Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bila mu cuna u ofsajdu.Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
Nisam ja ni na Realovoj ni na Barcinoj strani....Navijacu istog NBA tima ,mislim da se svaki dio tijela gleda u offside pozicijama ,moze se reci najmanje za donje ekstremitete,ali hajd nek ti bude.....IDemo na NY

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Nije tacno. Svaki dio tijela kojim igrac moze da igra racuna se kao ofsajd (ukoliko se nasao u tom polozaju). Znaci sve osim ruku naprijed - offside. To je generalno.Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
A sto se tice Ibrahimovica, mislim da je ovo bilo u liniji, ali ne znaci da sam u pravu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:Nije tacno. Svaki dio tijela kojim igrac moze da igra racuna se kao ofsajd (ukoliko se nasao u tom polozaju). Znaci sve osim ruku naprijed - offside. To je generalno.Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
A sto se tice Ibrahimovica, mislim da je ovo bilo u liniji, ali ne znaci da sam u pravu.
Znao sam da sam u pRavu

Ma vala nije ni bitno.Nade je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
Nisam ja ni na Realovoj ni na Barcinoj strani....Navijacu istog NBA tima ,mislim da se svaki dio tijela gleda u offside pozicijama ,moze se reci najmanje za donje ekstremitete,ali hajd nek ti bude.....IDemo na NY
Knicksi ce da stradaju. ima da prime 130+ poena.
Wolverine je napisao/la:Ma vala nije ni bitno.Nade je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
Knicksi ce da stradaju. ima da prime 130+ poena.
Stoudemire 40 poencice.....Nash 25 asistencija...ima da Nash udje u kucu slavnih xD
Znaci, vjerovatno si u pravu.Genghis je napisao/la:Nije tacno. Svaki dio tijela kojim igrac moze da igra racuna se kao ofsajd (ukoliko se nasao u tom polozaju). Znaci sve osim ruku naprijed - offside. To je generalno.Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
Ali opet, na ovoj slici se vidi, da mu osim ruke nijedan dio tijela nije u offsidu.
upravo provjereno na službenoj fifa stranici. U slučaju ofsajda gleda se položaj tijela i pika se ćitavo tijelo osim ruku. Npr. ako glava ili noga nije u liniji ofsajd je, ako ruka nije u liniji, a ostatak tijela jeste (što je po meni ovdje slučaj ako je uopšte i ruka van linije) onda nije ofsajd.Nade je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
Helem, možemo mi sad ovo premjerati u milimetar ali mislim da nijedan sudija ne bi svirao ovo kao ofsajd u situaciji na terenu.
NosWolverine je napisao/la:Znaci, vjerovatno si u pravu.Genghis je napisao/la:Nije tacno. Svaki dio tijela kojim igrac moze da igra racuna se kao ofsajd (ukoliko se nasao u tom polozaju). Znaci sve osim ruku naprijed - offside. To je generalno.Wolverine je napisao/la:Gleda se valjda polozaj nogu kad je u pitanju ofsajd. Cuj prsa mu bila u ofsajdu. sta je sljedece... ruka, nos mu bio u ofsajdu. bio je u liniji i to je to.
Ali opet, na ovoj slici se vidi, da mu osim ruke nijedan dio tijela nije u offsidu.

Trasimaco je napisao/la:Ma hajde ba, bice bolje. Godine su pred ovom ekipom.Pipita je napisao/la:ma obali ga gadeTrasimaco je napisao/la:Zao mi je samo nekih ljudi ovdje. Nisu zasluzili ovu sramotu.![]()
Barca ce pasti kad tad. Eto volio bih da do kraja karijere Ronaldo upise bar jednu pobjedu u derbiju.
![]()

samo se vi tješite njegovim nosom, al bolje imati velik nos nego ovako sjesti na dupe i pitati se "Koji sam ga k**** morao raspi*diti izjavama da mi je drago što Etoo ne igra umjesto njega"fabio je napisao/la: Nosod IBRE je duboko u ofsddd

BHGazija je napisao/la:samo se vi tješite njegovim nosom, al bolje imati velik nos nego ovako sjesti na dupe i pitati se "Koji sam ga k**** morao raspi*diti izjavama da mi je drago što Etoo ne igra umjesto njega"fabio je napisao/la: Nosod IBRE je duboko u ofsddd
![]()
![]()
Potpis....Prcnu im ga

