Isanovic u velezu na probi,kako sam ja cuogradacac10 je napisao/la:Isanovic dobio otkaz u Slogi SH, da li ima naznaka da dolazi u Zvijezdu ili sta ce dalje? I sta je sa Diatte evo ga u gradu kod nas?
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Sretno mu bilo stižu prava pojačanja jučer i puric na prozivcicrvenobijeli je napisao/la:Isanovic u velezu na probi,kako sam ja cuogradacac10 je napisao/la:Isanovic dobio otkaz u Slogi SH, da li ima naznaka da dolazi u Zvijezdu ili sta ce dalje? I sta je sa Diatte evo ga u gradu kod nas?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Takodje! Ajde Stokicu vrati se na pravi puttheboss_RD07 je napisao/la:Nadam se da ce proc u Velezu

-
- Kontakt:
Jel taraba igrac jasta jetheboss_RD07 je napisao/la:Nadam se da ce proc u Velezu

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma tu i tamo. Ja ga ne gotivim iz nekih drugih razloga. Nije sad bas taraba al ima puno puno boljih igraca u ovoj ligi. Definitivno nije za vas ambicija, bar po dosad pokazanomdrakensang je napisao/la:Jel taraba igrac jasta jetheboss_RD07 je napisao/la:Nadam se da ce proc u Velezu
⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šteta brzi je bio među boljim igračima ponovo moramo novu ekipu stvarati svake godine isto
E moj Brzi pljuno si na klub samo tako. Navodno ode u Austriju, a picka se proda za par evrica. Ma mrs svi domaci u pm vise dovedi ba stranca manje zla priredi vec domace pseto
Navodno trebalo bi da dode 5 novih igraca-izvor carsija,koliko je relevantno vidjecemo u narednom periodu...
Zal ostaje za dzenom i glisom a ovo ostalo bolje sto su otisli.vec u ekipi ima pet superbigraca a ocekuje se dolazak jos 4-5 provjerenih igraca.bitno je da su pripreme krenule na vrijeme i fa nema nikakvih problema.jucer svi ginu na terenu pred novim trenerom.lijepo je bilo gledati igra se bez ikakve price.
Adzem civic huseinspahic djekic guzina zasad pojacanja dario puric trenira i o njemu ce se raspravljati
Adzem civic huseinspahic djekic guzina zasad pojacanja dario puric trenira i o njemu ce se raspravljati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Brzi na prozivci dosao po papire ode kaze radit u Austriji koji je to lazov
- SamoTravnik
- Kontakt:
Eto vam pojacanje igrac koji vam je navijacima psovao sve po spisku kad smo igrali sa vama u Gradaccu. Kloc mrtvi.
Pripremite novac za kazne, bice cestitki zbog kartona
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ako bude za nas igrao kao za travnik nema zime za njega.
Ostao Brzi vjeran Zvijezdi :)Zvijezda 09 mjenja ime kluba u "ZVIJEZDA 1l"Stjepanović i Brzi po 0,5lfender13 je napisao/la:Brzi na prozivci dosao po papire ode kaze radit u Austriji koji je to lazov

Sad imamo dva stopera extra među boljim u ligi, ehh sad ima da psuje ovim iz Travnika sve živo
Brzi je otisao zato sto je dobio od ljudi sve i ne treba ga pljuvat
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije u tome fazon. Nije trebao lagati i prosipat neke price o poslu i Austriji.dugalija je napisao/la:Brzi je otisao zato sto je dobio od ljudi sve i ne treba ga pljuvat
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.