FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da mi je dočekati dan da odigramo utakmicu na tepihu od terena i da naši igrači nauče brzo da razmišljaju i igraju i da utakmica ima neki ritam a ne da gledam ovako sekvencu po sekvencu 90 minuta.
-
- Kontakt:
Bgm ne znam sta vi gledate, ovo je vise nego dobro po katastrofalnom terenu. Borac 3 puta centar presao, igramo visok presing, probijamo bokove, borbenost i zalaganje na nivou sredina mirna, odbrana ok. Uvalit još jedan i mirno privesti kraju, Vamos Rajvosa.
- feniksptica
- Kontakt:
I sta sad kad ljudi izjednace. Krivit trenera odbranu ? Kad se napad zajebava
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odličan šećer, pregled igre, kvalitet pasa, baš Crepulja novi.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:58Pljuvao sam i ja Secera na početku al izgleda ce lik biti najbolje pojacanje. Igrač kakav nam je falio od Crepulje jos. Djokanovica bi ja na klupu, ovako treba da igra DM.

Kapića treba prebaciti na desno krilo, Andrej se valjda dozove uz Šećera, a makedonca na desetku, Hamzu/Bagarića rotirati na devet u zavisnosti od forme i rasporeda.
Jes lijepo bez Dupovca braćo mila i onog njegovog peglanja lopte, zadržavanja po 10 sekundi i onda nabi u zrak... a priču i mahanje rukama da ne spominjem. Trpio bi i Palića kakav god da je, samo da Dupovac ne igra.
E moj Bagariću
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Odlicna utakmica sa puno sansi koje moramo iskoristit radi psiholoske prednosti. Drago mi sto i pored prednosti igramo napadacki i stvaramo puno sansi tu se vidi potpis vasovskog koji igra i forsira igru za go vise. Samo nastavit jako
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bagarić u svome "mode". Ovakvih je šansi je promašio 2 ili 3 prošlu polusezonu. Čataković mora na svoju poziciju, špica. Bagarić, ne samo da i maši šanse, ne vrši presing, ne osvaja duele. Beskoristan je na terenu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Baš ocamNisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:07Bagarić u svome "mode". Ovakvih je šansi je promašio 2 ili 3 prošlu polusezonu. Čataković mora na svoju poziciju, špica. Bagarić, ne samo da i maši šanse, ne vrši presing, ne osvaja duele. Beskoristan je na terenu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Palic skroz okej Bgm, uzela ga raja na zub i sta god da uradi pljuvat ce se. Jest malo agresivan igrac al momak ne kiksa, ne ispada, pokazao se kao 5 puta bolja opcija od Dupovca, pa i Lazica. Samo Traku bih forsirao prije njega na stoperskoj poziciji.bodi123 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:04Odličan šećer, pregled igre, kvalitet pasa, baš Crepulja novi.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:58Pljuvao sam i ja Secera na početku al izgleda ce lik biti najbolje pojacanje. Igrač kakav nam je falio od Crepulje jos. Djokanovica bi ja na klupu, ovako treba da igra DM.![]()
Kapića treba prebaciti na desno krilo, Andrej se valjda dozove uz Šećera, a makedonca na desetku, Hamzu/Bagarića rotirati na devet u zavisnosti od forme i rasporeda.
Jes lijepo bez Dupovca braćo mila i onog njegovog peglanja lopte, zadržavanja po 10 sekundi i onda nabi u zrak... a priču i mahanje rukama da ne spominjem. Trpio bi i Palića kakav god da je, samo da Dupovac ne igra.
E moj Bagariću
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Jel se neko zeza da je Dal dobar haha pa 5 ubacaja je upropastio nije dobacio uopste,plus ga oduvaju u svakom duelu klocina nevidjena
- napoleon72
- Kontakt:
Ayaz bi Dupovcu pobjegao kao Mbappe u ovoj situaciji.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Dobar Palic Bogami
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj vadi Bagarica yebo ga konj glupi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hahaha sto ih Bagaric povalja, svaka cast, mamu im yebem vazda nas u Banja Luci nagazee
Najbolje od njega danas
Najbolje od njega danas
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja se boim da nebudemo brutalno kaznjeni radi ovih promasaja nedo bog
E u pm stativa
U qrac sve sad
U qrac sve sad
Zadnja izmjena: Fajl, dana/u 12 mar 2022, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Palić je za Dupovca Ramos lično
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, r3m1, Tarapi i 25 gostiju.