RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ama ljudi kakvo pustanje.Ko bude bolji nek i pobijedi.Kraj price
pozz

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Da hoce doci vikend da pocne utakmica neka pobjedi bolji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobija zeljo 101 % upamtite

Evo nesto sto procita sada pa neznam jel istina ili suplja
Od sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Borac, 31. marta na kojoj je novoizabrani predsjednik Draško Ilić objelodanio da klub ne može dobiti licencu za Evropu poznato je da Banjalučani ni ovog ljeta neće na međunarodnu scenu iako su najvatreniji navijači to tražili od novog rukovodstva. Upravo tada, 31. marta bio je posljednji dan da se „očisti“ finansijska situacija za licencu, ali rukovodstvo Borca to nije ni umjelo, ni uradilo pa je još jedna sezona, koja se bliži kraju, odigrana „u prazno“.
Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.
Nešto slično se dešavalo prošle sezone kada Borac, Čelik i Olimpik nisu imali licencu, pa je mostarski Zrinjski kao devetoplasirani klub u prvenstvu otišao u kvalifikacije za Ligu Evrope, a „izvisio“ je Velež.
- Nažalost, ove stvari su tačne, ali o njima ne mogu da pričam detaljnije ako me razumijete. Propisi UEFA su strogi i Komisija za licenciranje FS BiH je tu nemoćna jer direktno odgovara Evropskoj fudbalskoj uniji, a ne Savezu iz sarajeva – rekao je izvor „Sportlivea“ iz Fudbalskog saveza BiH.
Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež!
Od sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Borac, 31. marta na kojoj je novoizabrani predsjednik Draško Ilić objelodanio da klub ne može dobiti licencu za Evropu poznato je da Banjalučani ni ovog ljeta neće na međunarodnu scenu iako su najvatreniji navijači to tražili od novog rukovodstva. Upravo tada, 31. marta bio je posljednji dan da se „očisti“ finansijska situacija za licencu, ali rukovodstvo Borca to nije ni umjelo, ni uradilo pa je još jedna sezona, koja se bliži kraju, odigrana „u prazno“.
Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.
Nešto slično se dešavalo prošle sezone kada Borac, Čelik i Olimpik nisu imali licencu, pa je mostarski Zrinjski kao devetoplasirani klub u prvenstvu otišao u kvalifikacije za Ligu Evrope, a „izvisio“ je Velež.
- Nažalost, ove stvari su tačne, ali o njima ne mogu da pričam detaljnije ako me razumijete. Propisi UEFA su strogi i Komisija za licenciranje FS BiH je tu nemoćna jer direktno odgovara Evropskoj fudbalskoj uniji, a ne Savezu iz sarajeva – rekao je izvor „Sportlivea“ iz Fudbalskog saveza BiH.
Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež!
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ko tebe kamenom ti njega hljebom. Velež se vodi Isusovim (Isa a.s.)riječima i to treba poštovati. Odlučili su ljudi do kraja igrati pošteno iako su svjesni da će na taj način donijeti titulu Zrinjskom. To je u današnjem vremenu presedan u svijetu sporta.
Šta kažeš, a ?Semper je napisao/la:Velež se već jednom prodao i to Gošku prije dvije godine i nebi me čudilo da se u zadnjem kolu proda i Zrinjskom.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Morat će nešto na kraju iskrsnuti tako da ćemo mi izvisiti. Nismo mi te sreće.nisko je napisao/la:Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ocekujem od organizatora tekme I organa sigurnosti da se ispostuje zabrana dolaska gostujucih navijaca. A bolji nek pobijedi postenom igrom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Smiri se.mahabih je napisao/la:OSVOJITE JE POŠTENO I SVAKA VAM ČAST...FUKARE. OŠTRAKOVIĆU NAŠTIMATE KARTON,TREĆI U 80. MIN.....KOD 4:1 ZA VELEŽ ILI JE VEĆ BILO 5:1. KAŽE SUDIJA ODUGOVLAČI GOLMAN IGRU HAHAHAHHA HEBEM TE ŽELJOSemper je napisao/la:Ko tebe kamenom ti njega hljebom. Velež se vodi Isusovim (Isa a.s.)riječima i to treba poštovati. Odlučili su ljudi do kraja igrati pošteno iako su svjesni da će na taj način donijeti titulu Zrinjskom. To je u današnjem vremenu presedan u svijetu sporta.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- samo_lijevo
- Kontakt:
dajte ljudi smirite malo dozivljaj.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da jos jednom ponovim,nabiti i Zelju i Zrinjskog sa sto vecom razlikom.Sarajevskim klubovima smo jedino dobri kada se ponasaju prema nama kao filijali pa nam otimsju igrace i onda ih na klupu stavljaju.Velez nema duga nu kamate,a gospodi se preko noci "oprosti" nekoliko miliona,a da je normalno stanje prebacili bi ih u najnizu ligu.Jos kada dodje ona spodoba akrep Karacic njega treba posebno skarati,on bi Milu za kapitena u protiv Veleza,a Mile svojim potezom pokusao da rulja lincuje naseg igraca.Da je Zeljin stadion ostao Slaviji ko bi ostao od njih,i ovako stalno kukaju kako im drzava treba dograditi Grbavicu,a usa papani.
Super ti je ta priča.super je napisao/la:citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz

