Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 01 apr 2010, 10:43

Moje viđenje utakmice.
Barca u vrhunskom izdanju, Arsenal potpuno nemoćan sve do ulaska Thea.Šta je Arsenal shebalo, e pa reći ću vam.Vrlo loša igra Songa i Diabya koji su osigurači na sredini terena.Njih dvojica su potpuno podbacili i zato nas je Barca rejpala prvo poluvrijeme.Rijetko koji tim protiv nas može imati onoliki posjed lopte, zapravo nikad niko nije uspjeo imati veći posjed od nas na Emiratesu do Barce sinoć.Diaby potpuno zakazao.Almunia koliko god nas je vadio, toliko je i zasro prvim golom.Drugi je neodbranjiv.
Messi, Messi who ? Clichy ga je sinoć strpo u džep.Ali to nas i jest zafrkalo.mislili smo da ako zaustavimo Messija da smo sve probleme riješili vjerovatno misleći da je Ibra u lošoj formi i da neće zabit. :mrgreen:
Elem, dobro smo prošli, kako se tekma razvijala.Samo da kažem da ništa još nije gotovo, iako Barca ima veće šanse za prolaz, ali njima se ne može ponoviti onako dobro utakmica, kao ni nama onako loša.Ruku na srce, Barcina odbrana je preloša, a pogotovo bez Pikea i Pujola.Maxwell sinoć nije mogao vidjet Volkota, kamoli zaustavit ga.Dani Alves je vjerovatno ofanzivno gledajući, najbolji desni bek na svijetu, ali defanziva je nepoznat pojam za njega.
Sve u svemu, Barci dajem 75 % šansi za prolaz, Arsenalu 25% .
Što se Cesca tiče sinoć je pokazao svima gdje njegovo srce pripada. Te amo Cesc !
I na kraju povrede, Gallas je out do kraja sezone, za Shavu ne znam, a ni Cescova povreda ne izgleda ohrabrujuće.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 10:46

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 10:49

Ma da se Gallas nije povrijedio ne bi Barca nijedan od ona dva gola dala, al nas uvijek zahebu povrede... :(
Sto se tice Barcine odbrane, vjerovatno ce igrati Milito i Marquez koji ce imati ogromnih problema sa nasim brzim napadom/sredinom. Tu je jos i Maxwel kojeg ce Theo ako bude imalo u formi pobacati po terenu, a i Alves nije nista posebno. Lik je juce bio najgori u Barci. On je meni strasno precjenjen igrac...
Mislim da sa ovom odbranom Barci nece biti nimalo lako, cak ni na Nou Caampu. Jos nema ni Ineste, a da su svi sinoc bili u formi mi bi smo imali bolju sredinu. Song>Busquets ; Diaby> Keita, Cesc=Xavi.
Keep the faith!!! :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 apr 2010, 10:49

CollegeGunner je napisao/la:Najvjerovatnije bez Cesca, Andreya i Gallasa protiv Wolvesa :(
------------Almunia------------
Eboue-Sol-Vermaelen-Clichy
-----------Song----------------
----Diaby-------Denilson-----
Theo--------------------Nasri
----------Nicklas--------------
Moguca formacija...
Lako je za Wolvse, problem je za uzvrat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 10:51

Ok, sve je to udure, al hajd da se mi prvo okrenemo narednoj tekmi koja je možda i važnija od Barce ;) Ja bi više volio da osvojimo Premiership nego LP al... Da je šta bilo :D

Wolves su zeznut tim al mi ih moramo dobit...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 10:54

Zeznuti su Wolvsi... ipak ovi slabiji timovi uvijek igraju s puno vise motivacije protiv nas neko protiv Chelskog ili Uniteda. Zbog toga i dolazi do povreda. Mada ko zna, mozda budu igrali sa zamjenama :lol:
Treba ih nabusiti samo zbog onog sto su uradili protiv Uniteda :twisted:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 10:57

Ma naši momci to mogu i MORAJU !!!

Igrat će bez kapitena al opet su dokazali da mogu i da hoče...

A o tome se neda mi pričat, desilo se šta se desilo, gledajmo na budućnost.... Nismo mi Italijani da u zadnjih 10 godina samo govorimo šta je bilo prije toliko i toliko kad je tada i tada :D :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 apr 2010, 12:07

Trasimaco je napisao/la:Citam po ovim nekim forumima da Fabregas ima napuknuce fibule. WTF?! Kako se to moglo desiti kad se sam povrijedio prilikom izvođenja penala? Ne moze sam sebi slomiti nogu.

