Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Elegant » 25 avg 2012, 19:27

Samo opusteno tek je cetvrto kolo, sta nas jos ceka. ;)

PL BiH
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2012, 19:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Iz kola u kolo mi se cini da su oni iz RS u pravu.Ovaj komitet isto alijansa za promjene,jedna stvar dobra onda 10 losih.Iako da se razumijemo i kad je bio stari savez nije nista bolje bilo.UGL. Želju i Sarajevo od sudaca nitko ne smije ostetiti ni za aut,jedni imaju Starog,drugi Debelog.Sve jasno ko dan!!
Procitam post i onda se sjetim Pirote, gdje je Zeljo ostecen za penal, sudija zbog toga kaznjen. Malo realnosti, svima ce nam lakse biti.
ma krivo im jer vec dugo godina ne mogu da provode svoje marifetluke.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 avg 2012, 19:37

Ma samo kazem da su ta dva kluba uz Slaviju i Zrinjski najutjecajniji u savezu i nitko ih ni pogledati ne smije.Tu bih dodao jos Velez.Kod nas je uvijek tako,svatko gura svoga i to se kod nas nece promjeniti jos godinama.Da Široki ima svoje ljude u savezu isto bi vjerojatno imao polozaj kod sudaca kao i ovi klubovi.Samo sto nas manje kradu radi nekih drugih stvari,jer kad se ustane Široki,u vecini slucajeva pridruze se Srbi i uvijek ispadne politicki napad na sve sto znazi BIH!!Lani smo vidjeli taj primjer!!Inace,kad je ovaj Bjelica odrađivao Slobodu na Tusnju,vi se sjetite protiv koga nije mu dlaka s glave pala zato sto je imao zaleđinu od ovog drugog kluba.Sjetite se koga!!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 25 avg 2012, 19:37

Dobro je ljudi u ovom penalu ima i jedna pozitivna stvar, a to je da nije sviran protiv nekog tima iz RS-a inace bi haos bio :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 avg 2012, 19:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Iz kola u kolo mi se cini da su oni iz RS u pravu.Ovaj komitet isto alijansa za promjene,jedna stvar dobra onda 10 losih.Iako da se razumijemo i kad je bio stari savez nije nista bolje bilo.UGL. Želju i Sarajevo od sudaca nitko ne smije ostetiti ni za aut,jedni imaju Starog,drugi Debelog.Sve jasno ko dan!!
Procitam post i onda se sjetim Pirote, gdje je Zeljo ostecen za penal, sudija zbog toga kaznjen. Malo realnosti, svima ce nam lakse biti.
Vidis ti se cak mozes sjetiti kad ste osteceni ,ostalo ti u pamcenju taj 1 put
Široki je ostecivan bio mnogo puta ,opet ima jos 4-5 ekipa koje su vise od nas ostecivanje
Ja se samo cudim nasoj upravi ,godinama nosimo epitet terena na kojem se moze igrati i tako se igraci i treneri gostujucih ekipa ponasanju(svjezi primjer skidanje Bogova nasoj klupi trenera Slavije prije 2-3 kola) ,a titule nam ispred nosa odnose
Trebamo i mi udarit ,uhljebit suca,ocemo i mi penale ocito jedino tako se moze ,jer Europe nam je pun ku*ac ,hocemo titulu!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 avg 2012, 19:44

Jbt, ovdje iz kola u kolo uvijek neko ugrožen, majoriziran...Najljepše bi bilo da Željo tavori na sredini tabele, tada se niko nije žalio, milina!

P.S.
Izgleda da će se Gradina i Radnik ekspresno vratiti tamo odakle su došli!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 avg 2012, 19:53

voltron30 je napisao/la:Jbt, ovdje iz kola u kolo uvijek neko ugrožen, majoriziran...Najljepše bi bilo da Željo tavori na sredini tabele, tada se niko nije žalio, milina!

P.S.
Hm,imao si 20 godina da se klimatiziraš na novo stanje ,nema vise jednoumlja ,jedne partije ,sad ti svi imaju pravo glasa tzv. demokracija (wikipedija pa vidi o cem pricam ;) )
Jes nekog boli k****c koji ce Zeljo bit na tabeli ,svatko hoce da vidi svoj klub na prvom mjestu
Sarajevo 3 penala u 4 kola ,sumnjivo da Bog sacuva :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 avg 2012, 19:57

felix123 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Jbt, ovdje iz kola u kolo uvijek neko ugrožen, majoriziran...Najljepše bi bilo da Željo tavori na sredini tabele, tada se niko nije žalio, milina!

P.S.
Hm,imao si 20 godina da se klimatiziraš na novo stanje ,nema vise jednoumlja ,jedne partije ,sad ti svi imaju pravo glasa tzv. demokracija (wikipedija pa vidi o cem pricam ;) )
Jes nekog boli k****c koji ce Zeljo bit na tabeli ,svatko hoce da vidi svoj klub na prvom mjestu
E vidiš o tome i govorim. Ti si iz mog posta dobio inspiraciju da laprdaš o ''demokraciji, jednoumlju, wikipediji'' al' opet ne dođe do zaključka, da niste toliko kukali kada je Željo bio u sredini tabele. Je l' malo jasnije???

