Nadam se da nije sve ispod 750,000 eura je brukaZukanovic je napisao/la:Nije ni blizu 350.000 € sta ovaj Sinan pise.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Jbg moglo se sacekati ljeto... Sad uigrati Sofranca i Dupovca i ako smo pametni novac uloziti za podebljanje ugovora Rahmanovicu i Adukoru i iste produziti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Manje ili više?Zukanovic je napisao/la:Nije ni blizu 350.000 € sta ovaj Sinan pise.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Imaš pp.MortemHz je napisao/la:Koliko si ti načuo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije istina da je prodan bilo kome, ne znam šta se može izdešavati u narednih mjesec dana jer postoje interesovanja za naše igrače ali ovo nije istina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa napiši te nam svima,neće transfer radi toga propasti,a i da hoće nije šteta.skoroalen je napisao/la:Imaš pp.MortemHz je napisao/la:Koliko si ti načuo?
- belosevic23
- Kontakt:
Ako je ovo istina za mene je ovo prelose il neko pere pare il je hebena besparica u klubu, pa momak vrijedi realnih 500-600k i ima jak ugovor cini mi se ljetos potpisan, pa ako ga prodajes za pola vrijednosti onda nesto nije uredu. Na sve to mladi reprezentativac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ruku na srce to se mora desiti, prije ili poslije. Mi tako preživljavamo, nažalost.moj uzor-S.G je napisao/la:Bas ce nam sad dobro doći prodaja dijela sistema koji funkcioniše besprijekorno
u naredna 2 mjeseca se može desiti da nastupi za repku i to bi mu diglo cijenu bar za 30%MortemHz je napisao/la:Ma nije istina da je prodan bilo kome, ne znam šta se može izdešavati u narednih mjesec dana jer postoje interesovanja za naše igrače ali ovo nije istina.
ako Robi bude zvao iz lige opet igrače, a mogao bi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto Mortem je napisao, ovo je laž. Znam iz drugog izvora, al baš dns je na fb grupi "Bordo armija" momak objavio skrinšot razgovora s Mujakićem na instagramu, gdje Nihad demantuje sve ove vijesti.amypitar je napisao/la:Pa napiši te nam svima,neće transfer radi toga propasti,a i da hoće nije šteta.skoroalen je napisao/la:Imaš pp.MortemHz je napisao/la:Koliko si ti načuo?
Neću ništa da pišem na forumu dok se ne ozvaniči, da me ne bi sutra prozivali k'o Bahu i delegata za rukomet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
osim toga možeš ga na ljeto utopiti bolje ko šampiona i sa nastupom za repku abd, tim sezone bla-blabelosevic23 je napisao/la:Ako je ovo istina za mene je ovo prelose il neko pere pare il je hebena besparica u klubu, pa momak vrijedi realnih 500-600k i ima jak ugovor cini mi se ljetos potpisan, pa ako ga prodajes za pola vrijednosti onda nesto nije uredu. Na sve to mladi reprezentativac
sa svakog aspekta je glupo da ode sad zimi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On ima ba dugogodišnji ugovor, ne treba se zajebavati sa ovako niskim ciframa. Svjestan sam i ja da on mora nekad otići ali daj da zaradimo šta keša da se njegov odlazak ne osjeti toliko.DenchiNL je napisao/la:u naredna 2 mjeseca se može desiti da nastupi za repku i to bi mu diglo cijenu bar za 30%MortemHz je napisao/la:Ma nije istina da je prodan bilo kome, ne znam šta se može izdešavati u narednih mjesec dana jer postoje interesovanja za naše igrače ali ovo nije istina.
Garant ce biti pozvan protiv Sveda u Katar.DenchiNL je napisao/la:u naredna 2 mjeseca se može desiti da nastupi za repku i to bi mu diglo cijenu bar za 30%MortemHz je napisao/la:Ma nije istina da je prodan bilo kome, ne znam šta se može izdešavati u narednih mjesec dana jer postoje interesovanja za naše igrače ali ovo nije istina.
Los potez ako se daje na zimu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ako je istina odmah Hadzic otkaz dati. ali 350.000 ne moze biti istina. prije sezone bilo taki ponuda. jedino ako je Tan rekao hocu ga i mi pick... moramo to u raditi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nigdje veze realno
Pa ako ga je Tan htio, bolje da ga je odveo u Cardiff. I yebem ti pisljivih 350k. Ovo ne moze biti istina. Momak vrijedi brat bratu 1 milion €
ja sinanu ne vjerujem da kaze da je sutra utorak a kamoli za ovaj transfer
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nije istina odmah da znate. Njegova djevojka ne zna nista o tome, eto znaci za sad nema nista od toga, e ne zna se sta nosi buducnost...
Sabrine mi moje!
Meni je ovo zanimljivo da vas bar 4-5 pise, nije istina, a za buducnost nista ne znamo.
Kao da i vi nesto znate, a sutite.
Kao da i vi nesto znate, a sutite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.