Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ovo vec postaje komedija. 

A kad na svu tragediju dodas da je Bellerin najkreativniji na terenu.
O tome pričamSamoZeljo je napisao/la:A kad na svu tragediju dodas da je Bellerin najkreativniji na terenu.

Kako smo smotani jos cemo ga primit....
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kako je ovaj Giroud glup u **** materinu više. Ramsey ide ka golu i on kao napadač umjesto da utrčaje negdje u pm da ide u šansu, on ide ka Ramseyu da primi i da odigra dupli. Yebem ti ko se sve danas zove napadačem. Mrš u **** botovi jedni
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Anemični traktor ulazi jer ova dominacija nije potpuna ako nedajBože ovo spadalo propusti čitavu tekmu.
Kad je bal nek je maskenbal.

Kad je bal nek je maskenbal.
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam sta da kazem. Losa igra, sve ovo izgleda jadno, sve je bukvalno lose, nista pozitivno ja danas nisam vidio osim sto smo upisali 3 boda. Valjda ce bit bolje poslije pauze.
COYG !
COYG !
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
E vidi Zirua.....
I da potvrdi za kraj sve što sam napisao za njega, još jedan promašen zicer 1 na 1.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Giroud?
HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA
-
- Kontakt:
Katastrofalna igra pogotovo kad se uzme u obzir da smo imali igraca vise, iz cetiri kola imamo dvije pobjede remi i poraz i jos mozemo reci da smo imali srece i imamo vise bodova nego sto smo trebali imati. tri gola u cetiri kola od toga dva autogola. Sreca danas udje onaj sut Oxa koji je skrenuo Colocini bila bi to opet patnja do samog kraja.
Ovi napadaci koje imamo na raspolaganju su jadni nisu oni ni za top4 izboriti ali ce drugi dijelovi terena gdje igraju dobri igraci to ipak nama donijeti eto vidi panja na kraju utakmice...
Ovi napadaci koje imamo na raspolaganju su jadni nisu oni ni za top4 izboriti ali ce drugi dijelovi terena gdje igraju dobri igraci to ipak nama donijeti eto vidi panja na kraju utakmice...

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 29 avg 2015, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Evo i šlaga na tortu.
Objesi se beskorisni majmune.

Objesi se beskorisni majmune.
Treba zabraniti sudijama da daju protivnicima crvene kartone, nije normalno koje spamanje lopte oko 16.
Šta reći za Wengera da stavi Ramseya na 10, a Cazorlu iza njega
. Jadno da jadnije ne može biti
Šta reći za Wengera da stavi Ramseya na 10, a Cazorlu iza njega

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gabriel je bio jako dobar.
Kakve mi napadace imamo krv ti yebem

Kakve mi napadace imamo krv ti yebem

-
- Kontakt:
Gabriel drugu utakmicu zaredom na visokom nivou, Belerin odlican danas, Ramsey je po ovom komentatoru MOTM i po meni zasluzeno iako nije na svojoj poziciji iako nije na vrhu svoje igre on uvijek nesto pruzi i da ekipi. Oxlade Chamberlain mroa popraviti tehniku tj, kontrolu lopte koja mu je ocajna koliko puta sam vidio da se lik sam zapetlja u primanju lopte i krene na jednu staranu a lopta na drugu tako smo i primili onaj treci gol od Monaca na Emiratesu kad se spetljao i izgubio loptu a Carasco zabio iz kontre.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Odgledah samo zadnjih pola sata,s pola gasa reklo bi se,ovaj Njukaš bez obzira što ima igraca manje me razocarao,nisu ni pokušali do gola kako treba..
Evo,upratih statistiku,domaci nisu imali ni šuta u okvir gola,tek jedan pored što opet govori da bez obzira na ocigledno(prema komentarima) lošu igru Arsenala samo je jedan tim igrao na terenu a haman i taj preko qrca,.
Žiru se još i zaj.ebava na kraju,kao da i on sugeriše Wengeru da dovede napadaca,.
Evo,upratih statistiku,domaci nisu imali ni šuta u okvir gola,tek jedan pored što opet govori da bez obzira na ocigledno(prema komentarima) lošu igru Arsenala samo je jedan tim igrao na terenu a haman i taj preko qrca,.
Žiru se još i zaj.ebava na kraju,kao da i on sugeriše Wengeru da dovede napadaca,.
Zanimljiva situacija. Nakon onog promasaja Tea na prazan gol u prvom poluvremenu prikazase Zirua na klupi i on gleda prema terenu i pokazuje rukom izmjenuchily-rz je napisao/la:Odgledah samo zadnjih pola sata,s pola gasa reklo bi se,ovaj Njukaš bez obzira što ima igraca manje me razocarao,nisu ni pokušali do gola kako treba..

Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ono u fazonu pustite me da izdominiram i pokazem amateru kako se masa.soccerfan je napisao/la:Zanimljiva situacija. Nakon onog promasaja Tea na prazan gol u prvom poluvremenu prikazase Zirua na klupi i on gleda prema terenu i pokazuje rukom izmjenuchily-rz je napisao/la:Odgledah samo zadnjih pola sata,s pola gasa reklo bi se,ovaj Njukaš bez obzira što ima igraca manje me razocarao,nisu ni pokušali do gola kako treba..
Žiru se još i zaj.ebava na kraju,kao da i on sugeriše Wengeru da dovede napadaca,.![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Dobro je ponovo Gabriel u prvoj, sastav je isti ko u prosloj utakmici
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ramsey mjesto Cazorle, Ox na krilo, Giroud u napadu i to bi bilo najbolje sto imamo. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.