Najvjerovatnije na TV1 ili BHTQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li ce biti prijenos na nasim kanalima, nisam tv pogledao otkako samo bio u Sarajevu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa i nije to toliko smijesno, zapad prima 16-17000 a svaka stolica je 25km kako kazu.I po nekoj racunici izadje 400000 maraka samo sto se mora nesto i u djep staviti osim plateQUARESMA 18<<< je napisao/la:Dio novih stolica na zapadu Koševa od septembra
cuj potrebno oko pola miliona km
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Imali papira za Skoru
-
- Kontakt:
bice do cetvrtka aBdsenci-071 je napisao/la:Imali papira za Skoru
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
A Boze dragi sta je debila na ovom forumu.. Pa ljudi se raspravljaju o tome jel Torlak pitar il ne
Daj ba ima li iko kakvih informacija o FKS, Kako idu pripreme za Spartu?

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Cluj nije prije 2 god bio ništa slabiji od današnje sparte. Čak i jači 100% a falila nam je samo ona Hadzijina lopta u mreži da bude fakat historijski uspjeh. Sto sada ne bi ponovili istu igru i zalaganje ali da "stativa" završi u golu. Mogo bi se zakleti da kad bi u pragu odigrali 1-1 ili 2-1 za njih ...da ih na AFH prolazimo. Svaki nas poraz sa vise od 1 razlike je kraj naših nadanja. Ali hrabro i u kost... Ako bude tako biće i hajra.
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Slazes se s'tobom drug. Danasnje Sarajevo je mnogo jace nego kada smo igrali protiv Cluj-a. Mislim da ce pobjednik biti odlucen na Kosevu, slicno kao i sa Orebrom.FCS-FCS je napisao/la:Cluj nije prije 2 god bio ništa slabiji od današnje sparte. Čak i jači 100% a falila nam je samo ona Hadzijina lopta u mreži da bude fakat historijski uspjeh. Sto sada ne bi ponovili istu igru i zalaganje ali da "stativa" završi u golu. Mogo bi se zakleti da kad bi u pragu odigrali 1-1 ili 2-1 za njih ...da ih na AFH prolazimo. Svaki nas poraz sa vise od 1 razlike je kraj naših nadanja. Ali hrabro i u kost... Ako bude tako biće i hajra.
Ima li iko kakvu info sa treninga , kako se radi , kako često su treninzi ( jel 2x dnevno još uvijek) kakav je zdravstveni bilten i tako to
-
- Kontakt:
revans sa Spartom u 21h... 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Keno, Comor i Dupovac dobili poziv Jagodica za prijateljsku protiv Crne Gore... Prosli put su to bili samo Keno i Dupovac sto znaci da Comor dosta napreduje sto i svaki obican gledaoc vjerovatno vidi... Ako mu se pruzi sansa da odigra bar pola sezone siguran sam da ce se dokazati kao odlican desni bek. Na ovom spisku fali jos Suljic ali sam siguran da ce dobiti poziv za iducu utakmicu jer on ce biti u prvih 11 kod Pliseka a za drugo krilo ce se boriti Pixi i Limun 

evo na pocetnoj strani SS-a ima slika Torlaka sa novim dresovima...po meni nisu losi gotivno izgledaju 

U svakoj normalnoj drzavi onaj mali Suljic bi bio pozvan u repku poslije one partije protiv Orebra al eto vec je izgleda to mjesto bilo namijenjeno nekom drugom.Bilo kako bilo veoma ce biti uzbudljivo pratiti par ovih mladjih igraca koje imate, vjerujem da ce Plisek znati napraviti prave igrace od njih i prodati ih da valja.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- neutralan__
- Kontakt:
I meni je čudno što nije dobio poziv od Jagodića.kimbo je napisao/la:U svakoj normalnoj drzavi onaj mali Suljic bi bio pozvan u repku poslije one partije protiv Orebra al eto vec je izgleda to mjesto bilo namijenjeno nekom drugom.Bilo kako bilo veoma ce biti uzbudljivo pratiti par ovih mladjih igraca koje imate, vjerujem da ce Plisek znati napraviti prave igrace od njih i prodati ih da valja.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
neutralan__ je napisao/la:I meni je čudno što nije dobio poziv od Jagodića.kimbo je napisao/la:U svakoj normalnoj drzavi onaj mali Suljic bi bio pozvan u repku poslije one partije protiv Orebra al eto vec je izgleda to mjesto bilo namijenjeno nekom drugom.Bilo kako bilo veoma ce biti uzbudljivo pratiti par ovih mladjih igraca koje imate, vjerujem da ce Plisek znati napraviti prave igrace od njih i prodati ih da valja.
Ima Jagodic igrace iz Srbije na bacanje, valja sve njih prodati

- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Ne serite ba, pozvat ce Jagoda Asmira dok odigra momak koju jos tekmu. Prestanite vise sa tim teorijama zavjere. Covjek adekvatno radi svoj posao. Treba se pitati zasto mu Mirza nije dao vise prostora. Jednom sam ga gledao prosle godine i momak je isto igrao kao protiv Orebra. Plisek zakon!!
Kad čovjek pogleda na prvu, Suljić stvarno nije igrač 1.kategorije, to sam i ja mislio dugo vremena. Ipak kad se uzme u obzir njegova brzina, povezana sa njegovih 18 godina i voljom i prostorom za napredak Suljić bi mogao dogurati vrlo daleko!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:Kad čovjek pogleda na prvu, Suljić stvarno nije igrač 1.kategorije, to sam i ja mislio dugo vremena. Ipak kad se uzme u obzir njegova brzina, povezana sa njegovih 18 godina i voljom i prostorom za napredak Suljić bi mogao dogurati vrlo daleko!

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I ja mislim da je odlican igrac.. Samo jos da dobije makar malo na snazi i tezini, a da pri tome ne izgubi na brzini i okretnosti (sto je vrlo tesko, jer onda mora biti kao Messi), i bice to dobar igrac pravo..Mrkva_i_Cevapi je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Kad čovjek pogleda na prvu, Suljić stvarno nije igrač 1.kategorije, to sam i ja mislio dugo vremena. Ipak kad se uzme u obzir njegova brzina, povezana sa njegovih 18 godina i voljom i prostorom za napredak Suljić bi mogao dogurati vrlo daleko!Svaka cast drug
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma nije to uopste tesko samo treba dobar znalac trener ,ne sumnjam da Plisek zna kako i sta. Napravit ce on od njega novog Ruzicku ili tako nestoBaja_Zvjerka je napisao/la:I ja mislim da je odlican igrac.. Samo jos da dobije makar malo na snazi i tezini, a da pri tome ne izgubi na brzini i okretnosti (sto je vrlo tesko, jer onda mora biti kao Messi), i bice to dobar igrac pravo..Mrkva_i_Cevapi je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Kad čovjek pogleda na prvu, Suljić stvarno nije igrač 1.kategorije, to sam i ja mislio dugo vremena. Ipak kad se uzme u obzir njegova brzina, povezana sa njegovih 18 godina i voljom i prostorom za napredak Suljić bi mogao dogurati vrlo daleko!Svaka cast drug

Mislim ono sto sam vidio zaista me impresioniralo i malog samo treba u vatru stavljati , nista nije rano 18 godina su prave godine. Decko me podsjeti kada sam nekada davno vidio Mrkelu prvi put

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.