EDIT: Samo da napomenem da ovo nije nikakva sala. Ozbiljno govorim.

Izgleda da je do puknuca doslo jos u mecu sa Birmingham-om ali nisu skontali :shock: ...e sad nije ni to sigurno,tek treba da uradi detaljne analize

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 01 apr 2010, 12:15

CollegeGunner je napisao/la:Ma da se Gallas nije povrijedio ne bi Barca nijedan od ona dva gola dala, al nas uvijek zahebu povrede... :(
Sto se tice Barcine odbrane, vjerovatno ce igrati Milito i Marquez koji ce imati ogromnih problema sa nasim brzim napadom/sredinom. Tu je jos i Maxwel kojeg ce Theo ako bude imalo u formi pobacati po terenu, a i Alves nije nista posebno. Lik je juce bio najgori u Barci. On je meni strasno precjenjen igrac...
Mislim da sa ovom odbranom Barci nece biti nimalo lako, cak ni na Nou Caampu. Jos nema ni Ineste, a da su svi sinoc bili u formi mi bi smo imali bolju sredinu. Song>Busquets ; Diaby> Keita, Cesc=Xavi.
Keep the faith!!! :D
ti djete nemas srama izgleda :roll: ko su ti song i diaby :? sta su postigli da ih mozes svrstavati sa keitom ili xaviem,bousqetsom ili toureom :lol: :lol:i da su u formi sa iniestom,xaviem,keitom oni nemaju sanse da sastave 3-4 pasa u cjeloj tekmi i bez inieste se niste sastavili sa loptom 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 apr 2010, 12:25

Ganersi, ja ne razumijem odakle vise taj optimizam ta revans crpite , kakve ima veze ko ce igrati u odbrani Barce, jednostavno opet necete vidjeti loptu i to je to, kad smo mogli igrati viktoriju na vasem stadionu , sto ne bi mogli i na nasem gdje smo jos i puno bolji . Odbrana Barce je jaca od Arsenalove triput , sta mislite koliko pretrce samo bekovi Maxvel i Alves , sinoc su bili vise krila nego bekovi, i bolje su tehnici igrali i opasniji po gol bili nego recimo vas najbolji tehnicar Fabregas . Nasa igra zahtijeva da igraci iz odbrane ucestvuju cesto u napadima, a to valja znati, uostalom statistika pokazuje da imamo najbolju odbranu u Evropi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 apr 2010, 12:28

Fabregas slomio nogu

Sinoćnji nastup protiv Barcelone i postignut pogodak, bili su kobni za mladog Španjolca. Emirates je napustio na štakama i sada se pribojava da neće nastupati do kraja sezone, a upitan je i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu.
U duelu sa Carlesom Puyolom, nakon čega je dosuđen penal, Fabregas je slomio fibulu (lisnu kost), a onda je šutirao i pogodio iz penala za konačnih 2:2.

Pribojavao sam se najgoreg nakon što me Puyol faulirao, a to je da sam slomio nešto. Izveo sam penal vrlo dobro i nakon što sam krenuo po loptu, nisam mogao hodati više. Prije izvođenja penala, osjećao sam se vrlo dobro i nije me ništa bolilo. Prije utakmice sam znao da nisam sto posto spreman. Ali se vrijedilo kockati, bilo je nevjerovatna utakmica koje ću se sjećati cijeli život – izjavio je Fabregas.

Iako je Barcelona sinoć razbila Arsenal u Londonu, a na kraju ipak neriješila. Fabregas, koj neće nastupiti na Nou Campu, vjeruje u svoje suigrače.

Barcelona je sinoć izgubila dva vrlo bitna igrača, Puyola i Piquea, i teško će se odbraniti bez njih. S druge strane, mi imamo Tea (Wallcota) koji je sinoć igrao sjajno i napravio preokret. Oni to mogu definitivno i bez mene – završio je Fabregas.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 apr 2010, 14:22

1. sami sebi su krivi sto ga guraju u vatru nespremnog
2. nije ga puyol aulirao, nego je faulirao samog sebe
3. zelim mu sto brzi oporavak i nastup na svjetskom prvenstvu.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 01 apr 2010, 16:08

