NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- GunnerEmir
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
to se ne može poredit...recimo tvoj Chi redovno redi Miami u sezoni a zna se šta im se desi u playoffu
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ni tu glatko ne prolazite polahkoGunnerEmir je napisao/la:to se ne može poredit...recimo tvoj Chi redovno redi Miami u sezoni a zna se šta im se desi u playoffu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kako luda serija, ekipa dozivi blowout pa napravi blowout, razbise nas sinoc a tako je sve fino izgledalo u prvom poluvremenu utakmice dok nisam zaspao od umora

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ko pise ove vijesti na glavnoj stranici?Naredni susret serije odigrat će se u četvrtak u istoj dvorani, a nakon tog duela serija se seli na Floridu.

In Game 3, the San Antonio Spurs hit an NBAFinals record 16 three pointers.
sada mi je mnogo jasnije otkud blowout

takodje naisao sam na jedan veoma zanimljiv podatak: " In NBA Finals history, when the first two games of an NBA Finals have been split one game a piece, the winner of Game 3 went on to win the Championship 80 out of 81 times." radujte se navijaci Spursa, skoro 100% kroz historiju dok se mi mozemo nadati da cemo ici u kontru ovom

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Taj jedini put kad je bilo drugacije, upravo je bio u reziji Miami-a...LenBias je napisao/la:takodje naisao sam na jedan veoma zanimljiv podatak: " In NBA Finals history, when the first two games of an NBA Finals have been split one game a piece, the winner of Game 3 went on to win the Championship 80 out of 81 times." radujte se navijaci Spursa, skoro 100% kroz historiju dok se mi mozemo nadati da cemo ici u kontru ovom
Kad je to bilo!?YaSSaL je napisao/la:Taj jedini put kad je bilo drugacije, upravo je bio u reziji Miami-a...LenBias je napisao/la:takodje naisao sam na jedan veoma zanimljiv podatak: " In NBA Finals history, when the first two games of an NBA Finals have been split one game a piece, the winner of Game 3 went on to win the Championship 80 out of 81 times." radujte se navijaci Spursa, skoro 100% kroz historiju dok se mi mozemo nadati da cemo ici u kontru ovom
Miami je jedini koji je popušio taj jedan put, od Dallasa prije dvije godine.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Miami - Dallas, 2011...jose je napisao/la:Kad je to bilo!?YaSSaL je napisao/la:Taj jedini put kad je bilo drugacije, upravo je bio u reziji Miami-a...LenBias je napisao/la:takodje naisao sam na jedan veoma zanimljiv podatak: " In NBA Finals history, when the first two games of an NBA Finals have been split one game a piece, the winner of Game 3 went on to win the Championship 80 out of 81 times." radujte se navijaci Spursa, skoro 100% kroz historiju dok se mi mozemo nadati da cemo ici u kontru ovom
Pa to nije "u režiji" Miami-a, nego Dallasa. Sigurno je da Miami nije planirao takav epilog.YaSSaL je napisao/la:Miami - Dallas, 2011...jose je napisao/la:Kad je to bilo!?YaSSaL je napisao/la: Taj jedini put kad je bilo drugacije, upravo je bio u reziji Miami-a...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ako je Miami jedini koji je poveo 2-1, a nije uspio odrzati to, zasto se ne moze reci "u reziji Miamia"? Akcenat nije na uspjehu Dallas-a, nego na neuspjehu Miamia...jose je napisao/la:Pa to nije "u režiji" Miami-a, nego Dallasa. Sigurno je da Miami nije planirao takav epilog.
da nije olga djoković?YaSSaL je napisao/la:Ko pise ove vijesti na glavnoj stranici?Naredni susret serije odigrat će se u četvrtak u istoj dvorani, a nakon tog duela serija se seli na Floridu.

ovo je stvarno bila suluda tekma! da mi je neko juče rekao da će duncan, parker i ginobili zabiti sva trojica zajedno 25 boba a da će spursi dobiti 35 razlike rekao bi mu da nije normalan 

-
- Kontakt:
Kakva suterska noc Green-a i Neal-a
. Leonard isto fantastican, ukradene, skokovi u napadu, odbrana, energija koju je on unosio je fenomenalna. Ko zna kako bi utakmica se razvijala u drugom poluvremenu da nisu zabili Parker i Neal one trojke na kraju poluvremena, ali se vidjelo da SAS ima vise volje za pobjedom.

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
- GunnerEmir
- Kontakt:
Kako je bilo ono?2 puta po 4-1? znači iz 2 serije ste dobili 2 tekme...ako to nije gllatko onda ne znam šta jeSaltCityAttack je napisao/la:ma ni tu glatko ne prolazite polahkoGunnerEmir je napisao/la:to se ne može poredit...recimo tvoj Chi redovno redi Miami u sezoni a zna se šta im se desi u playoffu
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- schweinsteiger
- Kontakt:
K'o beba zvecku ih otresose.
LeBronu ispala muda negdje na putu izmedju Miamia i San Antonia.Koliko me nervirao Green onim trojkama,covjeka krenulo u pm.
Ako ne izjednace u sledecoj utakmici gube finale 100%.
Vjerovatno ima i umora,jer su igrali 3 utakmice vise od San Antonia,ali da ni jedan igrac ne ide preko 20...James mora poceti da pogadja i u 1/4,a Miller da ostane onako raspolozen.
Nakon druge utakmice i odlicne predstave Chalmersa sinoc za svojih 20ak minuta na terenu je odmogao Miamiu vise nego sto je pomogao.Ni jedan jedini poen...
LeBronu ispala muda negdje na putu izmedju Miamia i San Antonia.Koliko me nervirao Green onim trojkama,covjeka krenulo u pm.
Ako ne izjednace u sledecoj utakmici gube finale 100%.
Vjerovatno ima i umora,jer su igrali 3 utakmice vise od San Antonia,ali da ni jedan igrac ne ide preko 20...James mora poceti da pogadja i u 1/4,a Miller da ostane onako raspolozen.
Nakon druge utakmice i odlicne predstave Chalmersa sinoc za svojih 20ak minuta na terenu je odmogao Miamiu vise nego sto je pomogao.Ni jedan jedini poen...
#miasanmia
LeBrick grozan. Jos jedan pokazatelj zasto nije bolji od Kouba.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nije htio , cuva se za sljedecu sezonuAjsKjub je napisao/la:LeBrick grozan. Jos jedan pokazatelj zasto nije bolji od Kouba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.