Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je dokaz da je ovo montiran proces, pa gdje ovo ima''Carobbio je ispitan 19. januara od strane tužilaštva i toga dana niti jednom nije spomenuo Contea, čak ni greškom. Kasnije, na drugom saslušanju 29. februara optužuje Contea, koji je prisiljen čekati sve do 13. jula kako bi ispričao svoju verziju. Da li je ovo normalno!? Naravno da nije!''
"Sretan sam jer sam se konačno dogovorio s Galatasarayom. Nadam se da će i klubovi što prije naći zajednički jezik kako bi bio spreman za sutrašnju utakmicu protiv Fenerbahcea
Jedan deo medija naklonjenih Juventusu pita zbog čega onda ostali igrači nisu optuženi poput Kontea, jer lažu i sami prikrivaju nameštanje, ali Palaci na to nije odgovorio.
10DelPiero je napisao/la:Ukratko:
-Conte, Bonucci, Pepe optuzeni za namjestanje tekmi. Conte se tuzi zato sto navodno nije prijavio a znao je za namjestanje, Bonucci za namjestanje a Pepe mislim slicno kao Conte jer je on ponudu da namjesti odbio.
-Ponudu koju su ponudili sudu za suspenziju Contea od 4 mj. i 200 000 € sud je odbio pa povukao odluku, ponudili su opet malo izmijenjeno sto su advokati Juventusa i Contea odbili jer kazna uopste nije prihvatljiva i ceka se novi proces.
-U meduvremenu javnosti je ovo smijesno jer Carobbio nije vjerodostojan svjedok, i dok jos 20 licnosti tvrdi da Conte nije znao za to oni to ne prihvataju i drze se Carobbia.
Eto pa zakljuci sam na sta to lici, ima tu jos stvari koje pobijaju tvrdnje Carobbia i Palazzia ali to je to uglavnom.
mdss je napisao/la:baresi#6@ Jos da dodam jednu stvar 23 igraca koja su bila na sastanku kazu da je CONTE nevin al Palazzi te izjave nisu bitne tj relevantne onda se ljudi pitaju ok nisu relevantne 23 potpisane pod zakletvom izjave zasto Palazzi nije optuzio i ova 23 igraca za ne prijavljivanje namjestanja kao i Contea i oni su znali kao i on jer Carobbio kaze da je na tom sastanku rekao da je utakmica namjestena znaci kontradiktornost ocita tj sve se radi da se Conte optuzi bez ikakvog dokaza
Sa sigurnoscu bi se moglo reci da bi Bonucci mogao okaciti kopacke o klin, jer suspendija od 3.5 godine bi unistila njegovu karijeru. Strasno...16.50 - ECCO TUTTE LE RICHIESTE
Bellavista: 9 mesi in continuazione
Belmonte: 4 anni
Bentivoglio: 3 anni e 6 mesi
Bonucci: 3 anni e 6 mesi
Di Vaio: 1 anno
Guberti: 3 anni
Masiello Salvatore: 3 anni e 6 mesi
Padelli: 3 anni
Pepe: 1 anno
Portanova: 3 anni
Semeraro: inibizione di 5 anni più richiesta di preclusione
Vives: 3 anni e 6 mesi
Nisu osuđeni, ovo je samo dužina kazne koju zahtjeva tužitelj.IlPrincipe je napisao/la:Kako prenose Italijanski mediji.
Zbog namještanja utakmica :
Bonucci osuđen 3 godine i 6 mjeseci
Pepe 1 godina
Conte 1 godina i 3 mjeseca
and the story goes on ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.