Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

gogo_s
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la gogo_s » 16 apr 2010, 01:21

Evo sastava za sutra:

Inter (4-2-3-1): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Thiago Motta, Cambiasso - Balotelli, Sneijder, Eto’o - Milito

• Za Inter zbog suspenzije ne može igrati Christian Chivu, dok zbog ozljede koljena za utakmicu ne konkurira niti Davide Santon. Trener Jose Mourinho je, pak, iz šireg kruga igrača izostavio McDonalda Marigu i Ricarda Quaresmu.

Juventus (4-3-1-2): Buffon - Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Sissoko, Felipe Melo, Marchisio - Diego - Amauri, Del Piero

• David Trezeguet, Zdenek Grygera i Sebastian Giovinco neće nastupiti zbog ozljede. Sissoko se vraća u sastav nakon odrađene suspenzije, dok s ozljedama problema imaju Diego i Martin Caceres, ali se očekuje da će obojica konkurirati za ogled na San Siru.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 16 apr 2010, 01:26

Jbo majku sta radi sa Quaresma,kako je samo razvlajivao u Portu i toliko forsisao njegov dolazak i sad ga ne stavlja ni na popis od 18 igraca :twisted:

Dobro je nema Grygere :P tesko da ce izdrzati ova odbrana bez primljenog gola stoga predvidjam 1-2 :P igrac odluke naravno Alex :P
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 16 apr 2010, 10:41

hammers je napisao/la:Jbo majku sta radi sa Quaresma,kako je samo razvlajivao u Portu i toliko forsisao njegov dolazak i sad ga ne stavlja ni na popis od 18 igraca :twisted:

Dobro je nema Grygere :P tesko da ce izdrzati ova odbrana bez primljenog gola stoga predvidjam 1-2 :P igrac odluke naravno Alex :P
Vidim da si upoznat sa njegovim igrama i ove i prosle sezone..mou ga je trazio ali kako sada igra ne bi mogao igrati ni u livornu :mrgreen: obicno igra nekih 10-15 minuta ali i zato vrijeme stigne napraviti hrpu gluposti :evil: ..eto to ti je danasnji quaresma :mrgreen:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 16 apr 2010, 14:51

gogo_s je napisao/la:Evo sastava za sutra:

.
Kakvo sutra? Večeras je utakmica.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 16 apr 2010, 14:59

Ajde ba Bianconeri šta ste se nafurali, jeste, jači ste u ligi i imate 11 više titula od Intera, al ste u Ligi Prvaka kanta.Osvojili ste je jednom i to iz onog penala što ga niko nije vido osim onog blentaog sudije. :shock: :shock:

I da večeras će biti 2:2, tako da se ovi Romini mogu radovat dok im Lazio ne očita lekciju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 apr 2010, 15:01

kurdt je napisao/la:Ajde ba Bianconeri šta ste se nafurali, jeste, jači ste u ligi i imate 11 više titula od Intera, al ste u Ligi Prvaka kanta.Osvojili ste je jednom i to iz onog penala što ga niko nije vido osim onog blentaog sudije. :shock: :shock:

I da večeras će biti 2:2, tako da se ovi Romini mogu radovat dok im Lazio ne očita lekciju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pobjednik: 1984/85., 1995/96....malo se bolje informisi pa onda nesto napisi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2010, 16:23

po izvjestajima,pao dogovor sa Benitezom ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2010, 16:53

JuveSissoko je napisao/la:po izvjestajima,pao dogovor sa Benitezom ;)
jeste i nisam bas sretan zbog tog....benitez je iskusan strucnjak,al ne svidja mi se njegov stil.U liverpoolu realno nije nista napravio...jeste osvojio Lp....al mene vise brinu pojacanja koja je dovodio..osim toressa nije doveo dobrog igraca,sve neki polovnjaci...al eto mozda kod nas nece imati tu ulogu,tu je bettega koji ce voditi brigu o tome

Ono sto sam najavljivao cijele sezone i cekao...vecreras zelim da se ostvari...Juventus je posljednja ekipa koja je pobjedila Inter na san Siru...prije 2 godine je to bilo 2-1...i to je zadnji poraz intera na San Siru....

ali jos vaznije...mozda ce se neko sjetit onog Mourinhovog nestvarnog rekorda...preko 100 utakmica bez poraza,mozda i citavih 150 nezz tacno na domacem terenu.....VECERAS CE TO JUVE SRUSIT ABD
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 16 apr 2010, 17:43

Bettega nije ništa radio ni kada je Moggi bio u Juventusu.Tako barem Moggi kaže.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 apr 2010, 19:09

zato sto u to vrijeme nije bio na toj funkciji.. Moggi je vodio transfere.. a danas nema Moggija, tako da Bettega vodi sve transfere.. transfer Candreve je bilo Moggijevo djelo.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 16 apr 2010, 19:16

daffy je napisao/la:zato sto u to vrijeme nije bio na toj funkciji.. Moggi je vodio transfere.. a danas nema Moggija, tako da Bettega vodi sve transfere.. transfer Candreve je bilo Moggijevo djelo.. ;)
Valjda si htio reći Bettegino djelo???
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 apr 2010, 19:40

lapsus.. desi se..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 apr 2010, 20:56

dobar pocetak..zadovoljan sam..samo da tako nastave i bice dobro..forza juve..

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 16 apr 2010, 21:11

jasko_juve je napisao/la:dobar pocetak..zadovoljan sam..samo da tako nastave i bice dobro..forza juve..

brate postavi link za ovu tekmu ako znas

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 apr 2010, 21:14

shevchenko7 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:dobar pocetak..zadovoljan sam..samo da tako nastave i bice dobro..forza juve..

brate postavi link za ovu tekmu ako znas
Pici an atdhe.net i budes nasao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 apr 2010, 21:18

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 21:43

prvo poluvrijeme zavrseno 0:0 a ja sam ocekivao da ce pasti makar dva gola :D gostima tj. juventusu ce biti tesko bez m. sissoka koji je dobio drugi zuti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 apr 2010, 21:44

juventus ravnopravan interu..inter nista posebno,ocekivao sam vise od njih..Sissoko naivno dobio crveni karton,kao da mu je 16 godina..al ajd..probat u drugom poluvremenu igrat na kontre pa sta bude..nadam se najboljem.. :D :D :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 apr 2010, 22:41

Sta se radi juventini? :mrgreen:
Ipak je Inter bolja ekipa...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 apr 2010, 22:43

Nail for Real je napisao/la:Sta se radi juventini? :mrgreen:
Ipak je Inter bolja ekipa...
kao i barcelona od reala..ocekivan poraz s obzirom na igre u posljednje vrijeme..iako sam ocekivao da mogu nesto uraditi veceras,ali ipak onaj crveni pred kraj poluvremena je sve okrenuo..onog Zebinu treba istjerat pod hitno,on veze s vezom nema..oj kloca u pm.. :( :( :( :( :(

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 2 gosta.