Pretrazi clanke na netu (odnosno intervjuea sa predsjednikom No1) ako ti nije dosadno

Jel ovo taj futbol, football, fudbal...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve znam i u pravu si. Danas sam se razocarao s njim. Niti jedan prodor nije uspio napraviti, svaki put cim je primio loptu spetljao se, glavu mu je konstatno u zemlji i ne dize je nikako. Koliko je igrao nista apsolutno nije uradio po desnoj strani. Sve smo igrali po lijevoj...Transfer1312 je napisao/la:Poslije one Kamesnice nisi smio nista napisati protiv A Sehica . On mora dobar odlican bla bla ...Bezideja je napisao/la:Sehic je dokaz zasto nijedan junior nije ostao, i zasto ne mogu igrati u Želji. Nažalost...
Vrlo je jednostavno nemamo napadaca. Danas smo imali 4 5 prekida, 10 kornera, nije imao suta glavom. A da ne pricam priliku iz igre. Ako ima bilo kakva ponuda za ovog levata odmah ga prodati, jer ce nam zagorcati sezonu koliko je neefikasan i los.braco je napisao/la:Ono što me brine je to što u 4 prijateljske utakmice protiv prvoligaša (Mladost, Varaždin, Široki i Velež) mi smo dali samo 1 go. Ne računam ove neozbiljne ekipe poput Kamešnice ili Troglava. Jeste da su prijateljske, ali realno malo je 1 go u 4 utakmice da ga yebeš. Ali ok, sačekajmo takmičarske utakmice gdje iskreno se nadam da ćemo biti pravi u ovim utakmicama od rezultatskog značaja koje dolaze.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.