Valencia je napisao/la:Ova sezona je pravi ispit za ovaj tim. Volfsburg je odigr'o fantasticnu sezonu pa ih sljedece nije bilo ni na mapi. Vidjet cemo da li je Dortmund zavrsio svoju epizodu ili je serija tek pocela

. Nadam se da je u pitanju ovo drugo,
Pa gdje ćeš nas s
Vukojebinom upoređivati!!??? Ne budi neozbiljan.

Šalu na stranu, ja slabo vidim bilo kakvu dodirnu tačku između renesanse ova dva kluba, osim rezultatske.
Malo smo postali razmaženi.

Teško nam pada kad protivnik odigra ravnopravan meč.

Nismo mi k'o tvoj UTD, da dobivao egal mečeve.

Treba nam ''šugavosti'' i to pod hitno.

Ne dobivamo tekme ni kad smo troduplo bolji.

Realizacija, i s Lucasom i bez njega, je ogroman problem. Kad bi stepen iskorištenosti prilika podigli na barem 40 %, bilo bi.. ufff...

Navikli smo na apsolutnu dominaciju, ali jednostavno ne može se svaki meč igrati na nivou maksimalnih mogućnosti. Svi bundesligaši jedva čekaju da nas skalpiraju, davaće i 120 % mogućnosti kad nas ugoste. Od pobjede u Munchenu, nismo nikog u gostima savladali, što me jako brine. U Dortmundu lagano razbijemo svaku ekipu, ali problemi na tuđim terenima već postaju uočljivi. Sporo ulazimo u mečeve. Protivnici ''grizu'' u
pitbulovskom maniru. Na ''jačim'' gostovanjima izgledamo puno bolje - zalaganje je stepenicu iznad,
presingujemo u dužim intervalima.
No, možda je ovo bio samo još jedan
Hororrheim.
Prošla sedmica je bila isuviše euforična. Mediji su nas izdigli u ''stratosferu'', i jendostavno morao se pojaviti
tamo neki Bošnjo s ''maljem'' da nas
uzemlji.
Valencia je napisao/la:al' ti znas koliko me sumnja kopka

.
Neko je jednom rekao: ''Čovjek koji ne sumnja u svoje mogućnosti malo toga ostvari.'' (ili nešto tako)
Čim ti sumjnaš moj Vale, biće nešto od nas.

Der Mann für die entscheidenden Tore.