Ne znam koliko vas je uopce bilo na utakmice da mozete bilo sta komentarisati. Mi igrali u kombinovanom sastavu. Stanic nece igrati beka, Kemo nece igrati stopera. Seha nece igrati krilo. I standarno jedino ko hoce igrati je Krpic golgeter.

kakav rahljo, nek se ugleda na jos starijeg Fajica.
Elem, zadnja linija losa prije svega bekovi. Stanic kriminalan, Pavic isto tako. Bogi odigrao standardno za njega, Kemo kao Kemo uvijek isto. Sve sanse koje su napravili zbog ispadanja Stanica, samo je tuzno sto Sinisa nije nista bolji.
Vezni red odradi nesto, iako smo sve igrali po lijevoj strani, probili u 1.pol par puta al u sesntercu nema napadaca. Decko ne znam kako je bio prvi strijelac lige, tacno da covjek ne vjeruje kakva je nasa liga kad je najbolji strijelac Krpic

Nije pogledao na gol, a ne da je imao sut u okvir gola, pripreman utakmica. On je genije, svaku pripremnu utakmicu osim protiv juniora ima 0 šuteva u okvir gola...
Sve u svemu, Velez prijetio iz kontri i to su radili jako dobro.
Opet napomenuti ovo je kombinovani sastav. Stopera ce igrati Sipovic, beka ce igrati Sinisa. Falili su Alispahic, Ermin, Ramovic i sve bi to izgledalo puno drugacije..