Pipita je napisao/la:ma haj da smo izgubili 6:2 ko prosle godine ne bi ti sad nista ni reko, zajebavaj, al kad nam ovako uceraju poraz :S
E moj Ronaldo, vise zalim ovu priliku nego onu Drentheovu prosle sezone na Nou Campu kad je izasao sam na Valdesa... Jedva cekam drugu utakmicu na Bernabeu, kad smo im ovdje pokazali da mozemo protiv njih, onda cemo ih kod kuce pobjediti sigurno, jos pogotovo ako se uigramo
hahaahha....pipita jel te bolan stid da udjes ikako na ovu temu il na bilo koju na ss.ba forumu....pa citavu sedmicu pises nekakwe nebuloze, zahebaes raju koja normalno diskutuje na forumu i sad se tjesis sljedece godine na bernabeu da cete nabusiti barcu...ima jos do te tekme, a ti se tjesi i dalje da je bio ofsajd, da je ronaldo imao 100% priliku i da je real bio jaci, al rezultat je 1:0 i nemas sta vise pricat!!!
Mozda, ali se ipak utjesim kad vidim kakvi mi sve pametnjakovici odgovaraju.fabio je napisao/la:![]()
![]()
jaoooooooooo jesi glup

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trasimaco je napisao/la:Mozda, ali se ipak utjesim kad vidim kakvi mi sve pametnjakovici odgovaraju.fabio je napisao/la:![]()
![]()
jaoooooooooo jesi glup
![]()

ajd mi makar igramo nogomet...ne kao papci iz Man.Bayern,intera,Chelzija odu tamo igraju bunker i ne imaju nista za pokazati ,nijedne sanse...a mi po par 100%..Ibrin je nos bio u offfsd ljudineOX je napisao/la:Pipita je napisao/la:ma haj da smo izgubili 6:2 ko prosle godine ne bi ti sad nista ni reko, zajebavaj, al kad nam ovako uceraju poraz :S
E moj Ronaldo, vise zalim ovu priliku nego onu Drentheovu prosle sezone na Nou Campu kad je izasao sam na Valdesa... Jedva cekam drugu utakmicu na Bernabeu, kad smo im ovdje pokazali da mozemo protiv njih, onda cemo ih kod kuce pobjediti sigurno, jos pogotovo ako se uigramo
hahaahha....pipita jel te bolan stid da udjes ikako na ovu temu il na bilo koju na ss.ba forumu....pa citavu sedmicu pises nekakwe nebuloze, zahebaes raju koja normalno diskutuje na forumu i sad se tjesis sljedece godine na bernabeu da cete nabusiti barcu...ima jos do te tekme, a ti se tjesi i dalje da je bio ofsajd, da je ronaldo imao 100% priliku i da je real bio jaci, al rezultat je 1:0 i nemas sta vise pricat!!!

nisam ja nista rekao za igru reala, wec govorim ovom decku sto citavu sedmicu pise da ce real nabusiti barcu, a sad se tjesi ima sljedeca godina...fabio je napisao/la:ajd mi makar igramo nogomet...ne kao papci iz Man.Bayern,intera,Chelzija odu tamo igraju bunker i ne imaju nista za pokazati ,nijedne sanse...a mi po par 100%..Ibrin je nos bio u offfsd ljudineOX je napisao/la:Pipita je napisao/la:ma haj da smo izgubili 6:2 ko prosle godine ne bi ti sad nista ni reko, zajebavaj, al kad nam ovako uceraju poraz :S
hahaahha....pipita jel te bolan stid da udjes ikako na ovu temu il na bilo koju na ss.ba forumu....pa citavu sedmicu pises nekakwe nebuloze, zahebaes raju koja normalno diskutuje na forumu i sad se tjesis sljedece godine na bernabeu da cete nabusiti barcu...ima jos do te tekme, a ti se tjesi i dalje da je bio ofsajd, da je ronaldo imao 100% priliku i da je real bio jaci, al rezultat je 1:0 i nemas sta vise pricat!!!![]()

- majestic24
- Kontakt:
Iskeno-SLABI STE. One prilike koje su imali Ronaldo i Marcelo su vas puno kostale. A najvise me cudi to sto s igracem vise pola sata ,niste napravili nista. Benzema na klupi
,odmah sam znao da cete izgubiti.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.