Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
aa za koliku svotu bi nam trebao preci?
Navodno je veliku ulogu u ovom transferu obavio Patrice Evra, negov sunarodnjak.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
VELA je napisao/la:Navodno je veliku ulogu u ovom transferu obavio Patrice Evra, negov sunarodnjak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VELA je napisao/la:Navodno je veliku ulogu u ovom transferu obavio Patrice Evra, negov sunarodnjak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nego i to sto je Kompany u Cityu mi govori da ce prije tamo otic. Ali drago mi je i ako je Lille prihvatio ponudu Uniteda, pa makar on izabrao City. Jer to znaci da se ima para ovog ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam da li neko prati utakmicu , ali upravo sam cuo kako navijaci Lille pjevaju navijacku pjesmu City,a "Hey Jude"
Hazard se igra sa zivcima svih navijaca..
Sad je izveo svog sina na teren koji nosi plavi ogrtac..
Nažalost mislim da to nije slučajnostNarin je napisao/la:Hazard se igra sa zivcima svih navijaca..

- majestic24
- Kontakt:
Prezivjeli smo odlazak Bekama,Nistelroya,Ronalda a da neprezivim dolazak Hazarda. Ko mu yebe mater. Nek idu svi u City,yebali im oni mater. Samo me zanima kako ce oni proci s onim financijskim fair playom. Pa nijedan im igrac nema platu manju od 150 k funti.Narin je napisao/la:Hazard se igra sa zivcima svih navijaca..
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Na ovom redcafeu ce dozivit totalni slom. Hazard nosa nekakvu bebu, a beba nosi svijetlo plavu odjecu. Njih panika uhvatila. 

Beba u plavom , navijaci pjevaju "Hey Jude" , ovo ne mirise na dobro ...Cartman je napisao/la:Na ovom redcafeu ce dozivit totalni slom. Hazard nosa nekakvu bebu, a beba nosi svijetlo plavu odjecu. Njih panika uhvatila.
Neki tvrde da su Fergie i Gill na stadionu.Lucryler je napisao/la:Beba u plavom , navijaci pjevaju "Hey Jude" , ovo ne mirise na dobro ...Cartman je napisao/la:Na ovom redcafeu ce dozivit totalni slom. Hazard nosa nekakvu bebu, a beba nosi svijetlo plavu odjecu. Njih panika uhvatila.
Uh zaboli me glava, gledam NBA, Montpellier i ovo pratim istovremeno.

Blue Moon pao.Pa sta je ovo kuda dolazi Messi.Cartman je napisao/la:Na ovom redcafeu ce dozivit totalni slom. Hazard nosa nekakvu bebu, a beba nosi svijetlo plavu odjecu. Njih panika uhvatila.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Izgubio sam link , da li ima neki novi link gdje mogu pratiti sta prica ???Cartman je napisao/la:Neki tvrde da su Fergie i Gill na stadionu.Lucryler je napisao/la:Beba u plavom , navijaci pjevaju "Hey Jude" , ovo ne mirise na dobro ...Cartman je napisao/la:Na ovom redcafeu ce dozivit totalni slom. Hazard nosa nekakvu bebu, a beba nosi svijetlo plavu odjecu. Njih panika uhvatila.

koja ceremonija,ko da ide na vjencanje 

- eric_cantona
- Kontakt:
slobodno nek se zrtvuje Nani, ako to znaci da dolazi Hazard. necu za njim pustit suzu
@Lycryler: nemam link, samo pratim preko ludjaka na redcafeu. 
Najjace bi bilo da izjavi da ostaje u Lilleu.

Najjace bi bilo da izjavi da ostaje u Lilleu.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
MultiTasking je cudoCartman je napisao/la: Uh zaboli me glava, gledam NBA, Montpellier i ovo pratim istovremeno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[/quote]
Izgubio sam link , da li ima neki novi link gdje mogu pratiti sta prica ???
[/quote]
http://www.sportlemon.tv/v-4/0/108/v-410882.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Izgubio sam link , da li ima neki novi link gdje mogu pratiti sta prica ???

http://www.sportlemon.tv/v-4/0/108/v-410882.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eden Hazard has told the Lille fans that he...didn't know yet where he will be playing next season !!!

Bas sam to htio postaviti.Cartman je napisao/la:Eden Hazard has told the Lille fans that he...didn't know yet where he will be playing next season !!!
E pa bas je neodlucan..
A covjek koda je 20 godina u Llillu pa pokazuju njegove najbolje trenutke i sve to..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.