FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav ba Jeleskovic, pa nije svemirac. Sarajevo imalo najbolju ekipu, tj imali dobre igrace.Ermina i Alispahica ne moze spremiti 19 trenera, valjda je to svima jasno.
Covjek napustio Sarajevo zbog obima posla, a mi bi kao dovodili iako imamo sve to u strucnom stabu.
Kod nas samo bitno da je veselo da se dovodi i to je to..
Covjek napustio Sarajevo zbog obima posla, a mi bi kao dovodili iako imamo sve to u strucnom stabu.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 06 jul 2019, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Divi Amara i Husrefa na 2:22

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bezideja je napisao/la:Kakav ba Jeleskovic, pa nije svemirac. Sarajevo imalo najbolju ekipu, tj imali dobre igrace.Ermina i Alispahica ne moze spremiti 19 trenera, valjda je to svima jasno.
Ti si pravi kontraš i vjeciti pesimista.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Možda ovaj momak nije loša opcija za lijevog beka, kao što vidite na thumbnailu visok haman 1,90 (novi Mehremić

Ne kažem da odmah uleti umjesto Pavića (mada ne bih imao ništa protiv), ali treba nam još jedan lijevi bek.
Bek i stoper, i ako kakvo krilo ispadne, zapravo dva, ma može i još jedam stoper i eto meni bi dosta bilo. Skromno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Za pola sata na Al Jazeeri imate novi dokumentarac o Ivici Osimu
-
- Kontakt:
Mogu dovesti i beka i stopera i krila, ali dzaba im sve bez dinama na sredini tipa, Culum, Nyema, Zolotic Cocalic.
Prva scena odma knegla u grlubraco je napisao/la:Za pola sata na Al Jazeeri imate novi dokumentarac o Ivici Osimu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
Zasto spominjes njih? Zar nije ovdje covjek prije neki dan zamolio sviju da se vise ne spominju te rijeci, da se ide naprijed, da se prestane sa svadjama.. Fuj... Nezna se koji gore vi ili oni, ko slijepe ovce se vezete za guzove jednog covjeka.Zeljo92 je napisao/la:Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji
- kerimatomic1921
- Kontakt:
300.000 km od Rodina. To je 3 dobra igraca po npr. cenera mjesecno. Hajde tajo pa da posamaramo sve redom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne znam ni ja sto je jos uvjek ta tema aktualna.Navijaci su rekli svoje u decembru i to je sva sustina price.Vecina nije bila zadovoljna,ljudi su odstupili i to je to.Idemo dalje!AtlaZ je napisao/la:Zasto spominjes njih? Zar nije ovdje covjek prije neki dan zamolio sviju da se vise ne spominju te rijeci, da se ide naprijed, da se prestane sa svadjama.. Fuj... Nezna se koji gore vi ili oni, ko slijepe ovce se vezete za guzove jednog covjeka.Zeljo92 je napisao/la:Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji
23
Nije s nama osvojio duplu,Hidić je tad bio.Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kakav dokumentarac...Kakav mix emocija. Naprimjer scena kad Ivica plače od sreće zbog prvog gola BiH na SP, a onda osjećaj bjesa u sljedećoj sceni gdje sjede Švabo i Begić na pressici kad je im Švabo spašavo guzice. I kad vidiš koliko je čovjek poštovan u svijetu, onaj lik što govori da hoće ulicu u Grazu da preimenuju u Ivica Osim, legenda u Japanu, a ovdje ga krezubi dandari s dvije marke u džepu pljuju.Osim13 je napisao/la:Prva scena odma knegla u grlubraco je napisao/la:Za pola sata na Al Jazeeri imate novi dokumentarac o Ivici Osimu
Da nije bilo Ivice Osima, BH klubovi bi igrali evropu ali na socceru. Oni to najbolje znaju, jadovi jadni.
Ivica Osim!!!!!

Ivica Osim!!!!!

Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 06 jul 2019, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Da, večeras u 11 repriza ko nije stigao odgledati.HongKong je napisao/la:Koji je to dokumentarac? Svabo iz Sarajeva?
Hvala, valjda stignem reprizu pregledat. Trazio sam ranije na netu, ali nije bilobraco je napisao/la:Da, večeras u 11 repriza ko nije stigao odgledati.HongKong je napisao/la:Koji je to dokumentarac? Svabo iz Sarajeva?

Edit: Mozda se neko sjeca slicnog dokumentaca, Baho radio isto o Osimu. Mislim da se zove plava prica. Trazio sam i taj na netu, ali samo neki bez zvuka nasao. Ako neko zna ima li se taj gdje gledati.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pa nije on vodio treninge ni u nas , ni u Zrinjskom ni u FKS. On daje programe Hidicu i ovima svakodnevne zadatke , kao sto sad imas i Hidica i Covica...UBIPITAR je napisao/la:Nije s nama osvojio duplu,Hidić je tad bio.Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.