-----
Kako mrzim ove trebice, što se napiju i napuše pa se hvale, jaoo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ba. Za to služe forumi.Tritolone je napisao/la:jbt. u kojem svijetu zivimo kad se zensko hvali na fejsu da se napila i napusilapredobro.
A cuj na forumu te bar nitko neznaMonolog je napisao/la:Ja ba. Za to služe forumi.Tritolone je napisao/la:jbt. u kojem svijetu zivimo kad se zensko hvali na fejsu da se napila i napusilapredobro.
harebianconero je napisao/la:Ma ofirno ime.![]()
-----
Kako mrzim ove trebice, što se napiju i napuše pa se hvale, jaoo.
baš, pola stvari što vidim "Zlatni Fejsbuk" (čini mi se da se tako zovu ti sa zahtjevima i notifikacijama)harebianconero je napisao/la:Jao što smoriše sa onim ''prijateljima''. Kofa lajkaš sliku, share je i u roku od 20 minuta ti dođe 300 zahtjeva za prijateljstvo.
Aha, ima taj ''zlatni fejsbuk'', a ima i nekakvih likova što to reklamiraju .. bullshi.tanonimni je napisao/la:baš, pola stvari što vidim "Zlatni Fejsbuk" (čini mi se da se tako zovu ti sa zahtjevima i notifikacijama)harebianconero je napisao/la:Jao što smoriše sa onim ''prijateljima''. Kofa lajkaš sliku, share je i u roku od 20 minuta ti dođe 300 zahtjeva za prijateljstvo.
Ma glupost neka, lajkuj im sliku, share je i dobit ćeš 300 zahtjeva u roku od 20 min.Donnie Darko je napisao/la:sta je ovaj zlatni fejsbuk ba?
Ma čisti debilizam, ne znam kako ima ljudi koji vjeruju u to, a i nezz koji će im đavo lažni lajkovi i sve ostaloharebianconero je napisao/la:Ma glupost neka, lajkuj im sliku, share je i dobit ćeš 300 zahtjeva u roku od 20 min.Donnie Darko je napisao/la:sta je ovaj zlatni fejsbuk ba?
Ma glupost , meni je inace glupo imat na FB preko 1000 prijatelja ,a pola neznas ..IlPrincipe je napisao/la:Ovaj jedan reče da radi, evo potvrdio je to i slikom. Mada nezz koji ce mi k'urac ti ljudi ako ih uopste ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.