znaci i 920 je vrhunski model ia ih evo po prihvatiljvoj cijeni pa cu to ganjati, ako ti anleti sta javi, naložio si me jbg,
kad nabavim sta uputices me u windows na mobu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samo da znas da si me navukao i evo poslacu Nokii mail da si im pravi marketinski strucnjak,QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako ti se svidi telefon ko i meni, za posljedice ne odgovaram![]()
ja sam evo prezadovoljan, evo sad isprobavao traziti neku pjesmu sa ove reklame, preko bing music search, tako ja to zovem, i nadje pjesmu iz prve![]()
[youtube][/youtube]
soundhound, shazam i sl. mi uopste ne trebaju
EDIT:
920 ti je prakticno isti model kao 1020, samo sto 1020 ima boju kameru naravno, 2 gige rama (L920 1gbram) amoled display, kod l920 je ips lcd, 920 je malo tezi od 1020 i deblji, ali to je nista
ako mozes uzeti 920 uzmi, ne razmisljaj, samo nemoj glossy, ganjaj crnu ili plavu, posto su one mat, a glossy bas meni i nije nesto, hem sto je sjajno hem sto kupi otiske ko lud
Ne znam kako ga kanis uzeti ali mislim da za te pare mozes uzeti i bolji androidInatSilanBosanski je napisao/la:HTC Sensation XL? sta mislite o ovom mobitelu, mane...?
ja nemam pojm akako je meni ovo promaklo, hvala tiLenBias je napisao/la:http://www.univerzalno.ba/Artikli.aspx?artikalid=2102
@treci
eto ti lumia 920 kod njih, kud ces bolje
Ti uzeo u Telekomu džabe, a sad ovamo raju ložiš da daju 500LenBias je napisao/la:
eto ti lumia 920 kod njih, kud ces bolje
gdje to?LenBias je napisao/la:nabavio sam i bratu skoro za 400 uz garanciju, prokleti ja
ja bi baš žuti jbt de ako naleti šta opet tako najavi, samo da uvalim nekome ovu svoju motorolu, svi nude zamjene niko keš **** mišaLenBias je napisao/la:u tuzli nekakva prodavnica mobitela, ostala bila tri komada kod lika (svi su bili zuti) i sve je prodao tj. rezervisani su bila jos ova dva koja su ostala, to je bilo prije neki mjesec dana
nema gdje se ne raspitujem, nije velika razlika, tako da ako bi bilo ko htio uzet mogao bi to iskesirat iz dzepaLenBias je napisao/la:naravno, cini mi se da ce cak svi modeli imati taj update ali nisam siguran, samo uzimaj druze, cim uspijes kako utopiti taj mobitel sto imas, mozda cak i da se raspitujes po nekim lokalnim prodavnicama za polovan model ako ti ne smeta i da ti uracunaju i tvoj mobitel u cijenu, nesto na taj nacin, mislim vjerovatno si to vec pokusao ali ako nisi ne smeta da te napomenem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.