NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
dali ima kakvih vijesti o alimanovicu prodanovic i halilovicu dali dolaze u zvijezdu
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
iz povjerljivih informacija sam sazno da je prodanovic potpiso a halilovic je zvijezdin igrac koji je bio na posudbi u slobodi
-
- Kontakt:
znali ko hoceli doc alimanovic?
Zadnja izmjena: zmaj gradacac, dana/u 04 jan 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
- zvijezdica
- Kontakt:
E ovaj je biser nad biserima. Halilović nije nikada bio Zvijezdin igrač. Ja sa Prodanovićem razgovarao i on kaže da nije tačno da je dogovorio dolazak u Zvijezdu. (A volio bi doći)Dr.No je napisao/la:iz povjerljivih informacija sam sazno da je prodanovic potpiso a halilovic je zvijezdin igrac koji je bio na posudbi u slobodi

Stokic prvi igrac koji je potpisao,upravo sjedi sa Durgutom u Wienu 

-
- Kontakt:
Znas li sta piju ? hahaha :Žbljohar je napisao/la:Stokic prvi igrac koji je potpisao,upravo sjedi sa Durgutom u Wienu

zivi bili pa videlizvijezdica je napisao/la:E ovaj je biser nad biserima. Halilović nije nikada bio Zvijezdin igrač. Ja sa Prodanovićem razgovarao i on kaže da nije tačno da je dogovorio dolazak u Zvijezdu. (A volio bi doći)Dr.No je napisao/la:iz povjerljivih informacija sam sazno da je prodanovic potpiso a halilovic je zvijezdin igrac koji je bio na posudbi u slobodi![]()
-
- Kontakt:
ja nevjerujem dok nebude pisalo na sportu a znam da je u novinamma pisalo da je slab budzet
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Na čemu si ti ba, pa daj malo reguliši to pisanje pa da svi to pročitamozmaj gradacac je napisao/la:a alimanovic zanli se dalice doc

Dragon Town
nije potpiso jer kako znamo ceka se prvo da se vidi hoceli biti kakvih strani transfera kao sto Stokic ceka za Italiju pa ako od toga nista nebude onda ce u Zvijezdu cuo sam da je dobar igrac pa bi ga volio vidjeti u dresu ZvijezdeŽbljohar je napisao/la:Stokic prvi igrac koji je potpisao,upravo sjedi sa Durgutom u Wienu

-
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:Na čemu si ti ba, pa daj malo reguliši to pisanje pa da svi to pročitamozmaj gradacac je napisao/la:a alimanovic zanli se dalice doc

Sada već bivši fudbaler gradačačke Zvijezde, Zlatko Đorić, karijeru bi mogao nastaviti u prijedorskom Rudaru.
Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, pregovori Đorića i Rudara ušli su u završnu fazu i očekuje se da danas budu okončani.
Đorić je u jesenjem dijelu sezone nosio dres Zvijezde, a nastupao je i za Modriču, Borac, Laktaše i Kozaru.
Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, pregovori Đorića i Rudara ušli su u završnu fazu i očekuje se da danas budu okončani.
Đorić je u jesenjem dijelu sezone nosio dres Zvijezde, a nastupao je i za Modriču, Borac, Laktaše i Kozaru.
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
-
- Kontakt:
neka njima sad malo je.be zivce dosta je nas zajebavo 

