dubrovnik je napisao/la:Pauleta je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Koliko se sjecam obrana Hrvatske je bila sa Shindelfeldom i Simunicem na centarhalfovima, a to su dvije nevidjene sjekire. Da se Hrvatska otvorila i napala 5 komada bi primila, a nismo mi
toliko losi i bolji smo od Hrvatske u nekim segmentima. Mesiju Kolasinca za vrat pa nek puse, a Agueru malog Besica i napali ih za to bi Ciro bio dobar. Vidjeli bi cirkusa.

Daj dođi sebi malo od tolike mržnje. Šimunić i Schindelfeld sjekire??? A boldano neću komentirati. Smiješno. hrvatska loša, a takve moćne pojedince ima.
Cuj ja da mrzim Hrvatsku covjece to nema veze sa stvarnoscu. Simunica vec godinama vozaju djeca po HNLu a Sindelfeld boze mi oprosti jedva vidi na jedno oko. Hrvatskoj cesto Olic igra krilo sa 34 godine a desno krilo niti ne postoji. Lijevi bek Strinic cudo od igraca itd. Hrvatska ima super kvalitetne centralne vezne i odlicnog napadaca i to je manje vise to. Na nesrecu kvalitet je koncentriran na istim pozicijama. Jos je i Srna tu iako on vec godinama samo pada u formi. Golman je takodjer smijesan. Ovo nema veze sa mrznjom ovo su cinjenice.
Čitao sam tvoje postove o izolaciji Širokog... Stoperi Ćorluka i Lovren su odigrali sezone života, a tu je i Vida koji u zadnje vrijeme sve bolje igra. Bekovi Vrsaljko i Srna su priča za sebe. Vezni red Rakitić, Modrić, Kovačić je moćan, a u napadu sjajni Mandžukić. Pletikosa nije na onoj razini iz Šahtara, ali je jako dobar i iskusan golman, a nikako smiješan. Schindelfeld je svoje probleme sa okom riješio davno, još u Turskoj, a Šimunić je u tim vremenima još uvijek bio tata na terenu.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić