FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
nema revansa,prosli smo....idemo na pobjednika Napoli - Genoa.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Znaci na pobjednika Napoli-Genoa, mislim da ce to biti Genoa 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Znaci na pobjednika Napoli-Genoa, mislim da ce to biti Genoa

pa sad ste genou izbacili čini mi se?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
fak ju obadvojica
lapsus jbg Bolgna je u pitanju

lapsus jbg Bolgna je u pitanju

znam, to malo ovog pod.ebajem zato sto je pogrijesio, ja bi volio da igramo sa Napolijemtony-mortale je napisao/la:Puma je napisao/la:Znaci na pobjednika Napoli-Genoa, mislim da ce to biti Genoa![]()
![]()
pa sad ste genou izbacili čini mi se?

Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
jedva doceko da podj.ebava
nek smo mi ovo prosli,sad u nedjelju BOLOGNA i da aBd nastavimo ovu pozitivnu seriju...

nek smo mi ovo prosli,sad u nedjelju BOLOGNA i da aBd nastavimo ovu pozitivnu seriju...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
aha, ma nisam to ranije proćitao, ne ljuti se interista fakat nije šega u pitanju
teško da će to biti bolonja stiže vam matador

teško da će to biti bolonja stiže vam matador
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Kad vas Viviano iznervira svojim bravuramaInterista di cuore je napisao/la:jedva doceko da podj.ebava![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma ne ljutim se ba
neg ovaj jedva doceko da zeza...papak ba
btw sad sam provjerio idemo u goste pobedniku Napoli - BOLOGNA
Dylan@
vec je u prvom kolu bio odlican,ne sumnjam da ce i u subotu bit tako...

neg ovaj jedva doceko da zeza...papak ba

btw sad sam provjerio idemo u goste pobedniku Napoli - BOLOGNA

Dylan@
vec je u prvom kolu bio odlican,ne sumnjam da ce i u subotu bit tako...
Viviano je nas golman, abd. buduca jedinica
2009-te ga je Inter kupio u co-ownership
sto volim kad me treneri ovako pozitivno iznenade, Leonardo 3 od 3
p.s jel bodrimo sutra Cataniu, il navijamo za sto jacu zavrsnicu kupa

sto volim kad me treneri ovako pozitivno iznenade, Leonardo 3 od 3
p.s jel bodrimo sutra Cataniu, il navijamo za sto jacu zavrsnicu kupa

Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
s kim igra Catania ?
pojma neam 

sa zebrama iz Torina 

Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ohohohoho pa ne moramo da navijamo za Cataniu s obzirom na trenutnu formu zebri prolaz ne bi trebo bit upitan
najbolje bi bilo da u polufinalu budu Inter,Milan,Juve i Roma...mada cemo mi ispast u cetvrtfinalu

najbolje bi bilo da u polufinalu budu Inter,Milan,Juve i Roma...mada cemo mi ispast u cetvrtfinalu

kakvo ispadanje, opet do kraja idemo
suska se da se juve interesuje za napadaca Catanie Maxija Lopeza, eto mu prilike da im pokaze sta zna

suska se da se juve interesuje za napadaca Catanie Maxija Lopeza, eto mu prilike da im pokaze sta zna

Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma kakvi nista kup ove godine...samo osvajamo scudetto na kraju...LP ako prodjemo Bayern eventualno do polufinala,et tako ce to bit
idi uplati dobre pare na kladionici na ovo

idi uplati dobre pare na kladionici na ovo

- .Romanista.
- Kontakt:
Pato: Nikada ne bih prešao u Inter
Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milanove nogometne momčadi, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato...
- Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati - veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.
- Inter je uvijek Inter, jaka momčad koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo momčad. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Osobno činim ono što od mene traži, žrtvujem se za momčad - dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg suigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:
- Nedostajat će nam njegova osobnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati.
Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milanove nogometne momčadi, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato...
- Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati - veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.
- Inter je uvijek Inter, jaka momčad koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo momčad. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Osobno činim ono što od mene traži, žrtvujem se za momčad - dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg suigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:
- Nedostajat će nam njegova osobnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati.
.:: Forza Roma ::.
No Totti, No Party ;)
No Totti, No Party ;)
ni ne trebas nam...
nego decki izgleda da se masina polako zagrijaje, u ekipi konacno ima ono nesto sto nas je krasilo ovih godina(osim kod beniteza), a to je onaj duh momcadski svi veseli, atmosfera odlicna, a glavni igraci se polako vracaju u pravu formu...
Maicon konacno poceo igrati kako treba, a Leo izgleda zna sa njim...jos samo da je Milita vratit u formu i Sneijdera, eh dje bi nam onda bio kraj...
Cambiasso gospodari sredinom terena, a to nam je trebalo, jer ako on igra igrat ce i ostali kako treba...
nego decki izgleda da se masina polako zagrijaje, u ekipi konacno ima ono nesto sto nas je krasilo ovih godina(osim kod beniteza), a to je onaj duh momcadski svi veseli, atmosfera odlicna, a glavni igraci se polako vracaju u pravu formu...
Maicon konacno poceo igrati kako treba, a Leo izgleda zna sa njim...jos samo da je Milita vratit u formu i Sneijdera, eh dje bi nam onda bio kraj...
Cambiasso gospodari sredinom terena, a to nam je trebalo, jer ako on igra igrat ce i ostali kako treba...
mali osvrt na sinosnju tekmu , najzinimljivija stvar je bila kako ce se oklopiti andrea i pod kakvim pritiskom ce igrati svoj debi protiv ekipe iz koje je dosao , moje licno misljenje je da je odigrao veoma dobro , skrivljeni penal jeste greska koja je nastala pogresnim postavljanjem ali sve ukupno veoma mi se svidio pogotovo sto je igrao u tandemu sa matrixom iako volim materazzia (to je valjda svima vec odavno jasno) on ipak nije stoper koji igra na vrhunskom nivou i naravno da je pored njega teze igrati nego pored lucia , ali kao sto vec rekoh zadovoljan sam debiem , sa druge strane santon , maicon ,muntari , mariga ,pandev su odigrali na dobrom nivou pogotovo su me prijatno iznenadili santon i muntari . Leo je izgleda uspio vratiti pobjednicki mentalitet i to se primijeti na svima , sa ovakvom igrom jer igra genove sinoc nije bila opasna inter ce tesko biti ugrozen i imam vjeru da sad mozemo uzeti i scudetto i kup
Prica se da ce Julio Cesar da napusti Inter. Ili Machester Utd ili Brazil na kraju sezone. Inter vec trazi Viviana od Bologne.
Sirigu-a bi Milan, a Frey odlazi iz Viole u Tham Spurse na leto.
Golmanska vrteska.
Sirigu-a bi Milan, a Frey odlazi iz Viole u Tham Spurse na leto.
Golmanska vrteska.
Ne bih ja prodavao Cesara jos, pa covjek je mozda i najbolji golman na svijetu u ovom trenutku, najbolje golmanske godine, nema logike, barem meni
Viviano ce doci kad-tad, to sam vec nekoliko puta govorio, al neka njega jos u Bologni

Viviano ce doci kad-tad, to sam vec nekoliko puta govorio, al neka njega jos u Bologni
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.