Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo je bolje za nas, sto se mene tice. Ovako ce Slovacka biti na rubu eliminacije. A mi samo nesmijemo izgubiti protiv Grcke i Slovacke, ako zavrse 0-0 te 3 utakmice, mi cemo biti prvi.vm22 je napisao/la:jeb.eni SalpingidisMa nema veze i da zavrsi ovako ali ima jos dosta vremena da se promijeni rezultat
Vele da je otporan i na kisu!vm22 je napisao/la:Zamislite jos da je igro "Senijad Ibričić fudbalski virtuoz,najbolji tehničar jugoistočne Evrope."
Da je moguce da ce kapacitet ustoga biti puno veciAdelin je napisao/la:Sta je ono Spaho govorio o prosirenju stadiona u proljece ??
Da je on igro , napravila bi se neka rupa u svemiru , on i pjana bi uništili sve što se nalazi pred njima i to je previše opasno jer bi došlo do izbijanja 3. svjetskog rata i intergalaktičkih sukobavm22 je napisao/la:Zamislite jos da je igro "Senijad Ibričić fudbalski virtuoz,najbolji tehničar jugoistočne Evrope."
hahahaah dobarviKK je napisao/la:Da je on igro , napravila bi se neka rupa u svemiru , on i pjana bi uništili sve što se nalazi pred njima i to je previše opasno jer bi došlo do izbijanja 3. svjetskog rata i intergalaktičkih sukobavm22 je napisao/la:Zamislite jos da je igro "Senijad Ibričić fudbalski virtuoz,najbolji tehničar jugoistočne Evrope."
Znaci imat cemo 3 b iz te 3 utkm a evo grci vec u gostima uzeli Slovacku 3 bPirke je napisao/la:Ovo je bolje za nas, sto se mene tice. Ovako ce Slovacka biti na rubu eliminacije. A mi samo nesmijemo izgubiti protiv Grcke i Slovacke, ako zavrse 0-0 te 3 utakmice, mi cemo biti prvi.vm22 je napisao/la:jeb.eni SalpingidisMa nema veze i da zavrsi ovako ali ima jos dosta vremena da se promijeni rezultat
Ne bih se složio da su bezveze države. Samo pogledaj Hrvatsku. Wales ih pošteno namučio. 30 udaraca, 2 gola. Mi bi sa 30 udaraca vodili barem 8-0. A da ne spominjemo Srbiju koja gubi od Makedonije, koja je, bez uvrede, u rangu Walesa i drugih timova iz 5. i 6. šešira.nedim1993 je napisao/la:pjanić majstor pa et, mogo upisat još jednu asist da vedo zna primit loptu.
a ona prečka makazicama majko mila odjeknu stadion.
najuvjerljiviji smo, jes da su tu bezveze države, al barem im ko velika repka pokazujemo da su bezveze države
Gol razlikaAzRimiRzA je napisao/la:Ako budemo na kraju imali isto poena ko Grci jel' se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?
+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.