U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ko bi rekao da moze nakon Muse jos gore. 

Musa, Karacic, Barabaric, isto qovno drugo pakovanje. Isto tako vazi za ove srbe iz U21. Ne zna se ko je gori od goreg. Izadje jedna generacija u 10 godina koja napravi dobar ciklus, ostalo odron. I tako sve u krug.
Jedino rahmetli Malkocevic koji se moze reci da je uspjesan trener omladinski selekcija. Ovo ostalo je za plakati (nevezano za nacionalnost).
Jedino rahmetli Malkocevic koji se moze reci da je uspjesan trener omladinski selekcija. Ovo ostalo je za plakati (nevezano za nacionalnost).
@igrajlopte 🐦
Mnogo smo jaCi
Zukane da nemas sastav? Da vidimo kako je postavio ovaj idiot ekipu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Lijepo je vidjeti da nam mlade reprezentacije imaju strategiju i viziju.
Niko se ne javlja nakon ove bruke. samo znam nas gol je dao Matej Sakota iz penala. moramo cekati nas savez za vise
Ko od stopera je igrao u ovom debaklu? 

Jos nista nema ovo je bruka. pa igras kod kuce da je kako treba bilo bi stream.
Gradina Srebrenik ima bolji marketing od saveza, ozbiljno.
Kako ovo jučer utakmica a apsolutno ništa nisu objavili
Kako ovo jučer utakmica a apsolutno ništa nisu objavili

Ja sam samo vidio izjavu uber stručnjaka Starčevića kako je zadovoljan prikazanim i kako su momci odigrali odličnu utakmicu. Nakon toga mi više ništa nije bilo potrebno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da su pobjedili vec jucer bi objavili.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Za bh. tim su u ovom meču nastupili: Muhamed Šahinović, Muhamed Buljubašić, Tarik Kapetanović (46. Haris Zahirović), Tarik Muharemović (76. Muharem Trako), Mustafa Šukilović, Petar Sučić (46. Tarik Ramić), Boro Erić (46. Vukašin Daničić), Anes Krdžalić, Dino Okanović (53. Franko Sabljić), Luka Božičković (46. Viktor Grbić), Matej Šakota (76. Mihajlo Jovašević).

U medjuvremenu...
„Iako smo poraženi, smatram da smo odigrali jednu utakmicu u kojoj smo bili konkurentni protiv kvalitetne ekipe.

@igrajlopte 🐦
Jel nas to ceka danas duel Gigovic-Djokanovic 

Tuta Petrov
Tuta Petrov
2 Mio vs 1.5 Mio ludilo
necu Djokanovic ni igrati. mora onaj iz Borca igrati i igraci iz Arena Agencije.

Igra nas zanima tog dvojca moj @Zukane.

Igrace Djokanovic

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U19 pobijedila Rumuniju 1:0 danas
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, General505, jasmin10, Zglavkar i 30 gostiju.