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 avg 2012, 20:04

Kukalo se i tada samo sto vas nije bilo nigdje.Tada je svatko svakoga handrio,Široki,Sarajevo,Modriča,Zrinjski kod su bili u vrhu opet je bilo optuzbi.Al ovo danas je Željo i Sarajevo protiv svih.Jednima se golovi na liniji priznaju,drugima nepostojeci penali,sve idilično.I nasmija me jedan komentar maloprije mozda i navijača Sarajeva koji kaze "Kako se Želji priznaju golovi sa linije,a nama ne" :lol: :lol: Slika BIH nogometa!!Kad ne igraju Željo i Sarajevo suđenje je dobro,cim su oni jedan od klubova,Boze sacuvaj!
PS-Nisu suci problem vec ovi u savezu,kojih se oni vjerojatno boje.Nekad su se svi bojali Milana Jelica,ovoga onoga a sad se boje ovih iz komiteta,a znamo koji su tu.
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 25 avg 2012, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 25 avg 2012, 20:05

felix123 je napisao/la:

P.S.
Prvi red: nema jednoumlja, ima troumlja ili bolje rečeno tri puta jednoumlje.
Drugi red: demokracija se ne uči na wikipediji, to je nivo evolucije do kojeg mi nismo ni blizu došli
Treći: svi hoće da vide svoj klub na čelu, ali niko neće da prihvati da drugi mogu biti bolji od njegovog kluba
Četvrti: je li samo broj penala pokazatelj sumnjivog, jer dinamo ima pet u pet kola..
NAPRIJED NARODE!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 avg 2012, 20:10

Opet postavljas neki Željocentrični sustav,koda ste osvojili LP a ne duplu krunu ,ponavljam ako nisam bio jasan KOGA BOLI K***C NA KOJEM CE MJESTU ZELJO NA TABLICI BIT (osim navijaca Zelje)
Zeljo je prosle godine imao veliki vjetar u leda protiv "manjih" ekipa ( a opce poznato da se tu prvenstva osvajaju) ,sto se Kupa tice nema se sta rec ,ubili ste nas u obe utakmice ,potpuno zasluzeno
Al' meni bitan je samo Široki i kako igra i pod kojim uvjetima igra ,kontaš ?? Pozdrav

aleks,moj Široki nije bio ostecivan prije 4-5 godina ,tako da nema razloga da govorim o njemu ,ne znam zasto ti je to tesko shvatiti???

@Zeman pa zasto su svi navijaci protiv Mamica i HNS pe*dera,upravo zbog tih penala

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2012, 20:13

Kad se ovako nesto desi Sarajevu to je GRESKA sudije,kada se to isto desi Želji to je SMISLJEN potez komiteta.Neka vam to bude vodilja bice vam mnogo lakse.Svi su ugrozeni i svima komitet ne radi kako treba a svi od komiteta preko Tv prenosa i drugih stvari hajrovali najmanje 200k maraka.Valjda to nije bitno.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 avg 2012, 20:27

Mi samo gubimo od kada je komitet.Imamo ugovor s Eronetom i dođe komitet i sad moramo dupli imati.Ugledali se na staru garnituru.Za 50 tisuca imaju prostora za reklame ko svi ostali sponzori zajedno.Tko li je tu sebi buducnost osigurao!!TV prijenos hahahha nabroji lanjske utakmice da se malo nasmijemo.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 avg 2012, 20:58

Vidi ovih iz listice sto se bune, znamo mi dobro da bi htjeli ko prije da je kad su dominkovic,usanovic i slicni vladali pa kad bi listica bila 5 onda bi se sredilo da za zelenim stolom odete u evropu ,kolko ono puta tako bi :lol: tako da pusti te se suplje kako je lose na kraju vi i sad imate ljude u savezu samo se pravi te gluhih telefona :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 avg 2012, 21:03

Čuj Velež zaštićeni beli medo?
Pa majka mu stara,kako nas pustiše da ispadnemo u ligu prijateljske federacije?
Ili onda nismo bili zaštićeni,to nešto u novo vreme?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 avg 2012, 21:10

tepsija je napisao/la:Čuj Velež zaštićeni beli medo?
Pa majka mu stara,kako nas pustiše da ispadnemo u ligu prijateljske federacije?
Ili onda nismo bili zaštićeni,to nešto u novo vreme?
Ma pusti, obične nebuloze se pišu, nekima očito fale vremena tri za tri i bodovi u gostima svakih par mjeseci!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 avg 2012, 21:10

ŠB.TRN je napisao/la:Mi samo gubimo od kada je komitet.Imamo ugovor s Eronetom i dođe komitet i sad moramo dupli imati.Ugledali se na staru garnituru.Za 50 tisuca imaju prostora za reklame ko svi ostali sponzori zajedno.Tko li je tu sebi buducnost osigurao!!TV prijenos hahahha nabroji lanjske utakmice da se malo nasmijemo.
Vidis kralju neko gleda casa do pola puna neko da je do pola prazna. Kazes mi samo gubimo od kada je komitet. Mozda je to upravo realnost. Mozda ste dobivali vjetar u ledja dok je starog saveza bilo. Ne kazem da je tako, ali ne mozes tako pricat :!:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 avg 2012, 23:55

Otkud Sarajevu tri penala ? Kako se to računa ? Neki beneficirani zvižduci sudija šta li ? Ako se i na kome iživljavalo ovih godina od rata na ovamo to je Sarajevo. Mada će naravno svako za svoj klub da kaže da je upravo on oštećen. Ja iskren da budem ne volim takve stvari i nikada nisam likovao tipa e neka su nama svirali a vama neće nikad, ali nažalost puno je takvih generalno ....

A i često se desi da se za svoj neuspjeh krive sudije i obratno
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Mancini
Kontakt:

Premijer liga BiH-općenito

Post Postao/la Mancini » 26 avg 2012, 00:03

Danas na Otoci je suđenje bilo baš objektivno,evropsko.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 00:12

Može li mi neko objasniti šta se događa sa crvenim kartonom golmanu, ako ga je dobio za ovo. Naravno, kada komisije utvrde da nema penala.

http://img688.imageshack.us/img688/5695/penal.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 26 avg 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.