Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
nesto mi nocas ne gore notifikacije kao onda kad sam bio citiraniji od balasevica zbog prostih cinjenica fudbala
Zarathustra
Hahah,al doslovno uvijek ista prica, nije da volim Juve al ljudi igraju u 3 god 2 finalacoelho41 je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:Kako ce se usreciti klub koji izvuce Juve u cetvrtfinalu.ronaldo99 je napisao/la:Kako Juve preokrenu svi nestadose sa ovoga PDF-aeto imamo predviđeni scenarij.
Poche maestralno moram zaista reći, ali Allegri bogovski.
Valja se dičiti sa dva poraza u tim finalimaronaldo99 je napisao/la:
Hahah,al doslovno uvijek ista prica, nije da volim Juve al ljudi igraju u 3 god 2 finala

® GONGASHI POWERHOUSE ®
nakon rjesavanja rome pod dopingom prizeljkujem napoli pod dopingom (man city)
Zarathustra
Jah,bolje ispasti u grupnoj fazi nego izgubiti u finaluDerdiyok je napisao/la:Valja se dičiti sa dva poraza u tim finalimaronaldo99 je napisao/la:
Hahah,al doslovno uvijek ista prica, nije da volim Juve al ljudi igraju u 3 god 2 finala

Moggi sacuvaj nesto entuzijazma i za naredne borbe. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ah, ah...
Juve osvaja
Juve osvaja

Amin Boze da ih bude barrem 10 u nizu.Derdiyok je napisao/la:Valja se dičiti sa dva poraza u tim finalimaronaldo99 je napisao/la:
Max Allegri
Bravo juve,na pocetku sam napisao kako ovi starkelji mogu osvajati godinama italijansku ligu i kakva je to liga kad je oni uzimaju bez zaleta,i ljudi mi fino lijepo pokazu,iskustvo i mentalitet pobjednika
citiraj me makar ti da mi zazvoni, osjecam se koda su me svi blokirali i da qrcu pisem nocasGefufna je napisao/la:Moggi sacuvaj nesto entuzijazma i za naredne borbe.
Zarathustra
Ja je.bote, Benfica bi im pozavidjelaronaldo99 je napisao/la:ahah,al doslovno uvijek ista prica, nije da volim Juve al ljudi igraju u 3 god 2 finala

-
- Kontakt:
Ovo suđenje večeras u Londonu katastrofa. Par penala nije svirao, dvije važne odluke oko ofsajda pogrešne, loše dodjeljivanje tj nedodjeljivanje kartona...
KingJamesMVP je napisao/la:ne znam šta ti je smiješno, reci da se svi smijuJ1897 je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Ajmo Spursi večeras po prolaz![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sreca nisu igrali Real il' Barcelona. Bilo bi mrtvih.celikmilan je napisao/la:Ovo suđenje večeras u Londonu katastrofa. Par penala nije svirao, dvije važne odluke oko ofsajda pogrešne, loše dodjeljivanje tj nedodjeljivanje kartona...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:Ja je.bote, Benfica bi im pozavidjelaronaldo99 je napisao/la:ahah,al doslovno uvijek ista prica, nije da volim Juve al ljudi igraju u 3 god 2 finala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
zavidi benfika i mancesteru na tome koliko puta se kvalifikovao u CLrio_Ferdy88 je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Ja je.bote, Benfica bi im pozavidjelaronaldo99 je napisao/la:ahah,al doslovno uvijek ista prica, nije da volim Juve al ljudi igraju u 3 god 2 finala
Zarathustra
anon i blejzer već zaoštrili tipkovniceJeftha je napisao/la:Sreca nisu igrali Real il' Barcelona. Bilo bi mrtvih.celikmilan je napisao/la:Ovo suđenje večeras u Londonu katastrofa. Par penala nije svirao, dvije važne odluke oko ofsajda pogrešne, loše dodjeljivanje tj nedodjeljivanje kartona...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
E ovo si dobro reko. Fakat drvo. Posto je tamo rizne rase, reci cemo da je bambus!delinjo je napisao/la:ali kakva je prevara ovaj Son....**** tu ekipu gdje je taj parmak bilo kakav faktor..

Jos ga i usralo veceras, kako mrzim kad frljavce i futavce krene i pocnu misliti da znaju igrat a realno rinaka. Tottenham je smetlje s izuzetkom Kanea i to je to da se rezimira. Juve je fudbalska ekipa. To je pobjedilo. A ne neke tamo hajke. Nije Juve Norwich.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Lillard be like ???????????
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.