RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la super » 21 apr 2014, 18:45

Nantess je napisao/la:
super je napisao/la:citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz
Ne pisem skoro pa nikad po tudjim temama ali ovo nisam mogao da presutim. Sto puta recena laz ako se ne ispravi postaje istina, a to je kod vas cesta pojava mali plavi. Kako te nije stid spominjati tu tekmu iz sezone 84/85 !? Pa ja da sam na vasem mjestu stidio bi se te tekme cijeli zivot. Ima nas koji se sjecamo svega oko toga a i ti se raspitaj ako ne znas. Sreca i znanje nase su dovele do toga pa na kraju nam nije ni trebalo od vas nista hvala Bogu. Imali smo 4 boda vise od Hajduka na kraju. Mi 48 a oni 44. Nemojte molim vas vi o postenju i nekom kao fol pomaganju nama. Neka hvala vam. Ja da se pitam od vas nebi ni zvake uzeo. Da ne duzim vise. Rodjeni igrajte za sebe i za Velez. Postujem sve i sta god da se desi u subotu ja necu promjeniti misljenje o Velezu. Jednostavno i kratko receno ikona ExYu i BiH fudbala. Na kraju samo da citiram svog kolegu s tribine. "Nije vazno kolika te sila napada nego koliku velicinu branis" :-). Vjerujem da ce dosta Mostaraca shvatiti bit ovoga.

Pozz i nek pobjedi bolji u subotu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pricam o tekmi 3-4 kola prije kraja na kosevu kada smo igrali s hajdukom i nisu nas pobjedili a za tvoju informaciju posle te tekme je hajduk digao ruke od titule i izgubio jos jednu utakmicu i na kraju ste imali 4 boda vise,pitao bih te ja da je mesa odlucio prodati kako bi se proveli do kraja........pozzzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

amypitar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2014, 18:45

Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.

Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež! :clap:

stampy

Post Postao/la stampy » 21 apr 2014, 18:45

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2014, 18:49

amypitar je napisao/la:Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.

Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež! :clap:
"Ne mogu da vjerujem da su se bilo kakve informacije pojavile u medijima. To nema veze sa istinom. Klubovi su predali dokumentaciju u zadanom roku, a Prvostepena komisija za licenciranje još nije održala sastanak, tako da vam to dovoljno govori o ozbiljnosti informacija koje su se pojavile u pojedinim medijima. Sastanak Prvostepene komisije za licenciranje je u prvoj sedmici maja i nakon toga ćemo službeno izaći sa podacima vezanim za licencu"
klapkaj ga Amy samo ga klapkaj :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 21 apr 2014, 18:49

Premijerligaška sezona ulazi u sami finiš, a još uvijek se ne može sa sigurnošću tvrditi koji će klubovi predstavljati Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima.
Preporuči

Share on Facebook
Odštampaj Printaj

Reklama | Oglašavaj se

Tri kola prije kraja sezone u igri za Evropu, bar što se tiče rezultata postignutih na terenu, su Zrinjski, Željezničar, Široki Brijeg, Sarajevo i Čelik, dok još uvijek teoretske šanse da se domogne Evrope ima i Velež.

Međutim, kao i mnogo puta do sada, rezultati postignuti na terenu neće biti jedini mjerodavni, odnosno mnogo toga će zavisiti i od licenci za evropska takmičenja, a kako se bliži kraj sezone tako se i sve više špekuliše o tome ko će eventualno ostati bez iste.

Tako su se danas u pojedinim medijima pojavile informacije koje kažu da licencu za Evropu između ostalog dobiti Željezničar, Čelik, Borac i Olimpic.

Tragom ovih informacija SportSport.ba je kontaktirao direktora administracije za licenciranje, Adnana Džemidžića, koji je objasnio kako stvari stoje.

"Ne mogu da vjerujem da su se bilo kakve informacije pojavile u medijima. To nema veze sa istinom. Klubovi su predali dokumentaciju u zadanom roku, a Prvostepena komisija za licenciranje još nije održala sastanak, tako da vam to dovoljno govori o ozbiljnosti informacija koje su se pojavile u pojedinim medijima. Sastanak Prvostepene komisije za licenciranje je u prvoj sedmici maja i nakon toga ćemo službeno izaći sa podacima vezanim za licencu", istakao je Džemidžić.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 21 apr 2014, 18:52

amypitar je napisao/la:Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.

:tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz:

stampy

Post Postao/la stampy » 21 apr 2014, 18:54

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 apr 2014, 18:54

A ima li ovde iko pametan da zakljuca ove teme dok utakmica ne zavrsi. Ljudi moji niste normalni. Smirite boni strasti koji vam je racku.
Bola nismo ni mi ni oni Barca i Relan pa da dajemo bobasticne izjave.
Danas sam pisao Velez je u lijepome zaletu i konacno se dizemo polako iz pepela. BIlo bi lijepo da pobijedimo ali ne zaboravite da Velez ove sezone nikoga sem Borca nije dobio kuci. Mislim na ovce malo bplje i vece klubove.
Zeljo ima iskusniju ekipu i evo vec nekoliko godina ih nismo dobili kuci.
Prema tome jako teska tekma i iskreno tesko je prognozirati bilo sta zato sam rekao mirise mi na x.
Spustite lopticu dole. Daj da pricamo o igracima , taktici itd...

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 21 apr 2014, 18:57

stampy je napisao/la:slika
Moćno.
FK Željezničar 1921

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2014, 19:48

imam ja. Maloprije dođoh kući, i odmah na temu Velež, kada imam šta vidjeti. :crazy:

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 21 apr 2014, 19:48

Adma je napisao/la:...BIlo bi lijepo da pobijedimo ali ne zaboravite da Velez ove sezone nikoga sem Borca nije dobio kuci. Mislim na ove malo bolje i vece klubove.
Zeljo ima iskusniju ekipu i evo vec nekoliko godina ih nismo dobili kuci.
Prema tome jako teska tekma i iskreno tesko je prognozirati bilo sta zato sam rekao mirise mi na x.
Spustite lopticu dole. Daj da pricamo o igracima , taktici itd...
Slazem se s tobom. Teska utakmica. Mi ne igramo dobro kuci, tako da je x najrealniji ishod.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 19:53

Mislim da Mirza opet igra od početka. Dino je svakako većinom ulazio s klupe, mada je njegova svježina, agresivnost, borba uvijek ubacivala čitav kolektiv u brzinu više. Pretpostavljam da će ekipa ostati ista sa Okićem na krilu.

Vraća nam se Škaljić, imamo poprilično dobar sastav. Što se tiče Oštrog, vjerujem da onaj Crnogorac može dostojno da ga zamjeni. U jednoj prijateljskoj je branio poluvrijeme, utisci koje su đavoli tada pisali su bili da je tu negdje sa Oštrim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 apr 2014, 19:54

Da, golemo stvarno otjerase raju sa foruma. Znaci samo Ostri i Dino ce faliti za Subote?

Eto novi golman nek se dokaze za narednu sezonu. ;)

Najbolja tekma bi bila da se obadvije ekipe otvore, nadam se da ce Zeljo otvoreno igrati ako imaju muda. ;)

Forza Velez!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 19:58

Oštri, Dino, i Rama koji je već davno nažalost za ovu polusezonu otpisan su igrači koji, koliko je poznato neće nastupiti za nas iduću utakmicu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 apr 2014, 20:02

Rodjeni,jedno pitanje bez da provociram.

Da se poklope ove stvari sto se pricaju zadnjih dana i da dobijete licencu i izadjete u Evropu zanima me gdje bi igrali domace utakmice,da li bi to bio povratak pod BB ili bi uzeli drugi grad da budete doamcini ?

Hvala. :bih:
1946

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 apr 2014, 20:03

zizu1991 je napisao/la:Oštri, Dino, i Rama koji je već davno nažalost za ovu polusezonu otpisan su igrači koji, koliko je poznato neće nastupiti za nas iduću utakmicu.
Sta je sa Ramovicem? Koliko je ozbiljna povreda?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 20:05

Koliko sam upamtio, ima neku povredu leđa, i Jusufbegović je izjavio tada da je izgubljen za ovu sezonu. Znaš i sam da ga nema nikako od početka drugog dijela takmičenja.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2014, 20:05

Head je napisao/la:Rodjeni,jedno pitanje bez da provociram.

Da se poklope ove stvari sto se pricaju zadnjih dana i da dobijete licencu i izadjete u Evropu zanima me gdje bi igrali domace utakmice,da li bi to bio povratak pod BB ili bi uzeli drugi grad da budete doamcini ?

Vjerovatno u Sarajevu da bi igrali. Bilo bi blize RAji da dodje na tekmu, nego da igramo u Zenici. Prosle sezonee bi igrali u Ze.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 21 apr 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 apr 2014, 20:06

Igrali bi na Sirokom Brijegu. :) Siroki nam je veci prijatelj od komsija, a nakon svih ovih prljavih komentara izgleda i od vas gore. :)
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 21 apr 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 apr 2014, 20:08

apple je napisao/la:

Na Grbavici :mrgreen:
BIlino Polje

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.