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Jedan od najboljih premijerligaških golmana, Emir Hadžiđulbić, dogovorio je saradnju sa Veležom, no još uvijek se sa sigurnošću ne može reći da će karijeru nastaviti u Mostaru jer Zvijezda i Velež nisu postigli sporazum oko njegovog transfera.
"Trenutno se odmaram u krugu porodice. Želim se dobro odmoriti prije početka priprema. Što se tiče moje budućnosti mogu vam reći da sam dogovorio saradnju sa svojim bivšim klubom Veležom, ali još uvijek nisam siguran da li ću karijeru nastaviti u Mostaru", rekao je Hadžiđulbić za SportSport.ba i dodao:
"Još uvijek me ugovor veže za Zvijezdu, tako da se Velež mora dogovoriti sa mojim klubom kako bi se transfer realizirao. Mislim da ni tu ne bi trebalo biti nekih većih problema, no još uvijek sam član Zvijezde. Ukoliko se slučajno desi da se klubovi ne dogovore javit ću se na prozivku u Gradačcu."
"Trenutno se odmaram u krugu porodice. Želim se dobro odmoriti prije početka priprema. Što se tiče moje budućnosti mogu vam reći da sam dogovorio saradnju sa svojim bivšim klubom Veležom, ali još uvijek nisam siguran da li ću karijeru nastaviti u Mostaru", rekao je Hadžiđulbić za SportSport.ba i dodao:
"Još uvijek me ugovor veže za Zvijezdu, tako da se Velež mora dogovoriti sa mojim klubom kako bi se transfer realizirao. Mislim da ni tu ne bi trebalo biti nekih većih problema, no još uvijek sam član Zvijezde. Ukoliko se slučajno desi da se klubovi ne dogovore javit ću se na prozivku u Gradačcu."
-
- Kontakt:
Pripreme pocinju 10.1.2011 u ponedjeljak.Dr.No je napisao/la:kad krecu pripreme
-
- Kontakt:
Evo i Milan Muminovic napusta Borac.Kada bi samo nasi doveli ovaj dvojac iz Borca Vukelja-Muminovic i pridodali Prodanovica u odbrani ne bi nam trebao niko vise.Oslobodili smo budzet odlaskom sestorice igraca a kada bi doveli ovu trojicu taman bi poklopili njihove troskove.Sest slabijih igraca za tri odlicna.To su igraci koji igraju na nasim deficitarnim pozicijama spic,desni vezni i stoper.
Sve je to lijepo zamisljeno od tebe Zmaju ali igraci tog profila ce za puno manje para otici u Sarajevo,Zelju ili Celik i biti niko i nista, nego doci u Zvijezdu za dobre pare i znas vec kakav respekt imati u gradu.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Da i meni se to čini nemogućom misijom. A za neku bolju Zvijezdu potrebno je veoma dosta truda i boljeg skautinga kojeg smo imali dvije sezone prije ulazka u PL. Tada je ekipa bila vrhunska, eto pogledajte gdje ti igrači danas igraju. Mislim da se Zvijezda polako oslobađa pritiska kojeg je imala u zadnje dvije sezone, mislim da sada ono što se trenutno dešava u Zvijezdi ide na nešto što mnogi možda i ne vide. Ako je suditi po trenutnoj situaciji , vidi se da Zvijezda ima dobar igrački kadar, veoma dobru "sadašnju" infrastrukturu, to općenito mislim na travnjak i pomoćni teren. Imaju se i uslovi za razvijanje naših budućih Zmajeva, što pokazuju njihovi rezultati. sada bi nam godio još jedan relativno jak sponzor da se ovo započeto ubrza, jer mi smo nestrpljivizvjezdas je napisao/la:Sve je to lijepo zamisljeno od tebe Zmaju ali igraci tog profila ce za puno manje para otici u Sarajevo,Zelju ili Celik i biti niko i nista, nego doci u Zvijezdu za dobre pare i znas vec kakav respekt imati u gradu.

A i ovaj tempo nije loš za ovako malu sredinu. razumljivo je da se sredstva raspodjeluju jednako na tri ekipe koje se takmiče u najvišim rangovima BiH. Pa mislim da tu prednost ima Kula Gradačac koja ima sve uslove za borbu za prvaka, dok je Zvijezda trenutno možda u drugom planu. Hmmm, zamislite kada bi se evo npr. Zvijezda "žrtvovala" za uspjeh Kule

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.