kada su bili drugi na kraju) je iza ledja imao Zebu, Ordagic mu davao XY lopti u sesnaesterac, i igrao je odlicno... I po ovoj tezi da je napadac, i da mora davati golove, a da iza sebe nema igraca koji mu moze dati loptu u prostor, ili bocne igrace za kvalitetan centarsut je isto da napises da smo iz Zvezde doveli Milana Borjana da brani, i ima da brani, a nema veze sto nam je u odbrani propuh, i igra Bogicevic... Ali eto, drago mi je da mozemo diskutovati na civilizovanoj osnovi. Ja situaciju sa njim vidim tako, ti drugacije, Boze moj...

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 15 jul 2019, 10:28

kerimatomic1921 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Sinisa,Kemo,Bogi,Stanic
Bojo, Hajdar
Ramovic
Asim,Zaim, Veseli

Izmjene: Ermin, Alispahic, Mule
Ovo je mozda najbolji sastav koji trenutno mozemo izvesti. Iako nema sanse da igra Zaim prije kloca nad klocevima Krpica ...

Ja ne bih Dadu otpisivao,ni pod razno,s tim da bi mi Mujezinović igrao prije Asima,pogotovo na domaćim tekmama.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 jul 2019, 10:38

Al znate šta mi je najjače?
To što mi već par sezona nemamo igrača koji pravi višak, koji je brz i prodoran, nego sve ide na silu, zabijanjem u protivničke igrače i preskakanjem sredine.
Najbliži tome bili su Zakarić i Miro, ali ni kod njih to nije bilo prirodno toliko.

Nama samo treba takav jedan igrač, jedan destruktivac i jedan stoper koji je siguran kako bismo imali ekipu za veće domete, a ja iskreno ne vidim kako će se promijeniti išta bez gore navedenog.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 15 jul 2019, 10:42

Rokoko87 je napisao/la:Al znate šta mi je najjače?
To što mi već par sezona nemamo igrača koji pravi višak, koji je brz i prodoran, nego sve ide na silu, zabijanjem u protivničke igrače i preskakanjem sredine.
Najbliži tome bili su Zakarić i Miro, ali ni kod njih to nije bilo prirodno toliko.

Nama samo treba takav jedan igrač, jedan destruktivac i jedan stoper koji je siguran kako bismo imali ekipu za veće domete, a ja iskreno ne vidim kako će se promijeniti išta bez gore navedenog.
Ramović se ne boji duela, al jbg kad je hafifan.
💩💩

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 15 jul 2019, 10:47

Dok drugi najavljuju cijepanje članskih Robinho i Turan postadose članovi FK ŽELJEZNIČAR.

Grande Visca
moSa ljoŽe

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 15 jul 2019, 10:54

@Osime evo ti za avatara :mrgreen:

slika

slika

:D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jul 2019, 10:57

slika

Hvala ti, Visca :salut:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 15 jul 2019, 10:59

invincible1921 je napisao/la:
Fkt ne kontam kako je vako bekoristan :crazy: Sto je najgore nemoj da se ne lazemo dobar je on igrac, za nase lige cak bi se usudio rec i iznadprosjeca, pa igra glavom bolje nego pola tima nogom...al fkt nevjerovatno koliko je beskoirsatan. Jbt zna se desit da bukvalno, al bukvalno ne dirne pet puta loptu za vrijeme utakmice :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Sve je to do postavke, da li se gradi igra oko njega itd...
Kod Odovica je 2 po utakmici davao... lose i ekipa igra, mucimo se go zabit. Tesko smo zadnju polusezonu i u sanse dolazili tako da Krpic i nije imao sanse da ga utrpa. Licno ne volim onakav tip napadaca, krut, ne moze sebi napraviti sansu, ne moze igrat 1 na 1, al ovo gore su cinjenice. U slobodi je trpo, u Zelji je trpo. Dokazan je napadac, ali ekipa ne igra dobro i u ovoj postavci ne vidim da je bitna karika tima. Za spremu mu rijeci ne mozes reci, spremniji je od sviju duplo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 jul 2019, 11:11

Arda :tokralju:

Zamisli potpiše Arda i Sablja trener, bukvalno bi se počeli detonirati na terenu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jul 2019, 11:15

Imamo 38K pratilaca na insta najvise od svih klubova u ligi :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 15 jul 2019, 11:32

Manijaci19871921 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Sve je to do postavke, da li se gradi igra oko njega itd...
Kod Odovica je 2 po utakmici davao... lose i ekipa igra, mucimo se go zabit. Tesko smo zadnju polusezonu i u sanse dolazili tako da Krpic i nije imao sanse da ga utrpa. Licno ne volim onakav tip napadaca, krut, ne moze sebi napraviti sansu, ne moze igrat 1 na 1, al ovo gore su cinjenice. U slobodi je trpo, u Zelji je trpo. Dokazan je napadac, ali ekipa ne igra dobro i u ovoj postavci ne vidim da je bitna karika tima. Za spremu mu rijeci ne mozes reci, spremniji je od sviju duplo.
Apsolutno se slazem sa obojicom, i sam tako mislim i to sam napisao. Moze dati puno vise, ali samo ako se prilagodi postavci. Nas je skoro pa sam izbacio u polufinalu Kupa. Rani gol glavom, dobra lopta, pravi skok, i zdravo. U revansu smo izgubili 3:1. I tada je igrao odlicno, vukao dva, tri igraca za sobom, i tako ostavljao onom Kosticu prostor da radi sta hoce. Spreman fizicki, ali kao sto su svi primijetili, mora imati nekoga da mu daje lopte. Lendric je bio nesto skroz drugo, mogao je uzeti loptu van 16 metara, uraditi nesto na individualni kvalitet, a Bogami imao je i Zakarica i Stevanovica, o kojim ne treba trositi rijeci. Da igra dobro, ne igra, da je za prve postave, sigurno nije, ali da je sam kriv sto nema dobre lopte, i sto ga je stalo, nije... Takav je igrac, dzaba nam se nervirati...

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 15 jul 2019, 11:42

I da budemo iskreni prema sebi, ima li ova ekipa koja je sada kod nas igrace koji ce mu u toku utakmice ubaciti 5, 6, 7 dobrih lopti na glavu, ili nekog na sredini koji ce mu podvaliti loptu u prostor izmedju odbrambenih igraca, da dodje u situaciju za gol?! Ja mislim, nazalost, da u ovom trenutku nemamo. Obzirom da nemamo, po meni cemo tesko sta sa njim napraviti ove sezone, izuzev ako Bojo, Alispahic, Ermin ili bilo ko drugi ne budu pravili cuda, pa nesto napravi. Po meni je, za ovo nase preskakanje igre bolje igrati sa Sinanom... Naravno, dok se ne dovedu bolji igraci.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.