Sa kojeg je portala ovaj tekst ?nisko je napisao/la:Evo nesto sto procita sada pa neznam jel istina ili suplja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Naravno da treba ispostovati odluku o zabrani,jer bojim se da bi se mogli ponoviti neredi od prije nekoliko godina ,pogotovo ako se zeljini navijaci pojave na dedarskoj tribini.Situacija se dosta zaostrila iskreno se nadam da ce sve proteci ok ,ali mora se dobro povesti racuna o organizaciji same utakmice.I nace stvarno su mi smjesni ovi zeljini navijaci koji govore ,kao donjece te titulu zrinjskom,a pritom zaboravljaju da imaju gradski derbi ,plus Olimpik koji takodje ce uveliko odlucivati o konacnom raspletu.Prema tome ohladite malo ima jos dosta dase igra.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
buraz izadji u grad i gledaj uzivo djevojke a ne ovdje po RE:ljepotice........kada ti covjek udje na postove pomisli da si nekakav "kockarsko-sexualni slucaj"Krokodil je napisao/la:Super ti je ta priča.super je napisao/la:citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Jeli ovi moderatori samo znaju za banove kad ih treba dat nama?
Ili mozda po nekad i Sarajlima spucaju po koji?
Jer vala bio bi red.
Ili mozda po nekad i Sarajlima spucaju po koji?
Jer vala bio bi red.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Ne pisem skoro pa nikad po tudjim temama ali ovo nisam mogao da presutim. Sto puta recena laz ako se ne ispravi postaje istina, a to je kod vas cesta pojava mali plavi. Kako te nije stid spominjati tu tekmu iz sezone 84/85 !? Pa ja da sam na vasem mjestu stidio bi se te tekme cijeli zivot. Ima nas koji se sjecamo svega oko toga a i ti se raspitaj ako ne znas. Sreca i znanje nase su dovele do toga pa na kraju nam nije ni trebalo od vas nista hvala Bogu. Imali smo 4 boda vise od Hajduka na kraju. Mi 48 a oni 44. Nemojte molim vas vi o postenju i nekom kao fol pomaganju nama. Neka hvala vam. Ja da se pitam od vas nebi ni zvake uzeo. Da ne duzim vise. Rodjeni igrajte za sebe i za Velez. Postujem sve i sta god da se desi u subotu ja necu promjeniti misljenje o Velezu. Jednostavno i kratko receno ikona ExYu i BiH fudbala. Na kraju samo da citiram svog kolegu s tribine. "Nije vazno kolika te sila napada nego koliku velicinu branis"super je napisao/la:citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz

Pozz i nek pobjedi bolji u subotu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Bravo lutko moja pametna. Na osnovu tema i mojih postova zaključuješ kakav sam ja "slučaj".super je napisao/la:buraz izadji u grad i gledaj uzivo djevojke a ne ovdje po RE:ljepotice........kada ti covjek udje na postove pomisli da si nekakav "kockarsko-sexualni slucaj"Krokodil je napisao/la:Super ti je ta priča.super je napisao/la:citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz

De se ti zapitaj zašto još uvijek nemate licencu. Hoće li opet Ljuba Aličić na Grbavicu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.