Svaka cast sinoc Arsenalu kako su se uspjeli vratiti :D I ako ne navijam ni zajedan od ova kluba, navijao sam sinoc za Arsenal zbog kladionice :D **** niste imali srece sinoc nikako, prvo Arshavin pa Gallas i na kraju Fabregas :roll:
Steta sto nije bilo mog najdrazeg igraca u Arsenalu RvP majstor samo takav al ebiga povrijedzen, joj pitam ja sinoc jarana gdje ba onaj Walcot kaze ma povrijedzen garant kad ulazi majstor zeli ga stici maxwell lik je prejak samo mu treba malo vise inteligencije.Veliki kiks sto nema Fabregasa u uzvratu.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 apr 2010, 16:11

FC BAYERN je napisao/la:Svaka cast sinoc Arsenalu kako su se uspjeli vratiti :D I ako ne navijam ni zajedan od ova kluba, navijao sam sinoc za Arsenal zbog kladionice :D **** niste imali srece sinoc nikako, prvo Arshavin pa Gallas i na kraju Fabregas :roll:
Steta sto nije bilo mog najdrazeg igraca u Arsenalu RvP majstor samo takav al ebiga povrijedzen, joj pitam ja sinoc jarana gdje ba onaj Walcot kaze ma povrijedzen garant kad ulazi majstor zeli ga stici maxwell lik je prejak samo mu treba malo vise inteligencije.Veliki kiks sto nema Fabregasa u uzvratu.
care, da je bilo tako kako ti kazes, vec nakon prvih dvadesetak minuta bilo bi 3-0 za barcu.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 01 apr 2010, 16:15

Wolverine je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Svaka cast sinoc Arsenalu kako su se uspjeli vratiti :D I ako ne navijam ni zajedan od ova kluba, navijao sam sinoc za Arsenal zbog kladionice :D **** niste imali srece sinoc nikako, prvo Arshavin pa Gallas i na kraju Fabregas :roll:
care, da je bilo tako kako ti kazes, vec nakon prvih dvadesetak minuta bilo bi 3-0 za barcu.
Mislio sam niste imali srece sa igracima ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2010, 16:26

I Arshavinu pauza 2-3 sedmice

Nadam se da ce Campbel igrati u revansu :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 17:13

Hehe, što neki ne mogu prežalit što se Arsenal vratio... Al dobro, žao mi je samo što smo vam dokazali da niste bolji, al neka, rekao sam, neću ništa komentarisat, vidjet ćemo se za sedmicu dana :) Tada ćemo vidjet i komentare i postove nekih ovdje, al nema veze, samo pišite.. :)

Danas je pregled Fabregasu i Andreju, pa, želim što više sreće i da nam pomognu u borbi za titulu EPL-a

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 01 apr 2010, 17:32

GunnerS je napisao/la:Hehe, što neki ne mogu prežalit što se Arsenal vratio... Al dobro, žao mi je samo što smo vam dokazali da niste bolji, al neka, rekao sam, neću ništa komentarisat, vidjet ćemo se za sedmicu dana :) Tada ćemo vidjet i komentare i postove nekih ovdje, al nema veze, samo pišite.. :)

Danas je pregled Fabregasu i Andreju, pa, želim što više sreće i da nam pomognu u borbi za titulu EPL-a
cuj niste bolji e samo zato mi je krivo sto barca nije imala srece u zadniih 10 minuta spojili 3-4 pasa kako treba a ovaj kaze niste bolji :roll: pa bolan na camp nou 4-5 komada kada primite vidjecemo vas onda a sinoc zahvakite onom sudiji **** 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 apr 2010, 17:36

Da je onaj Theo igrao od prve minute, sigurno bi Arsenal pobijedio. Kako je samo momak brz :shock:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 01 apr 2010, 17:38

GunnerS je napisao/la:Hehe, što neki ne mogu prežalit što se Arsenal vratio... Al dobro, žao mi je samo što smo vam dokazali da niste bolji, al neka, rekao sam, neću ništa komentarisat, vidjet ćemo se za sedmicu dana :) Tada ćemo vidjet i komentare i postove nekih ovdje, al nema veze, samo pišite.. :)

sta sve covjek nece procitati na ovom forumu
cuj nismo bolji cccc
jednom ste sutirali u prvom poluvremenu,pa se malo ko razigrali u drugom al opet sve nesto tanko.haj prvi go i nekako al onda iz nekog penala izjednacili,70 % lopta bila kod barce i ti na kraju kazes da nismo bolji
pa bolan svjetlosnu godinu smo ispred vas
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.